هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه سوال : دستگاه هایی که اوریج میخریم اگر مشکلاتی داشته باشه شارژر یا حالا همون پیکسل سوختگی چیکار باید بکنیم ؟ البته منظورم اینه که یه مدت بعد از خرید این مشکلاتن پیش بیاد چیکار باید بکنم ؟
فعلا راهکارهای به عنوان تعمییر این کنسول موجود نیست .... حالا من توی ایران واقعا نمیدونم چی کار میشه کرد ... اما پیکسل سوختگی به این اسونی پیش نمیاد .... با مشکلات شارج ... اما در نهایت اینهای توسط گارنتی بررسی میشه و در صورتی که تقصیر شما نباشه دستگاه عوض میشه با یکی نو

سلام:d

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

ارمان من الان ویتام 3 بار ریست کردم و 2 بارم با اکانتم وارد شدم میخواستم بدونم محدودیت برای وارد شدن اکانت رو ویتا هست؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام:d

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

ارمان من الان ویتام 3 بار ریست کردم و 2 بارم با اکانتم وارد شدم میخواستم بدونم محدودیت برای وارد شدن اکانت رو ویتا هست؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر عزیز ... تنها محدودیت اینکه فقط در یک زمان یک اکانت میتونه فعال باشه .

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز من یه پروفایل داشتم که تونستم از ps store و ... استفاده کنم و باهاش کار میکردم ولی پی اس پی رو که ریستور کردم پسوردش یادم نبود یکی دیگه ساختم اکتیوش هم کردم تو سایت سونی، ولی وقتی آیدی جدید رو وارد می کنم پیغام you must sign in with the account that is linked with this ps vita system(NP-2100-3) رو میده درصورتی که تو سایت سونی نوشته باید تو پی اس ویتا اکتیوش کنی که گزینه اکتیو غیر فعاله ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز من یه پروفایل داشتم که تونستم از ps store و ... استفاده کنم و باهاش کار میکردم ولی پی اس پی رو که ریستور کردم پسوردش یادم نبود یکی دیگه ساختم اکتیوش هم کردم تو سایت سونی، ولی وقتی آیدی جدید رو وارد می کنم پیغام you must sign in with the account that is linked with this ps vita system(NP-2100-3) رو میده درصورتی که تو سایت سونی نوشته باید تو پی اس ویتا اکتیوش کنی که گزینه اکتیو غیر فعاله ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز شما برای استفاده از اکانت جدید روی ویتای خود درصورتی که با ویتات با اکانت قبلیت وارد شدی باید ویتات رو format کنی

درود ...
الان من متوجه نشدم پسور ریست ویتا ؟
یعنی میخوای ریست کنی pass گزاشتی ؟ اگر پس رو نمیدونی که هیچی ... باید بری منوی ریکاوری و ویتا رو factory reset کنی ....
ا

] QUOTE=Triangels;2365141 [ ﺩﺭﻭﺩ ...
ﺍﻻﻥ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﺪﻡ ﭘﺴﻮﺭ ﺭﯾﺴﺖ ﻭﯾﺘﺎ ؟
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺭﯾﺴﺖ ﮐﻨﯽ pass ﮔﺰﺍﺷﺘﯽ ؟ ﺍﮔﺮ ﭘﺲ ﺭﻭ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﯽ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯼ ﻣﻨﻮﯼ ﺭﯾﮑﺎﻭﺭﯼ ﻭ ﻭﯾﺘﺎ ﺭﻭ
factory reset ﮐﻨﯽ ....
ﺍ [QUOTE/]
درود،بله بر روی منوی ریست تنظیمات پسورد گذاشتم
چطوری باید به ریکاوری رفت؟
ریست فکتوری که بازیهای نصب شده از روی. PSN و سیوها رو پاک نمی کنه؟

سلام دوستان من یه راهنمایی می خواستم من ما خوام ویتا بگیرم ولی اصلا اشنایی ندارم. چند تا سوال داشتم.
1. بهترین جا برای خرید تو تهران کجاست که شامل گارانتی هم باشه؟
2.برای بازی حتما نیاز به مموری هست ؟

سلام دوستان من یه راهنمایی می خواستم من ما خوام ویتا بگیرم ولی اصلا اشنایی ندارم. چند تا سوال داشتم.
1. بهترین جا برای خرید تو تهران کجاست که شامل گارانتی هم باشه؟
2.برای بازی حتما نیاز به مموری هست ؟
1. دوستان جواب بدین !
2. بله ///
] QUOTE=Triangels;2365141 [ ﺩﺭﻭﺩ ...
ﺍﻻﻥ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﺪﻡ ﭘﺴﻮﺭ ﺭﯾﺴﺖ ﻭﯾﺘﺎ ؟
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺭﯾﺴﺖ ﮐﻨﯽ pass ﮔﺰﺍﺷﺘﯽ ؟ ﺍﮔﺮ ﭘﺲ ﺭﻭ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﯽ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯼ ﻣﻨﻮﯼ ﺭﯾﮑﺎﻭﺭﯼ ﻭ ﻭﯾﺘﺎ ﺭﻭ
factory reset ﮐﻨﯽ ....
ﺍ [QUOTE/]
درود،بله بر روی منوی ریست تنظیمات پسورد گذاشتم
چطوری باید به ریکاوری رفت؟
ریست فکتوری که بازیهای نصب شده از روی. PSN و سیوها رو پاک نمی کنه؟
منوی ریکاوری به صورت 30 ثانیه دستت رو نگه داری میاد .
بله همچی میپره . میتونی یک backup بگیری ... فقط چیزی که نمیدونم اینکه backup از password و setting ها هم ذخیره میگیره یا نه ... اما در کل راهی برای recovery پس نیستش اگر یاد نداری چی بوده . مجبوری factory reset کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or