Fenris Wolf
کاربر سایت
بخر ضرر نمیکنی و مچ شدنش با پلی3 که در اینده کاملتر میشه خودش عالیه
با 20دلار میشه عضو پلاس شد تو ویتا یا نه? میخوام انچارتد و اینا رو بگیرم اونشکلی
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
بخر ضرر نمیکنی و مچ شدنش با پلی3 که در اینده کاملتر میشه خودش عالیه
با 20دلار میشه عضو پلاس شد تو ویتا یا نه? میخوام انچارتد و اینا رو بگیرم اونشکلیبازیای پلاس چیا بودند? اسکیپ پلن هم هست?اگه هست با 60 تومن میتونم صاحب کلی بازی بشم
پلاس چيه؟ امكاناتش چي هست؟ يعني بعضي از بازي ها فري ميشه دانلود كرد؟ پس خواستم ويتا بگيرم بازي هاي فري پلاس رو نگيرم ديگه!؟اره با 20دلار میتونی پلاس سه ماهه بگیری انچارتد گرویتی راش فری اند تو استورهای دیگه مثه اینکه وایپ اوت هم فری هست ولی برا امارات نیست اسکیپ پلن و یه عالمه بازی دیگه هم تخفیف خوردن ولی فری نیستن
پلاس اکانت PSN که داری رو Permiumمیکنه ... به شما 1 گیگ انلاین storage میده ... تخفیف روی بازیها میده .... تعدادی بازیهای free هر ساله میاد ... الان هم Uncharted - Wipeout - Gravity rush برای پلاس free هست اما استورهای مختلف ممکنه بازیاشون فرق داشته باشه چون wipeout تو ماله من فری نیستش .... نه دیگه بازیهای free اکانت پلاس رو نگیر ...پلاس چيه؟ امكاناتش چي هست؟ يعني بعضي از بازي ها فري ميشه دانلود كرد؟ پس خواستم ويتا بگيرم بازي هاي فري پلاس رو نگيرم ديگه!؟
3.5 گیگ فکر کنم ... خیر هیچ رمی به حز رم ویتا بهش نمیخوره و هیچ راهی نیست....حجم انچارتد چقدره?برا دانلود میگم.مموری چند گیگ برا شروع خوبه? من رم میکرو sd چهار و هشت گیگ دارم با تبدیلشون به ویتا میخوره ? رم ویتا چیه مدلش? دمو کدوم بازیا خوبن? با سرعت 128 راحت میشه باهاش کارکرد??
کم هست فکر کنمنگفتید با سرعت 128 کارمون تو اینترنت راه میوفته?کودوم رجین برای دستگاه و اگانت و بازیا بهتره?لیتل بیگ طبق معمول 4.5 گیگه?
3.5 گیگ فکر کنم ... خیر هیچ رمی به حز رم ویتا بهش نمیخوره و هیچ راهی نیست....
ویتا رمش در سایزهای 8 - 16 - 32 موجوده ... 16 به نظرم خوبه .
استور امارات یکی از گرون ترین استورهای سونی هستش:dاین استور امارات خیلی مسخرس الان مثلا دموی ps all stars هنوز نیومده یا wipeout برای پلاس رایگان نیست تازه تخفیف هم نخورده میخوام اکانتم رو فرمت کنم بگید چه کشوری رو انتخاب کنم .
راستی اگه فرمت کنم تروفی هام میپره؟

سلامدوستان ویتای دسته دوم از فروشنده بخوام بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم?اگه مشکل شارژ یا هرجی داشته باشه چی? چه نرم افزار هایه کاربردی براش اومده?