هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بخر ضرر نمیکنی و مچ شدنش با پلی3 که در اینده کاملتر میشه خودش عالیه

با 20دلار میشه عضو پلاس شد تو ویتا یا نه? میخوام انچارتد و اینا رو بگیرم اونشکلی:دی بازیای پلاس چیا بودند? اسکیپ پلن هم هست?اگه هست با 60 تومن میتونم صاحب کلی بازی بشم:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

با 20دلار میشه عضو پلاس شد تو ویتا یا نه? میخوام انچارتد و اینا رو بگیرم اونشکلی:دی بازیای پلاس چیا بودند? اسکیپ پلن هم هست?اگه هست با 60 تومن میتونم صاحب کلی بازی بشم:دی

اره با 20دلار میتونی پلاس سه ماهه بگیری انچارتد گرویتی راش فری اند تو استورهای دیگه مثه اینکه وایپ اوت هم فری هست ولی برا امارات نیست اسکیپ پلن و یه عالمه بازی دیگه هم تخفیف خوردن ولی فری نیستن

اره با 20دلار میتونی پلاس سه ماهه بگیری انچارتد گرویتی راش فری اند تو استورهای دیگه مثه اینکه وایپ اوت هم فری هست ولی برا امارات نیست اسکیپ پلن و یه عالمه بازی دیگه هم تخفیف خوردن ولی فری نیستن
پلاس چيه؟ امكاناتش چي هست؟ يعني بعضي از بازي ها فري ميشه دانلود كرد؟ پس خواستم ويتا بگيرم بازي هاي فري پلاس رو نگيرم ديگه!؟

پلاس چيه؟ امكاناتش چي هست؟ يعني بعضي از بازي ها فري ميشه دانلود كرد؟ پس خواستم ويتا بگيرم بازي هاي فري پلاس رو نگيرم ديگه!؟
پلاس اکانت PSN که داری رو Permiumمیکنه ... به شما 1 گیگ انلاین storage میده ... تخفیف روی بازیها میده .... تعدادی بازیهای free هر ساله میاد ... الان هم Uncharted - Wipeout - Gravity rush برای پلاس free هست اما استورهای مختلف ممکنه بازیاشون فرق داشته باشه چون wipeout تو ماله من فری نیستش .... نه دیگه بازیهای free اکانت پلاس رو نگیر ...

حجم انچارتد چقدره?برا دانلود میگم.مموری چند گیگ برا شروع خوبه? من رم میکرو sd چهار و هشت گیگ دارم با تبدیلشون به ویتا میخوره ? رم ویتا چیه مدلش? دمو کدوم بازیا خوبن? با سرعت 128 راحت میشه باهاش کارکرد??

حجم انچارتد چقدره?برا دانلود میگم.مموری چند گیگ برا شروع خوبه? من رم میکرو sd چهار و هشت گیگ دارم با تبدیلشون به ویتا میخوره ? رم ویتا چیه مدلش? دمو کدوم بازیا خوبن? با سرعت 128 راحت میشه باهاش کارکرد??

3.5 گیگ فکر کنم ... خیر هیچ رمی به حز رم ویتا بهش نمیخوره و هیچ راهی نیست....
ویتا رمش در سایزهای 8 - 16 - 32 موجوده ... 16 به نظرم خوبه .

نگفتید با سرعت 128 کارمون تو اینترنت راه میوفته?کودوم رجین برای دستگاه و اگانت و بازیا بهتره?لیتل بیگ طبق معمول 4.5 گیگه?

این استور امارات خیلی مسخرس الان مثلا دموی ps all stars هنوز نیومده یا wipeout برای پلاس رایگان نیست تازه تخفیف هم نخورده میخوام اکانتم رو فرمت کنم بگید چه کشوری رو انتخاب کنم .
راستی اگه فرمت کنم تروفی هام میپره؟

یه مموری 8 و یا 16 گیگ برای ویتا کافیه
شما بازی ها رو که دانلود میکنین بعدش میتونین بریزین رو هارد و از روی مموری پاک کنین...و بعد با سرعت میتونین دوباره رو مموری بریزین:)
این قابلیت انتقال اطلاعات از طریق wi-fi که به ویتا اضافه شده عالیه و اگر access point تون خوب باشه سرعتش هم به نظرم از کابل بیشتر هستش

---------- نوشته در 01:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 AM ارسال شده بود ----------

این استور امارات خیلی مسخرس الان مثلا دموی ps all stars هنوز نیومده یا wipeout برای پلاس رایگان نیست تازه تخفیف هم نخورده میخوام اکانتم رو فرمت کنم بگید چه کشوری رو انتخاب کنم .
راستی اگه فرمت کنم تروفی هام میپره؟
استور امارات یکی از گرون ترین استورهای سونی هستش:d
و یه سری بازی ها در حد 10 یا 15 دلاری از استور آمریکا گرون تر هستش
فرمت کنی تروفی هات هم میپره!:|

دوستان ویتای دسته دوم از فروشنده بخوام بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم?اگه مشکل شارژ یا هرجی داشته باشه چی? چه نرم افزار هایه کاربردی براش اومده?

دوستان ویتای دسته دوم از فروشنده بخوام بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم?اگه مشکل شارژ یا هرجی داشته باشه چی? چه نرم افزار هایه کاربردی براش اومده?

سلام
توی جعبه که خوده دستگاه هست ... کابل USB و شارجر که بسیار مهم هستن ... به علاوه کارت AR هم هست
یک بررسی بکنم که تصویر ویتا خط خوردگی و پیکسل سوختگی نداشته باشه ... با این قیمت حیفه این مشکلات رو داشته باشه
تاچ رو تست کن خوب کار کنه ... حتما Keyboard رو تست کن که تاچ مشکلات نرم افزاری نداشته باشه
دکمه ها و انالوگها معمولا مشکلی نداره اما یک دستی باهش تست کن ....
از همه مهمتر مطمعن باش شارجرش کار کنه ...
دیگه چیزه خاصی نیستش ... اگر مشکلات بالا رو داشته باشه متاسفانه تعمییر خاصی نیست و دستگاه رو گارانتی عوض میکنه
نرافزار کاربردی منظورت چیه ؟ یک email براش اومده بقیش هم Social networking های پر استفاده هست و You-tu-be و skype اینا ... بازی ... اگر مدنظرت Word - note - ماشین حساب و ... هست هیچ چیزی نداره --- البته در اینده ممکنه توی قیمت APPS های playstaion mobile بیاد اما تا به امروز خبری مبنا بر عرضه بزنامه های کاربردی برای ویتا نبوده ... سونی فعلا روی عرضه و کیفیت بازیهای استرس داره میزاره

یه سوال : دستگاه هایی که اوریج میخریم اگر مشکلاتی داشته باشه شارژر یا حالا همون پیکسل سوختگی چیکار باید بکنیم ؟ البته منظورم اینه که یه مدت بعد از خرید این مشکلاتن پیش بیاد چیکار باید بکنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or