هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

درود
حجم بازی 950 مگ بود فکر کنم اما باید patch اینا هم دانلود کنی چون بازی نسخه اولش خیلی باگ و مشکلات داشت ... طرفای 1 گیگی هست فکر کنم ... یک تعداد DLC هم توی استور برای خرید داره .... قیمتش هم اگر اشبتاه نکنم 14.99 هست ... خیر بازی فقط دانلودی هست و نسخه فیزیکی نداره .
اگر اینترنت خیلی کند باشه قطع میشه بعضی موقع اما در کل نه. همیطور بزار دانلود بشه دیگه ولش کن ....

بعد اگه قطع شه از ادامه ش میشه گذاشت دانلود شه? موقع نصب گیر نمیده? کارت psn 20$ بگیرم حله? اگه بخرمش خراب شه هربار بخوام میتونم دتنلودش کنم? نسخه ترایل هم داره?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بعد اگه قطع شه از ادامه ش میشه گذاشت دانلود شه? موقع نصب گیر نمیده? کارت psn 20$ بگیرم حله? اگه بخرمش خراب شه هربار بخوام میتونم دتنلودش کنم? نسخه ترایل هم داره?

\
اره اگر قطع بشه Resume داره ...
موقع نصب گیر نمیده ....
====
یکی دو مورد اتفاق افتاد من دانلود میکردمError میداد که مجبور شدم cancel کنم از ابتدا دان کنم ....
====
کارت 20 دلاری هم حله ... باز خودت خیلی راحت میتونی بری PSN و قیمتها رو ببینی ....
خراب بشه منظورت متوجه نشدم ؟ اما بازی که با اکانتت میخری برای همیشه به اون اکانت رجیستر میشه حالا هرچند بار میخوای پاک کنی دانلود کنی مشکلی نیست.. پس از دانلود هم متونی ازش backup بگیری ...
اره Escape plan دمو هم داره

دمو نه trial میخوام.باید ببینم چحوریه اول:دی
بنظرت برای بازیای اول little big و scape plan خوبن? انچارتدو هم اجاره میکنم اگه پولی بمونه!
با پی اس 3 اگه پاز کنی رزیوم بزنی بازی لینک دانلودش خراب میشه باسد از اول بری برا همین پرسیدم که اینم اینچوریه یا نه?

دمو نه trial میخوام.باید ببینم چحوریه اول:دی
بنظرت برای بازیای اول little big و scape plan خوبن? انچارتدو هم اجاره میکنم اگه پولی بمونه!
با پی اس 3 اگه پاز کنی رزیوم بزنی بازی لینک دانلودش خراب میشه باسد از اول بری برا همین پرسیدم که اینم اینچوریه یا نه?
lbpبرا اول خوبه ولی بجا اسکیپ پلن بهتره انچارتد یا گرویتی راش یا اسسینز یا ال استار بگیری تو پلی 3هم اگه زیاد پاز رزیوم بزنی خراب میشه نه دو سه بار

lbpبرا اول خوبه ولی بجا اسکیپ پلن بهتره انچارتد یا گرویتی راش یا اسسینز یا ال استار بگیری تو پلی 3هم اگه زیاد پاز رزیوم بزنی خراب میشه نه دو سه بار

اخه انچارتد میدونم چجوریه . میگیرم یهویی تمومش میکنم:دی اسکیپ پلن خیلی جذبم کرده!!
با وایفای 128 کیلوبایت هرجوری شده دانلودش میکنم:دی قیمت ویتا وایفای 2-3 روز پیش 800 و خورده ای بود.

متال گیر کالکشن فرقی با کنسولی نداره? پیس واکر رو ندار?از کجا باید گرفتش?من میخوام اسکیپ پلن رو بخرم چقدر باید داشته باشم که متال گیر 1 رو بگیرم?

سلام
من وقتی وارد استور ps3میشم نمی تونم دمو بازیهای ویتا حتی خود ps3را دانلود کنم فقط گزینهadd to cart وجود داره که میزنم وار گزینه card میشه و نمیشه دانلود کرد حتی برنامه های ویتا همینجوری
حالا میخوام بازی از استور بخرم نمی دونم بخرم دانلود میشه یا نه

متال گیر کالکشن فرقی با کنسولی نداره? پیس واکر رو ندار?از کجا باید گرفتش?من میخوام اسکیپ پلن رو بخرم چقدر باید داشته باشم که متال گیر 1 رو بگیرم?

.تنها فرقش نداشتن Peace WAlker هست که البته شامل نبود بخشOnline میشه ... --- Peace walker رو میتونی از store بازیهای psp بخری ! آر کجا ؟ از مغازه یا خوده PSN ! ....متال گیر 1 برای PS one منظورته ... من اطلاعی از قیمتش ندارم . شما Ps3 و vita داری دیگه ؟قیمتها رو خودت نگاه کن چون بسته به استور متفاوته مقداری ... قیمت escape plan هم بالا گفتن
سلام
من وقتی وارد استور ps3میشم نمی تونم دمو بازیهای ویتا حتی خود ps3را دانلود کنم فقط گزینهadd to cart وجود داره که میزنم وار گزینه card میشه و نمیشه دانلود کرد حتی برنامه های ویتا همینجوری
حالا میخوام بازی از استور بخرم نمی دونم بخرم دانلود میشه یا نه
مثلا چه بازی ؟
Add card که میشه برای خرید ... برای دمو اینا باید به صورت Download و Free نوشته باشه ... از توی خوده ویتات امتحان کن...app ها هم همه مجانی هستن اونها رو امتحان کن
لطفا جوابمنم بدید.خیلی ضروریه!در ضمن منظورم متال گیر 1 همون متال گیر پی اس 1 هست.کنترلش اتوماتیک تبدیل میشه?

دوست عزیز صبر داشته باشید جوابتون رو میگیرید ... گاهی این پستها رو هم بالا پاینن کنید سوالهای مشابه جواب داده شده ...
Metal Gear Solid 1 همون برای PSone هست ... به صورا Emulator میاد بالا و کنترل و ... خودش جایگزینی میشه ... تنها بدیش اینکه صفحه مربع هست داخل ویتا.

مثلا چه بازی ؟
Add card که میشه برای خرید ... برای دمو اینا باید به صورت Download و Free نوشته باشه ... از توی خوده ویتات امتحان کن...app ها هم همه مجانی هستن اونها رو امتحان کن

توی استور قسمت ویتا دمو اکثر شون اینجوری بجز اون دمو هایی که قبل از اپدیت استور دانلود کردم اخه دمو هاps3همین جوری توی چند اکانت مختلف امتحان کردم فایده نداشت

مثلا چه بازی ؟

توی استور قسمت ویتا دمو اکثر شون اینجوری بجز اون دمو هایی که قبل از اپدیت استور دانلود کردم اخه دمو هاps3همین جوری توی چند اکانت مختلف امتحان کردم فایده نداشت
به هر حال دمو Free هستش ... توی Cart هم بره و Purchase کنی که پولی کم نمیشه فقط میره توی لیست دانلود

من پی اس 3 دارم ویتا ندارم.نمیدونم به شک افتادم که بخرم یا نه?از یه طرف میگم اگه مثل پی اس پی شه 100 تومنم ازم نمیخرنش.از یه طرف پلتفرمای جدید دیگه رو ( 3دی اس - وییو ) میبینم به شک میفتم!نظر شما چیه?

من پی اس 3 دارم ویتا ندارم.نمیدونم به شک افتادم که بخرم یا نه?از یه طرف میگم اگه مثل پی اس پی شه 100 تومنم ازم نمیخرنش.از یه طرف پلتفرمای جدید دیگه رو ( 3دی اس - وییو ) میبینم به شک میفتم!نظر شما چیه?

بخر ضرر نمیکنی و مچ شدنش با پلی3 که در اینده کاملتر میشه خودش عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or