هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

این بازیایه پی اس 1 برا ps3 هم هست?پولیه یا مجانی? از کودوم بخش استور باید برا 3 گرفتشون?
من متال گیر سالید 1 رو میخوام حجمشم مهم نیست فقط چند دلار یا یورو یا مجانیه!و از کجای استور باید گرفتش!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
مجانی نیست
بله روی PS3 هم اجرا میشه
توی PSN بخش PSOne Classic - PS Classic هستش.
قیمت و حجم MGS رو اطلاعی ندارم . قیمتهای بازیهای PS1 متفاوته بسته به استوری که باهاش هستی .
بازی Search هم کنی باید بیادش

جالبه بدونی سرچ متال گیر سالید 1 رو که میزدم اواتاراش میومد خود بازی نمیومد!قبلا میگفتن 7دلاره!مفته:دی شرایط ردیف شه میخرمش(وضعیت بازیای پلاس امریکام)

دوستان من یک مشکل دارم و با ساپورت سونی هم در میون گذاشتم اما آخرش گفتن کنسولت رو بردار بیار نمایندگی ببینیم که خوب اینجا نمایندگی سونی موجود ندارم:دی

من بعضی وقت ها ویتا رو به برق که میزنم تاچش از کار میافته و یک دور روشن خاموش می کنم درست میشه. اما وقتی به PS3 وصلش می کنم کلا تاچشش کار نمیکنه ولی وقتی با همون کابل به PC وصلش می کنم تاچش کار می کنه و هیچکی نمیدونه مشکل از کجاست. کسی تجربه ای چیزی نداره؟ البته بگم تاچش تو بازی ها و همه جاهای دیگه درست و دقیق کار می کنه.

اقا این cm رو نصب کردم باهاش تونستم موزیک بریزم اما فیلم نمیشه
اصلا فایل ها رو نمیاره
چه کنم؟
فیلم فقط MP4 میشه ... پسوند دیگه ای توش نمیره ... تا 1080 هم ساپورت میکنه اگه فریمور رو اپدیت کرده باشی
دوستان من یک مشکل دارم و با ساپورت سونی هم در میون گذاشتم اما آخرش گفتن کنسولت رو بردار بیار نمایندگی ببینیم که خوب اینجا نمایندگی سونی موجود ندارم:دی

من بعضی وقت ها ویتا رو به برق که میزنم تاچش از کار میافته و یک دور روشن خاموش می کنم درست میشه. اما وقتی به PS3 وصلش می کنم کلا تاچشش کار نمیکنه ولی وقتی با همون کابل به PC وصلش می کنم تاچش کار می کنه و هیچکی نمیدونه مشکل از کجاست. کسی تجربه ای چیزی نداره؟ البته بگم تاچش تو بازی ها و همه جاهای دیگه درست و دقیق کار می کنه.
درود ...
اگر کنسول رو بفرستی گارانتی هم یکی نو بهت میدن ... چون این مشکل جزو گارانتی دستگاه هست
مشکل نرم افزاری داره ...
من روز اولی که ویتا خریده بودم با دوستم اون هم که ویتا خرید یک همچین مشکلی داشت .... وقتی به شارج میزدن و بعد در میاور تاچ به صورت عادی کار نمیکرد ... صفحه خودش بالا پایین میرفت و ... برای فیکسش هم فقط باید خاموش روشن میکرد ... اول سونی گفت فریمور رو اپدیت کنید که حل نشد و دستگاه رو عوض کردن
کلا اگر تو نت راجع به مشکلات ویتا در مورده تاچ سرچ کنی تعداد زیادی گفت و گو پیدا میشه مثل همین که گفتی یا مثل اینکه ماله خیلی ها کیبوردش کار نمیکنه یا بعضی کلمه های کیبور کار نمیکرده ... یا تاچ به طور کامل responsive نبوده ... اکثرشون هم نوشتن رفتن سونی و کنسول رو عوض کردن ... بنا به اینکه دسترسی به سیستم عاملش هم نیست معلوم نیست مشکلش چی میشه ... برای همین گارانتی سریع یکی نو بهت میده ...
کلی سری اول کنسول مشکلات پیدا میشه دیگه
تو هم اگر به نحوی دستری به گارانتی داری برات عوضش میکنن.

به نظر دوستانی که دارن ارزش خرید داره الان یا نه
والا الان وضعش از اون اول بهتره ... البته از نظر قیمتی خودت باید بسنجی اما مجموعه بازیهایی که تا الان داریه به نظر مجموعه ای هست که برای هر شخصی خلاصه یک بازی خوب پیدا میشه که سرگر کننده باشه ... به نظر من که کنسول خیلی خوبی هست.

این بازیای مجانی پلاس بعد از یه مدت برداشته میشن از تو لیست یا واسه همیشه هستن ؟

تو لیست چی منظورته؟
وقتی دانلودشون کردی رو دستگات بعد از اتمام مدت پلاست بازی غیر فعال میشه و نمیتونی بازیش کنی مگر اینکه دوباره پلاس بشی
بازیای پلاس که تو استور میان هر ماه اپدیت میشن و یسری جدید میان و بعضی هاشون هم حذف میشن

تو لیست چی منظورته؟
وقتی دانلودشون کردی رو دستگات بعد از اتمام مدت پلاست بازی غیر فعال میشه و نمیتونی بازیش کنی مگر اینکه دوباره پلاس بشی
بازیای پلاس که تو استور میان هر ماه اپدیت میشن و یسری جدید میان و بعضی هاشون هم حذف میشن

منظورم همین بود که همیشگی اند یا بعد از یه مدت حذف میشن بازیای دیگه ای جاشون میاد که جوابمو گرفتم ممنون

سلام
من میخوام اکانت برای ویتا بسازم حالا نمیدوم ریجن 1 بسازم یا2 واسه پلاس وخرید بازی
بنظر شما پلاس توی کدام اکانت بهتره از نظر بازی رایگان وتخفیف ها اینده کدوم بهتره

سلام
من میخوام اکانت برای ویتا بسازم حالا نمیدوم ریجن 1 بسازم یا2 واسه پلاس وخرید بازی
بنظر شما پلاس توی کدام اکانت بهتره از نظر بازی رایگان وتخفیف ها اینده کدوم بهتره
شما بستگی به بازی هایی که می خری باید اکانت بسازی اگر بازی هاتون بیشتر ریجن 1 هست همون ریجن 1 بسازید اگر ریجن 2 هست ریجن 2 بسازید برای بازی های انلاین می گم که کد دارن
اون پلاس هم فکر نکنم فرقی داشته باشن

من ی سوال دارم.
اول اینکه حجم بازیه escape plan چقدره? قیمتش چنده?فیزیکی نیستش?
دوم اینکه ایا ویتا هم تو دانلود مشکل پی اس3 رو داره یا نه ? مثلا وسط دانلود قطع شه? رو استند بای بذارم میتونه دانلود کنه?

من ی سوال دارم.
اول اینکه حجم بازیه escape plan چقدره? قیمتش چنده?فیزیکی نیستش?
دوم اینکه ایا ویتا هم تو دانلود مشکل پی اس3 رو داره یا نه ? مثلا وسط دانلود قطع شه? رو استند بای بذارم میتونه دانلود کنه?

درود
حجم بازی 950 مگ بود فکر کنم اما باید patch اینا هم دانلود کنی چون بازی نسخه اولش خیلی باگ و مشکلات داشت ... طرفای 1 گیگی هست فکر کنم ... یک تعداد DLC هم توی استور برای خرید داره .... قیمتش هم اگر اشبتاه نکنم 14.99 هست ... خیر بازی فقط دانلودی هست و نسخه فیزیکی نداره .
اگر اینترنت خیلی کند باشه قطع میشه بعضی موقع اما در کل نه. همیطور بزار دانلود بشه دیگه ولش کن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or