هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من کد lbp رو وارد کردم حالا اگه الان بخوام مموریمو فرمت کنم مشکلی پیش نمیاد . میخوام ریجنم رو یک کنم (lbp ریجن 2 دارم)
کلا اگه مموریمو فرمت کنم چه مشکلی پیش میاد؟

من کد lbp رو وارد کردم حالا اگه الان بخوام مموریمو فرمت کنم مشکلی پیش نمیاد . میخوام ریجنم رو یک کنم (lbp ریجن 2 دارم)
کلا اگه مموریمو فرمت کنم چه مشکلی پیش میاد؟
مشکلی پیش نمیاد ولی هرچی داری میره دیگه . میتونی ازش با CM توی PC یک Backup بگیری نگه داری

چجورى backup بگيرم ؟ اگه backup بگيرم كدى كه وارد كردم نميپره؟
اشاره کردن با CM > برنامه Content manager برای ویتا رو روی Windows نصب میکنی . پس از اینکه وصل شده با Content manager توی خوده ویتا بری گزینه Backup رو بزنی بقیه رو خودش انجام میده.
کده چی منظورت هست ؟

همون كدي كه تو بازي بود براى آنلاينش . يعنى ميتونم بعد از فرمت آنلاين بزنم يا دوباره بايد يه كد برا ريجن ١ بگيرم
آگر کد استفاده نشده میتونی استفاده کنی ... اگر کد Redeem شده به اکانته فعلی که هیچی ... .

ببخشید دوستان یه سوال تکراری دارم
چه طوری میتونم تروفی های یک بازی استفاده شده رو پاک کنم؟
درود .
هیچ Trophy قابلیت پاک شدن نداره . پس از گزاشتن بازی توی دستگاه تروفی با اکانت شما Synch میشه .
مگر اینکه یک backup از قبل از گزاشتن یک بازی داشته باشی و البته تو او زمان هم با سرور سونی Synch نشده باشی !

درود .
هیچ Trophy قابلیت پاک شدن نداره . پس از گزاشتن بازی توی دستگاه تروفی با اکانت شما Synch میشه .
مگر اینکه یک backup از قبل از گزاشتن یک بازی داشته باشی و البته تو او زمان هم با سرور سونی Synch نشده باشی !
سلام.خیلی ممنون.یکم واضح تر میپرسم
من یه بازی دسه2 fifa futbalگرفتم.گزاشتم توی دستگاه.ازم سوال کرد مایلی باتروفی بازی کنی؟گفتم نه
و وارد بازی نشدم.با این اوعضا میشه کاری کرد؟

من یه بازی دسه2 fifa futbalگرفتم.گزاشتم توی دستگاه.ازم سوال کرد مایلی باتروفی بازی کنی؟گفتم نه
داداش از تو منو ایتم بازیو دیلیت کن
بازی رو در بیار دوباره اینستال کن
درست میشه
اکانت psn تو بده انلاین بزنیم

سلام
چجوری میتونم ویتا رو restore کنم
باCM از توی ویتا گزینه Restore داره در صورتی که Backup گرفته باشی !
بازی دسته دو اینطوری میشه ... نمیگه مایلید با تروفی بازی کنید. میپرسه در صورتی که میخوای با تروفی بازی کنید باید اطلاعات این بازی رو پاک کنید. تروفی ها در هر صورت توی ویتا Record میشه اما بازی دسته دوم تروفی نمیده تا زمانی که شما اون بازی یک بار Uninstall کنی و بعدش دوباره Install کنی.

باCM از توی ویتا گزینه Restore داره در صورتی که Backup گرفته باشی !

بازی دسته دو اینطوری میشه ... نمیگه مایلید با تروفی بازی کنید. میپرسه در صورتی که میخوای با تروفی بازی کنید باید اطلاعات این بازی رو پاک کنید. تروفی ها در هر صورت توی ویتا Record میشه اما بازی دسته دوم تروفی نمیده تا زمانی که شما اون بازی یک بار Uninstall کنی و بعدش دوباره Install کنی.
cm چیه
یه توضیح زیر دیپلوم بده
لازم دارم
دمت گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or