هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان کسی میدونه فرکانس CPU و GPU این دستگاه چقدر هست ؟ هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم کسی میدونه ؟
یه مورد دیگه سیمکارتهای رایتل روی اون دستگاه جواب میده ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه فرکانس CPU و GPU این دستگاه چقدر هست ؟ هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم کسی میدونه ؟
یه مورد دیگه سیمکارتهای رایتل روی اون دستگاه جواب میده ؟

فرکانس CPU به طور مستقل 2Ghz هست اما روی 1Ghz لاک شده ، دلیلش هم مصرف باتری هست(CPU به شما امکان تغییر فرکانس بین 800 تا 2000 را به طور رسمی می ده)
فرکانس GPU هم روی 300Mhz لاک شده

سلام بچه ها
من میخوام از یک سایت شارژ 35پوندی بگیرم
فقط اگه دو روز استفاده نشه چی میشه؟؟

با تشکر
کاری نمیشه ولی احتمال کمی وجود داره که هک بشه و استفاده بشه ولی خودم چند وقت پیش 150$ رو حدود یک ماه نگه داشتم،کاری نشد.

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

سلام:d
منو که میشناسید , خب خدارو شکر:d
یک سوال:d
من میخوام اکانت r2 بسازم
وقتی uk رو میزنم باز هم شهرهای us رو میاره چیکار کنم/:)

اگه با اکانت فعلی که us هست میخواین این کار رو بکنین،نمیشه و باید یک اکانت جدید بسازید.

دوستان من یه سوال داشتم !
من اگر یه بازی از بازار بخرم که قبلا کسی استفاده کرده باشه اونوقت من هم بخرم میتونم آبدیتهای بازی رو دانلود کنم ؟ مثلا مراحل اضافه شده و کلا آبدیت های اومده برای بازی!

دوستان من یه سوال داشتم !
من اگر یه بازی از بازار بخرم که قبلا کسی استفاده کرده باشه اونوقت من هم بخرم میتونم آبدیتهای بازی رو دانلود کنم ؟ مثلا مراحل اضافه شده و کلا آبدیت های اومده برای بازی!
مشکلی در Update کردن نیست. مشکلی در خرید DLC هم نیست.

میشه با خود ویتا اکانت ساخت؟
بله،به شرطی که قبلا با اکانتی با ویتا وارد نشده باشی.اگه وارد شده باشی ویتا با اکانت لینک پیدا میکنه و باید فکتوری ریست کنی که البته مموری هم فرمت میشه.

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------

ممکنه مشکل از نتتون باشه.فقط برای us هست که state میخواهد و اگه uk انتخاب کنین خود به خود صفحه refresh میشه و قسمت state رو میبره.

بله،به شرطی که قبلا با اکانتی با ویتا وارد نشده باشی.اگه وارد شده باشی ویتا با اکانت لینک پیدا میکنه و باید فکتوری ریست کنی که البته مموری هم فرمت میشه.

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------

ممکنه مشکل از نتتون باشه.فقط برای us هست که state میخواهد و اگه uk انتخاب کنین خود به خود صفحه refresh میشه و قسمت state رو میبره.

ممنون درست کردم
فقط دلم برای تروفی هام میسوزه:d
همش پاک شد

اقا من چطور می تونم بین PS3 و PS VITA ویژگی Cross Controller رو برقرار کنم؟؟لینک آموزش لطفا...
بازیهای مربوطه که این ویژگی رو ساپورت میکنن براشون به صورت DLC عرضه میشه. بر فرض مثال LBP2 رو میشه .... البته PS3 و VITA باید با اخرین اپدیت فریمور اپدیت شده باشن . Update های بازی LBP2 رو همه رو داشته باشی و DLC مربوطه به CroSS Control رو دانلود کنی. بقیه هم خودش توی بازی به شما توضیح میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or