دوستان کسی میدونه فرکانس CPU و GPU این دستگاه چقدر هست ؟ هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم کسی میدونه ؟
یه مورد دیگه سیمکارتهای رایتل روی اون دستگاه جواب میده ؟
هیچی اگر دموش نیست باید صبر کنی تا بیاد یا بازی رو بخری Region 1 . !!!!!!!!یه سوال من اگه بخوام zero escape رو بازی کنم باید چیکار کنم تو استورم دموش نیست (ریجن 2)

کاری نمیشه ولی احتمال کمی وجود داره که هک بشه و استفاده بشه ولی خودم چند وقت پیش 150$ رو حدود یک ماه نگه داشتم،کاری نشد.سلام بچه ها
من میخوام از یک سایت شارژ 35پوندی بگیرم
فقط اگه دو روز استفاده نشه چی میشه؟؟
با تشکر
سلام:d
منو که میشناسید , خب خدارو شکر:d
یک سوال:d
من میخوام اکانت r2 بسازم
وقتی uk رو میزنم باز هم شهرهای us رو میاره چیکار کنم![]()
اگه با اکانت فعلی که us هست میخواین این کار رو بکنین،نمیشه و باید یک اکانت جدید بسازید.
مشکلی در Update کردن نیست. مشکلی در خرید DLC هم نیست.دوستان من یه سوال داشتم !
من اگر یه بازی از بازار بخرم که قبلا کسی استفاده کرده باشه اونوقت من هم بخرم میتونم آبدیتهای بازی رو دانلود کنم ؟ مثلا مراحل اضافه شده و کلا آبدیت های اومده برای بازی!
بله،به شرطی که قبلا با اکانتی با ویتا وارد نشده باشی.اگه وارد شده باشی ویتا با اکانت لینک پیدا میکنه و باید فکتوری ریست کنی که البته مموری هم فرمت میشه.میشه با خود ویتا اکانت ساخت؟
ممکنه مشکل از نتتون باشه.فقط برای us هست که state میخواهد و اگه uk انتخاب کنین خود به خود صفحه refresh میشه و قسمت state رو میبره.
بله،به شرطی که قبلا با اکانتی با ویتا وارد نشده باشی.اگه وارد شده باشی ویتا با اکانت لینک پیدا میکنه و باید فکتوری ریست کنی که البته مموری هم فرمت میشه.
---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------
ممکنه مشکل از نتتون باشه.فقط برای us هست که state میخواهد و اگه uk انتخاب کنین خود به خود صفحه refresh میشه و قسمت state رو میبره.
بازیهای مربوطه که این ویژگی رو ساپورت میکنن براشون به صورت DLC عرضه میشه. بر فرض مثال LBP2 رو میشه .... البته PS3 و VITA باید با اخرین اپدیت فریمور اپدیت شده باشن . Update های بازی LBP2 رو همه رو داشته باشی و DLC مربوطه به CroSS Control رو دانلود کنی. بقیه هم خودش توی بازی به شما توضیح میده.اقا من چطور می تونم بین PS3 و PS VITA ویژگی Cross Controller رو برقرار کنم؟؟لینک آموزش لطفا...