هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سالام می خواستم بدونم اگر psvita صفحش بسوز باید چی کار کنم؟
اگر بتونین صفحش رو پیدا کنین،مطمئنا خیلی گران خواهد بود.

---------- نوشته در 09:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 AM ارسال شده بود ----------

خب چقدر بفرووشم ؟؟؟؟
فکر کنم 70 خوب باشه.

اگه بازی از PSN بخریم بعد مجبور شیم مموری فرمت کنیم باید دوباره واسه اون بازی پول داد یا نیازی نیست و دوباره میشه دانلودش کرد ؟

اگه از همون اکانتی که قبلا بازی رو خریدی استفاده بکنی نه لازیم نیست دوباره بخری کلا هر بازی رو که بخری تا 2بار میتونی دانلود کنی

اگه از همون اکانتی که قبلا بازی رو خریدی استفاده بکنی نه لازیم نیست دوباره بخری کلا هر بازی رو که بخری تا 2بار میتونی دانلود کنی
محدودیتی روی دانلود یک بازی از اکانتی که خریده شده وجود نداره.
محدودیت روی دستگاهای فعال شده با یک اکانت وجود داره.

اقا یعنی رو ویتات فقط با یه اکانت 2 بار میتونی وصل شی؟

---------- نوشته در 09:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

یه چیزه دیگه گفتم که اگه صفحه ی ویتات بسوزه باید چی کار کنی اخه صفحه ی ویتای بسر عموم بکیده و یه طرف کلن ترکیده طرف دیگش blac and white !!!!!!!!!!!

سلام !
دوستان این ویتا پلاس به چه دردی میخوره ؟ یه مقدار توضیح میدید راجبش ممنون !
یک سری امکانات مثل سینک تروفی ها به صورت اتوماتیک یا Online storage و ... داره در کنارش هم تخفیفهای مختلف برای بازیهای ویتا .
اقا یعنی رو ویتات فقط با یه اکانت 2 بار میتونی وصل شی؟

---------- نوشته در 09:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

یه چیزه دیگه گفتم که اگه صفحه ی ویتات بسوزه باید چی کار کنی اخه صفحه ی ویتای بسر عموم بکیده و یه طرف کلن ترکیده طرف دیگش blac and white !!!!!!!!!!!
صفحه خراب بشه باید فرستاده بشه از جای که خریداری شده برای گارانتی و تعویض بشه ... فکر نکنم ویتا در حال حاضر قابل تعمییر باشه هر جایی غیر از خوده سونی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or