هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان مگه شما ها بیشتر از 2 ساعت پیاپی باهاش بازی میکنید؟
با پی اس پی که انقدر بیشتر بازی میکردی دستات تبدیل به آجر میشد انقدر درد میگرفت :|
دوستان میشه از دوربینش برای مصارف شخصی هم استفاده کرد یا فقط برای بازیاست؟
مثلا میشه باهاش فیلم برداری کرد ؟

شروین جون
ببین
کلا بازی کردن زمان خاصی نداره
خود من اگر حال داشته باشم تا 15 یا 16 ساعت هم بازی کردم و رکورد زدم ( البته تو جوانی ) :)
اره با دوربینش هم میشه فیلم گرفت و هم میشه عکس گرفت
ولی کیفیت خوبی نداره
VGA هستش
برای یکی مثل من که گوشی با دوربین خیلی خوب یا دوربین دیجیتال عالی دارم یا هر کسی که دوربین خوبی داره اصلا به عکس گرفتن با ویتا حتی فکر هم نمیکنیم :)
البته برای جاهای خاصی که گوشی یا دوربین همراهت نیست ولی ویتا هست کار راه انداز هستش :)

یا کنسول که من رکورد 24 ساعتو زدم :دی
ولی با دستی اصلا نمیتونم! ( صفحه نزدیکه چشام میپوکه :دی )
ممنون بابت اطلاعات
ولی من متوجه نمیشم اگه با 3 بازیه ویتا رو دانلود کنم حتما جفتشون باید به اینترنت وصل باشند تا بتونم بازیو روی ویتا منتقل کنم :|؟

شروین جون
ببین
کلا بازی کردن زمان خاصی نداره
خود من اگر حال داشته باشم تا 15 یا 16 ساعت هم بازی کردم و رکورد زدم ( البته تو جوانی ) :)
اره با دوربینش هم میشه فیلم گرفت و هم میشه عکس گرفت
ولی کیفیت خوبی نداره
VGA هستش
برای یکی مثل من که گوشی با دوربین خیلی خوب یا دوربین دیجیتال عالی دارم یا هر کسی که دوربین خوبی داره اصلا به عکس گرفتن با ویتا حتی فکر هم نمیکنیم :)
البته برای جاهای خاصی که گوشی یا دوربین همراهت نیست ولی ویتا هست کار راه انداز هستش :)
داداش دوربین پشت5 هست وجلو 1.3
اطلاعات غلط نده:| داداش

اینا رو هم جواب بدید :
ولی من متوجه نمیشم اگه با 3 بازیه ویتا رو دانلود کنم حتما جفتشون باید به اینترنت وصل باشند تا بتونم بازیو روی ویتا منتقل کنم :|؟​

سیم کارت رایتل به رجین آنلاکش میخوره ؟ (مدل 3G ) که بتونم از اینترنتش استفاده کنم

مدل ویتای شما چی هست ؟ اگه 3g هست توش سیم کارت داری در بیاد Hard Reset کن ببین درست میشه یا نه ... WIFI رو خاموش بزار ببین این هنگها ادامه داره یا نه ... ویتا برای تعدادی از کاربرا مشکلاتی زیادی داشته گاهی باید منتظر اپدیتهای بیشتر ماند...فعلا چاره دیگه نیست. شما حواست باشه تا اخرین اپدیت رو گرفته باشی که 1.82 هست

تروفی در کل روی ویتا ذخیره نمیشه به همراه اکانت شما روی سرورهای سونی Sync میشه/

عجیبه ! ویتای من در کل پس از 1.80 . 1.81 تا الان 1 بار هم هنگ نکرده ...
به هر حال بهتره منتظر اپدیتهای بعدی موند.

دمت گرم آقا خیالم راحت شد برای تروفی.
هرچی نیگا کردم دکمه تشکر ندیدم. خیلی مرسی

یا کنسول که من رکورد 24 ساعتو زدم :دی
ولی با دستی اصلا نمیتونم! ( صفحه نزدیکه چشام میپوکه :دی )
ممنون بابت اطلاعات
ولی من متوجه نمیشم اگه با 3 بازیه ویتا رو دانلود کنم حتما جفتشون باید به اینترنت وصل باشند تا بتونم بازیو روی ویتا منتقل کنم :|؟

اره برای انتقال اطلاعات باید به اینترنت وصل باشن

داداش دوربین پشت5 هست وجلو 1.3
اطلاعات غلط نده:| داداش

دوست من اگه 5 بود که دیگه عالی بود
در ضمن بنده اطلاعات غلط نمیدم
حداقل یه سرچ تو اینترنت میکردی بعد میگفتی من اشتباه میکنم
ببین
Cameras

The device has two (front and rear) 0.3 megapixel cameras, both which run at 640×480 (VGA) at 60 frames/s, or at 320×240 at 120 frames/s
منبع ویکی پدیا
PlayStation Vita - Wikipedia, the free encyclopedia

ویتام وارد اکانتم نمیشه ارور میده ولی تو سایت خود سونی واردمیشه و مشکلی نداره
چیکار کنم ؟؟

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ----------

این ارور رو میده
[h=2]NW-5603-4[/h]

ویتام وارد اکانتم نمیشه ارور میده ولی تو سایت خود سونی واردمیشه و مشکلی نداره
چیکار کنم ؟؟

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ----------

این ارور رو میده
NW-5603-4

فکر کنم بخاطر سرعت نت هست که این روزا کلا پایین اومده و در کل هم سرعت نت ویتا پایینتر از پلی3 و پی سی هست

ایول به اعتماد بنفست.برم به سونی خبر بدم اطلاعاتش رو تصحیح کنه.تا حالا ما ریشه چغندر بودیم اون 5 رو ندیدیم حتما
دوست من اگه 5 بود که دیگه عالی بود
در ضمن بنده اطلاعات غلط نمیدم
حداقل یه سرچ تو اینترنت میکردی بعد میگفتی من اشتباه میکنم
ببین
Cameras

The device has two (front and rear) 0.3 megapixel cameras, both which run at 640×480 (VGA) at 60 frames/s, or at 320×240 at 120 frames/s
منبع ویکی پدیا
[PlayStation Vita - Wikipedia, the free encyclopedia
غلط کردم
:|

ای بابا اعصابم این 2 3 روزه خرد شد .ویتا به اینترنت وصل نمیشه .مودم را ریست کردم ویتا را ریست کردم نوع کدگذاری را عوض کردم هر کاری بگید کردم اما نشد که نشد .بچه ها کسی این یکی 2 روزه به نت با ویتا وصل شده همش ارور میده
ارور c2-13935-1
:((

ای بابا اعصابم این 2 3 روزه خرد شد .ویتا به اینترنت وصل نمیشه .مودم را ریست کردم ویتا را ریست کردم نوع کدگذاری را عوض کردم هر کاری بگید کردم اما نشد که نشد .بچه ها کسی این یکی 2 روزه به نت با ویتا وصل شده همش ارور میده
ارور c2-13935-1
:((
با ویتا برو به این مسیر
1) settings
2) network
3) wi-fi settings
4) select my Access oint
5) advavanced settings
6) Set DNS to Manual
a. primary DNS to 4.2.2.2
b. secondary DNS to 4.2.2.1

امتحان کن ببین جواب میده