به اخرین فریمور اپدیتش کردی ؟ اگر اره و هنوز مشکل رو داری Backup بگیر و Format کن باید احتمالا درست بشه.
دادش اگر فرمت بشه تکلیف تروفی چیه؟
به اخرین فریمور اپدیتش کردی ؟ اگر اره و هنوز مشکل رو داری Backup بگیر و Format کن باید احتمالا درست بشه.
مدل ویتای شما چی هست ؟ اگه 3g هست توش سیم کارت داری در بیاد Hard Reset کن ببین درست میشه یا نه ... WIFI رو خاموش بزار ببین این هنگها ادامه داره یا نه ... ویتا برای تعدادی از کاربرا مشکلاتی زیادی داشته گاهی باید منتظر اپدیتهای بیشتر ماند...فعلا چاره دیگه نیست. شما حواست باشه تا اخرین اپدیت رو گرفته باشی که 1.82 هستمن هم مموری فرمت کردم هم دستگاه رو هم رستور کردم (همون رستوری که تو تنظیمات خود دستگاه) اما درست نشده حالا من چیکار کنم ؟؟؟
تروفی در کل روی ویتا ذخیره نمیشه به همراه اکانت شما روی سرورهای سونی Sync میشه/دادش اگر فرمت بشه تکلیف تروفی چیه؟
عجیبه ! ویتای من در کل پس از 1.80 . 1.81 تا الان 1 بار هم هنگ نکرده ...این فریمور آخری کلی مشکل داره
آمار هنگ ویتا رفته بالا...ویتای خودم هر روز 2-3 بار هنگ میکنه!!!!
با آپدیت بعدی درست میشه
آپدیت بعدی هم چند هفته دیگه به همراه پلاس برای ویتا میاد
شاید هم ایراد از بازی های که روش نصب شده باشهعجیبه ! ویتای من در کل پس از 1.80 . 1.81 تا الان 1 بار هم هنگ نکرده ...
به هر حال بهتره منتظر اپدیتهای بعدی موند.

شاید هم ایراد از بازی های که روش نصب شده باشه
از وقتی فیفا 13 یا resis ریجن 1 رو گرفتم اینجوری شده...دقیق یادم نیس
نه باو رو مموری میخرم...البته الان دیگه دانلود به صرفه تره:dگیم اتو از psn ذانلود میکنی یا رو مموری میخری بعد دیدم برا ninja guiden نظر دادی بازیش خوب هست بخرمش ؟ l-)
خیر نیومدهویتام wifi هستش و روی ورژن 1.81 هستم مگه 1.82 اووومده ؟؟؟؟
1.خیر .. ریجن دستگاه مهم نیستیه سوال فوق العاده تکراری ولی شرمنده
ریجن بازی با ریجن دستگاه فرق کنه مشکلی داره؟
ریجن بازی بازی باید با ریجن اکانتمون تو psn یکی باشه؟
و کلا هر چی در این مورد هست یکی توضیح بده
نه باو رو مموری میخرم...البته الان دیگه دانلود به صرفه تره:d
نه نینجا رو نخر به نظر من...فقط چند مرحله اولش یکم باحاله...
اگه با قیمت پایین پیدا کردی بگیر
اگه lbp رو نگرفتی اونو بگیر که خیلی باحاله
جریان چیه ویتا امروز بدون چی* ز شکن به ps sotre وصل نمیشه ؟
---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 PM ارسال شده بود ----------
ویتام وارد اکانتم نمیشه ارور میده ولی تو سایت خود سونی واردمیشه و مشکلی نداره