هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بله به 1.80 اپدیت کردم . این مشکل هم بعد از یه مدت پیش اومد
آطمینان ندارم مشکل از کجاست ... احتمال داره یک مشکل نرم افزاری پیش اومده باشه که تو پروسه سیستم مداخله ایجاد کرده .... تو نت هم سرچی کردم ... خبر خاصی نبود ... اکثرا که این مشکل رو داشتن گارانتی کنسول رو عوض کرده .... حالا به کنارش میتونی از Vita و مموری با CM یک Backup بگیری ... دستگاه رو کلا Factory reset کن از اول با استفاده از Boot menue ... ببین مشکل حل میشه یا نه . ( اگر این کار رو کردی Backup رو اول Restore نکن ... ببین مشکل حل شده یا نه بعدش Restore کن )

نه داداش کلاه 2 یا 3 دقیقه که روشن میمونه اینجوری میشه

داداش برای ویتا منم پیش اومد صفحه لمسی اصلا یا کار نمی کرد یا نصفه عمل می کرد این کارو کردم درست شد

صفحه ویتا رو در حالت خاموش تمیز کن ( من با ذستمال عینک و مایع مخصوص تمیز کردن صفحه لب تاب این کارو کردم مواظب باش حین تمیز کردن خط اینا رو محافظ نندازی :D )

دوستان از کجا باید فهمید که/ویتای من 3g ریجن 2//ایا آنلاک هست یا نیست////و ممنون
ریجن 2 باید Unlcok باشه ! با این حال یه همراه اول بندازی توش و کار کنه به معنای Unlcok بودن هستش

دوستان میتونیم به اکانت های همدیگه پول انتقال بدیم ؟
خیر ... کلا هیچ عمل تبادلی بین اکانتها در هیچ زمینه ای قابل اعمال نیست ( حتی اکانتهایی که به یک شخص تعلق داره )

داداش برای ویتا منم پیش اومد صفحه لمسی اصلا یا کار نمی کرد یا نصفه عمل می کرد این کارو کردم درست شد

صفحه ویتا رو در حالت خاموش تمیز کن ( من با ذستمال عینک و مایع مخصوص تمیز کردن صفحه لب تاب این کارو کردم مواظب باش حین تمیز کردن خط اینا رو محافظ نندازی :D )
ممنون که راهنماییم کردی ولی مشکل ویتای من به این چیزا ربطی نداره چون احساس می کنم اون نقطه داغ میشه و این عکس العمل رو نشون میده
یکبار تو هوای خیلی خیلی سرد بازی کردم دیدم که کمتر با این مشکل رو برو میشه

ممنون که راهنماییم کردی ولی مشکل ویتای من به این چیزا ربطی نداره چون احساس می کنم اون نقطه داغ میشه و این عکس العمل رو نشون میده
یکبار تو هوای خیلی خیلی سرد بازی کردم دیدم که کمتر با این مشکل رو برو میشه
دوست عزیز ... اگر تصور میکنی مشکل ویتا اینطوری هست که داری توضیح میده احتمالا ویتات مشکل سخت افزاری داره ... وتیا تا به امروز مشکل OveR Heat یا گرمایی نداره که از نظر سخت افزاری توش سیستم مداخله ایجاد کنه ( به صورت کلی ) اونهایی که گزارش شده مشکلاتی بوده که تک و توک بوده و کنسول رو تعویض کردن ... اگر به این صورت هست بهتر کنسول رو بفرستی گارانتی چون غیر طبیعی هست و اصولا این مشکل نباید باشه ... من خودم تابستون دمای محل من به 35 تا 40 درجه میرسه ... (بیرون ) مشکلی پیش نیومد بعد از 2 ساعت بازی !

دوست عزیز ... اگر تصور میکنی مشکل ویتا اینطوری هست که داری توضیح میده احتمالا ویتات مشکل سخت افزاری داره ... وتیا تا به امروز مشکل OveR Heat یا گرمایی نداره که از نظر سخت افزاری توش سیستم مداخله ایجاد کنه ( به صورت کلی ) اونهایی که گزارش شده مشکلاتی بوده که تک و توک بوده و کنسول رو تعویض کردن ... اگر به این صورت هست بهتر کنسول رو بفرستی گارانتی چون غیر طبیعی هست و اصولا این مشکل نباید باشه ... من خودم تابستون دمای محل من به 35 تا 40 درجه میرسه ... (بیرون ) مشکلی پیش نیومد بعد از 2 ساعت بازی !

منظورت از گارانتی چیه؟؟این جنس های قاچاق که گارانتی ندارن؟
بازم ممنون که به فکر ما بودی

آخرین ویرایش:
منظورت از گارانتی چیه؟؟این جنس های قاچاق که گارانتی ندارن؟
متاسفانه من ایران زندگی نمیکنم ... نمیدونم اجناس گارانتی دارن یا نه !

اما به هر حال خواستم بگم که در صورتی که شما همه اون کارها رو کردی که ما گفتیم و دوستان گفتم و مشکلی رو حل نکرد ...
بنا بر اون چیزی که بالا نوشتی که داغ میشه و در تاچ مداخله ایجاد میشه .... اینطور که صورت قضیه نشون میده احتمال میدم خوده کنسول مشکلی داره یا پیدا کرده - باز با این حال چون دستم نیست نمیتونم با اطمینان بگم -
ولی تا همین حد تایید میشه که Unit های ویتا کلا مشکل OverHeat یا Touch SCreen نباید داشته باشن ....
....چون قبلا هم تعدادی مشکلات Touch و Over Heating گزارش شده بود در زمان لانچ Japan و لانچ جهانی که اول سونی پیشنهاد داده بودبا Format - Update - Factory Reset - Hard Reset حل میشه که ظارها برای بعضی ها نشده بود...که پس احتمال بر این هست که مشکل نرم افزاری نباشه و نیاز به بررسی گارانتی و احتمال زیاد تعویض کنسول هستش
فکر نمیکنم تعمییر ویتا هنوز توی ایران وجود داشته باشه ؟؟؟
به هر حال این مشکل ممکنه در اینده صدمه بیشتری وارد کنه ...

مگه اومده ؟؟؟:-/
دلیلی نداشت به این زودی بده...
کسی اپدیت کرده چیز خاصی اومده مگه؟؟
والا نمیدونم واسه خودمم عجیبه !

096t094hw0k2jjo0297.jpg

مگه اومده ؟؟؟:-/
دلیلی نداشت به این زودی بده...
کسی اپدیت کرده چیز خاصی اومده مگه؟؟

دلیل بهتر از VHBL؟

سونی توی دادن آپدیت بی خود استاده، این آپدیت اومده برای این که VHBL رو پچ کنه، VHBL در این آپدیت پچ شده

من آپدیت کردم صبح

دوستان 2 تا سوال?
اولی:
اگه هنگام اپدیت کردن ویتا..اینترنت قطع بشه..چی میشه?

دومی:
اگه ویتا رو به 1.81 اپدیت نکنم نمبتونم به pc وصلش کنم دیگه?

هیچی، دوباره از ادامش دانلود می کنه
بیشتر کاربر ها گفتن که CMA وصل نمی شه اگه به 1.81 آپدیت نکنی، بعضی ها هم گفتن می شه، اما OpenCMA کار می کنه و مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or