آگر قرار باشه بیاد ممکنه 1 هفته قبل از عرضه بیاد .بچه ها ميدونين دموى فيفا 13 کى براى ويتا مياد؟
آگر قرار باشه بیاد ممکنه 1 هفته قبل از عرضه بیاد .بچه ها ميدونين دموى فيفا 13 کى براى ويتا مياد؟
من از وقتی ps vita رو به 1.8 آپدیت کردم دیگه به psn وصل نمیشه ولی اینترنت داره چون با browser ویتا پیج باز میکنه.کسی این مشکلو داشته ؟
شما کد ارورش رو بده و خودت هم کد رو توی گوگل سرچ کن،می فهمی مشکل از چیه.دوستان کسی راه حلی سراغ نداره ؟
ارورش رو بنویسی راحتر میشه کمک کرد ! ... ممکنه مشکل از نت خودت هم باشه .من از وقتی ps vita رو به 1.8 آپدیت کردم دیگه به psn وصل نمیشه ولی اینترنت داره چون با browser ویتا پیج باز میکنه.کسی این مشکلو داشته ؟
سلامسلام
من در خرید ویتا شک دارم و هنوز نمیدونم بخرم یا نه؟!!
من new ipad دارم و galaxy note. به نظر شما خرید ویتا از طرف من کار اشتباهیه؟
من توان خرید بازیهاش رو زیاد ندارم. زور بزنم ماهی یک بازی شاید بتونم بخرم
منتظر نظرات شما دوستان هستم
سلام
داشتن Ipad - Glaxy note در مجموغ ربطی به تصمیم برای خریده VITA نداره ... چون VITA صرفا برای بازی ساخته شده و کاره دیگه ای رو انجام نمیده ... نه Browser به کاملی گوشی و Tablet داره و نه امکانات جانبی تکامل یافته ای نسبت به گوشی و تبلت - دلیلش هم این هست که ویتا به عنوان یک کنسول بازی ساخته شده ... که خب در زمینه بازی از TAblet و smart phone به وضوح خیلی قویتر هست ... بازی هایی که میان هم گرافیک بالاتری دارن و هم PRoduction values های بیشتر دارن ....
کاره اشتباهی نیست ... خب اگر کنسول بازی میخوای و ویتا رو دوست داری میتونی بخری ! در مورده بازی هم دیگه باید به جیبه خودت نگه کنی ... هر بازی به صورت فیزیکی داره 70-120 تومن اینا فروش میره ... به هر حال من که خودم شخصا از ویتا خیلی راضیم . عالی هستش. من خودمم هم HTC ONE X دارم و هم IPAD 3 اما از هیچ کدوم کلا برای بازی استفاده نمیکنم ...
---ممنونم . شما گفتی htc one x داری . من در فکر عوض کردن گالکسی نوت خودم بودم و شاید one x بگیرم. ازش راضی هستی؟ ایراداتی که میگن داره مثلا مشکل wifi و داغ کردن زیاد موقع بازی و باتری و... رو داری؟ در کل توصیه میکنی بگیرم؟
برای ویتا هم که گفتی برای بازی فقط ساخته شده و کیفیت هاش بالاست، پس چرا در یک جایی خوندم بازی فیفا12 ویتا بعضی جاها افت فریم داره!!! این که حال گیریه !
میشه لطف کنی بازیهای با گرافیک خوبی که براش الان در تهران موجوده رو نام ببری؟
منم ipad3 دارم. شما مگه باهاش معمولا چه کارایی میکنی؟ ( که گفتی بازی باهاش نمیکنم)
فکر میکنی بازیهای nova3 و moderncombat ,... که بازیهای با گرافیک ipad هستن با گرافیک ویتا برابری میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی جامع در مورد سوالام بکنی
ریجن خوده دستگاه مهم نیست ... ریجن اکانتت باید با ریجن بازی (اگر فیزیکی هست ) و اکانت یکی باشه .يه سوال داشتم.
من Psvita م رجيون دو هست ولى اکانتم US هست (يا همون رجيون 1) حالا من ميخوام بازى با کد آنلاين بگيرم بايد رجيون 2 بگيرم يا رجيون1 ؟ مشکلى پيش نمياد ؟
دوستان من روزی که ویتا گرفتم یه مموری 8 روش بود حالا ایم مموری خیلی کمه برای من حالا اگه من بخام یه 32 بگیرم خوبه چند بگیرم؟بعد اگه بخام چجوری میتونم سیو بازی هام و بازی هایی که خریدم انتقال بدم مموری جدیده؟
ریجن خوده دستگاه مهم نیست ... ریجن اکانتت باید با ریجن بازی (اگر فیزیکی هست ) و اکانت یکی باشه .