هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من که از اون موقع ویتا خریدم سریع به 1.80 اپدیتش کردم..
کلا هم خیلی ارور میده هنگام وصل شدن به psn..خیلی بده..
فقط دیشب خیلی خوب بود..دیگه همیشه ارور میده.

من از وقتی ps vita رو به 1.8 آپدیت کردم دیگه به psn وصل نمیشه ولی اینترنت داره چون با browser ویتا پیج باز میکنه.کسی این مشکلو داشته ؟
ارورش رو بنویسی راحتر میشه کمک کرد ! ... ممکنه مشکل از نت خودت هم باشه .

سلام
من در خرید ویتا شک دارم و هنوز نمیدونم بخرم یا نه؟!!
من new ipad دارم و galaxy note. به نظر شما خرید ویتا از طرف من کار اشتباهیه؟
من توان خرید بازیهاش رو زیاد ندارم. زور بزنم ماهی یک بازی شاید بتونم بخرم
منتظر نظرات شما دوستان هستم

سلام
من در خرید ویتا شک دارم و هنوز نمیدونم بخرم یا نه؟!!
من new ipad دارم و galaxy note. به نظر شما خرید ویتا از طرف من کار اشتباهیه؟
من توان خرید بازیهاش رو زیاد ندارم. زور بزنم ماهی یک بازی شاید بتونم بخرم
منتظر نظرات شما دوستان هستم
سلام
داشتن Ipad - Glaxy note در مجموغ ربطی به تصمیم برای خریده VITA نداره ... چون VITA صرفا برای بازی ساخته شده و کاره دیگه ای رو انجام نمیده ... نه Browser به کاملی گوشی و Tablet داره و نه امکانات جانبی تکامل یافته ای نسبت به گوشی و تبلت - دلیلش هم این هست که ویتا به عنوان یک کنسول بازی ساخته شده ... که خب در زمینه بازی از TAblet و smart phone به وضوح خیلی قویتر هست ... بازی هایی که میان هم گرافیک بالاتری دارن و هم PRoduction values های بیشتر دارن ....
کاره اشتباهی نیست ... خب اگر کنسول بازی میخوای و ویتا رو دوست داری میتونی بخری ! در مورده بازی هم دیگه باید به جیبه خودت نگه کنی ... هر بازی به صورت فیزیکی داره 70-120 تومن اینا فروش میره ... به هر حال من که خودم شخصا از ویتا خیلی راضیم . عالی هستش. من خودمم هم HTC ONE X دارم و هم IPAD 3 اما از هیچ کدوم کلا برای بازی استفاده نمیکنم ...

سلام
داشتن Ipad - Glaxy note در مجموغ ربطی به تصمیم برای خریده VITA نداره ... چون VITA صرفا برای بازی ساخته شده و کاره دیگه ای رو انجام نمیده ... نه Browser به کاملی گوشی و Tablet داره و نه امکانات جانبی تکامل یافته ای نسبت به گوشی و تبلت - دلیلش هم این هست که ویتا به عنوان یک کنسول بازی ساخته شده ... که خب در زمینه بازی از TAblet و smart phone به وضوح خیلی قویتر هست ... بازی هایی که میان هم گرافیک بالاتری دارن و هم PRoduction values های بیشتر دارن ....
کاره اشتباهی نیست ... خب اگر کنسول بازی میخوای و ویتا رو دوست داری میتونی بخری ! در مورده بازی هم دیگه باید به جیبه خودت نگه کنی ... هر بازی به صورت فیزیکی داره 70-120 تومن اینا فروش میره ... به هر حال من که خودم شخصا از ویتا خیلی راضیم . عالی هستش. من خودمم هم HTC ONE X دارم و هم IPAD 3 اما از هیچ کدوم کلا برای بازی استفاده نمیکنم ...

ممنونم . شما گفتی htc one x داری . من در فکر عوض کردن گالکسی نوت خودم بودم و شاید one x بگیرم. ازش راضی هستی؟ ایراداتی که میگن داره مثلا مشکل wifi و داغ کردن زیاد موقع بازی و باتری و... رو داری؟ در کل توصیه میکنی بگیرم؟
برای ویتا هم که گفتی برای بازی فقط ساخته شده و کیفیت هاش بالاست، پس چرا در یک جایی خوندم بازی فیفا12 ویتا بعضی جاها افت فریم داره!!! این که حال گیریه !
میشه لطف کنی بازیهای با گرافیک خوبی که براش الان در تهران موجوده رو نام ببری؟

منم ipad3 دارم. شما مگه باهاش معمولا چه کارایی میکنی؟ ( که گفتی بازی باهاش نمیکنم)
فکر میکنی بازیهای nova3 و moderncombat ,... که بازیهای با گرافیک ipad هستن با گرافیک ویتا برابری میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی جامع در مورد سوالام بکنی

يه سوال داشتم.
من Psvita م رجيون دو هست ولى اکانتم US هست (يا همون رجيون 1) حالا من ميخوام بازى با کد آنلاين بگيرم بايد رجيون 2 بگيرم يا رجيون1 ؟ مشکلى پيش نمياد ؟

ممنونم . شما گفتی htc one x داری . من در فکر عوض کردن گالکسی نوت خودم بودم و شاید one x بگیرم. ازش راضی هستی؟ ایراداتی که میگن داره مثلا مشکل wifi و داغ کردن زیاد موقع بازی و باتری و... رو داری؟ در کل توصیه میکنی بگیرم؟
برای ویتا هم که گفتی برای بازی فقط ساخته شده و کیفیت هاش بالاست، پس چرا در یک جایی خوندم بازی فیفا12 ویتا بعضی جاها افت فریم داره!!! این که حال گیریه !
میشه لطف کنی بازیهای با گرافیک خوبی که براش الان در تهران موجوده رو نام ببری؟

منم ipad3 دارم. شما مگه باهاش معمولا چه کارایی میکنی؟ ( که گفتی بازی باهاش نمیکنم)
فکر میکنی بازیهای nova3 و moderncombat ,... که بازیهای با گرافیک ipad هستن با گرافیک ویتا برابری میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی جامع در مورد سوالام بکنی
---
بحث در مورده دستگاهای دیگه به اینجا مربوط نیست دوست عزیز ! میخوام تاپیک از بحث VITA منحرف نشه ... توی PM یا پروفایل مطرح کنین .
--------
افت فریم همیشه به معنای ضعف سخت افزاری نیست ... خیلی موقعها افت فریم برای اینکه بازی به درستی بهینه نشده روی یک سخت افزار اتفاق میفته ... خیلی از بازیهای توی کنسول هم دارای افت فریم هستن ... FIFA هم در مواقعی داره که ناشی از عجله سازنده ها بوده احتمالا ! ( به هر حال اویل کار یک کنسول همه سازنده های اشنایی کامل با سخت افراز یک سیستم رو ندارن ) -----

برابری ؟؟؟ شما کافی هست نگاهی به Uncharted - Assassins Creed بندازی ... کلا به گردشون هم نمیرسه !
بعدشم هم کلا گرافیک بالا ملاک همیشگی نیست .... تنوع و بزرگی بازیهای کنسول خیلی بیشتر از TAblet ها هست ...
حتی در مقایسه با بازیهایی که شاید 4-5 سال پیش اومده باشن !

با IPAD بیشتر کارهای نوشتنی و Browisng ....
يه سوال داشتم.
من Psvita م رجيون دو هست ولى اکانتم US هست (يا همون رجيون 1) حالا من ميخوام بازى با کد آنلاين بگيرم بايد رجيون 2 بگيرم يا رجيون1 ؟ مشکلى پيش نمياد ؟
ریجن خوده دستگاه مهم نیست ... ریجن اکانتت باید با ریجن بازی (اگر فیزیکی هست ) و اکانت یکی باشه .

دوستان من روزی که ویتا گرفتم یه مموری 8 روش بود حالا ایم مموری خیلی کمه برای من حالا اگه من بخام یه 32 بگیرم خوبه چند بگیرم؟بعد اگه بخام چجوری میتونم سیو بازی هام و بازی هایی که خریدم انتقال بدم مموری جدیده؟

دوستان من روزی که ویتا گرفتم یه مموری 8 روش بود حالا ایم مموری خیلی کمه برای من حالا اگه من بخام یه 32 بگیرم خوبه چند بگیرم؟بعد اگه بخام چجوری میتونم سیو بازی هام و بازی هایی که خریدم انتقال بدم مموری جدیده؟

براى سيو ها و تروفى ها و بازى ها بايد با استفاده از برنامه ى CMA از PSVITA و مموريت Back Up بگيرى و وقتى ممورى جديد رو ميزنى restore کنيشون.

ریجن خوده دستگاه مهم نیست ... ریجن اکانتت باید با ریجن بازی (اگر فیزیکی هست ) و اکانت یکی باشه .

مرسى.

آقای triangel شما پلی استیشن 3 خودت رو کپی خور کردی یا بازی اورجینال استفاده میکنی؟
الان برای ویتا چه بازیهایی خریدی و عالی بودن؟
به نظرت ps3 بگیرم یا ویتا؟ کامپیوترم نسبتا قویه و معمولا با اون بازی میکنم ولی uncharted3 رو که دیدم خیلی کف کردم از گرافیکش

لطفا راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or