هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اقا تو رو خدا ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی پشتش یه شماره7رقمیه اونه!
بله دوست عزیز همون رو بزنید توی psn ////[/QUOTE]

اینکه 12 رقم میخواد! ولی کد من 7 رقمیه

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی میتونه رهنمای کنه کد (12 رقمی)بازی کجا نوشته شده کمکککککککککککککککککک کنید من 2 بازی دارم ولی کد بازی ها رو پیدا نمیکنم میگن هر کد 10 دلاری ارزش داره تو پی اس ستوری ///ممنون

میشه بگید تا حالا ازش استفاده کردید ؟
چجوریه
یه توضیح بده
بازی رو برای PS3 خریدی و بعد نسخه ویتا رو دانلود کردی ؟
چون من میخوام بار بازی های جدید که نسخه فیزیکی میخرم بتونم نسخه دیجیتالی ویتا رو دانلود کنم
برای همین میپرسم
بخصوص دلمو واسه NFS MW صابون زدم :)
این برنامه برای بازیهای سونی و بازیهایی هست که سونی تاییدشون کرده ....
استفاده ای نیست ... یعنی کلا به صورت یکسان برای همه خریداران هست ...
چیزه خاصی هم نیست... مثل وقتی بازی Sound shapes رو میخری ... میتونی برای PS3 هم دانلودش کنی ... دیگر هیچی ... !
EA قبلا گفته دوست داره سیستم Cross Buy رو برای NFS داشته باشه اما خبری تا به امروز مبنا بر تاییدش نبوده ... چون این بازی برای خوده بازیهای SONY هست.
بله دوست عزیز همون رو بزنید توی psn ////

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی میتونه رهنمای کنه کد (12 رقمی)بازی کجا نوشته شده کمکککککککککککککککککک کنید من 2 بازی دارم ولی کد بازی ها رو پیدا نمیکنم میگن هر کد 10 دلاری ارزش داره تو پی اس ستوری ///ممنون[/QUOTE]
این کد در یک کادر سفید مستطیل شکل نوشته شده به صورا AAAA-AAAA-AAAA-AAAA اون کد ... شما چه بازی رو میخوای بزنی ... بعضی بازیهای کد نداره !

دوستان کسی میتونه رهنمای کنه کد (12 رقمی)بازی کجا نوشته شده کمکککککککککککککککککک کنید من 2 بازی دارم ولی کد بازی ها رو پیدا نمیکنم میگن هر کد 10 دلاری ارزش داره تو پی اس ستوری ///ممنون[/QUOTE]
این کد در یک کادر سفید مستطیل شکل نوشته شده به صورا AAAA-AAAA-AAAA-AAAA اون کد ... شما چه بازی رو میخوای بزنی ... بعضی بازیهای کد نداره ![/QUOTE]

فیفا12

دوستان کمک کنید
ویتا رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامش میگه باید وصل بشی به اینترنت-قبلا یادمه بی اینترنت چیز روش میریختم-لطفا کمک

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

لطفا طریقه ساخت اکانت واسه ویتارو توضیح بدید.تو شبکه psn

دوستان کمک کنید
ویتا رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامش میگه باید وصل بشی به اینترنت-قبلا یادمه بی اینترنت چیز روش میریختم-لطفا کمک

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

لطفا طریقه ساخت اکانت واسه ویتارو توضیح بدید.تو شبکه psn
کلا Content manager زمانی کار میکنه که به اینترنت وصله !!!!
-------------------
زمانی که اولین بار ویتا رو روشن کردی اکانت نساختی مگه ؟ برو توی PSN بزن باز شه ... بعدش چون اکانت نداری خودش میره سره ساختش .... کشور و Email و User name آینا رو وارد میکنی . کشور نشانه ریج هستش در ضمن ... بعدش هم ادرس رو میتونی از توی Google map به دست بیاری یک چیزی .... همین .

دوستان4 تا سوال :
1) بازی های ریجن دو ویتا فراوون تر هست یا ریجن یک ؟
2) ویتا هم مثل ps3 امکان ساخت اکانت بیشتر از یکی رو داره؟
3) نمی شه همون اکانتی روی ps3 استفاده می کنی روی ویتا هم استفاده کرد (قبل از عرضه ویتا یک خبری فکر می کنم با چنین مضمونی بود!)
4) ساخت اکانت ریجن یک توصیه می کنید یا ریجن 2 ؟
خیلی خیلی تشکر.

دوستان4 تا سوال :
1) بازی های ریجن دو ویتا فراوون تر هست یا ریجن یک ؟
2) ویتا هم مثل ps3 امکان ساخت اکانت بیشتر از یکی رو داره؟
3) نمی شه همون اکانتی روی ps3 استفاده می کنی روی ویتا هم استفاده کرد (قبل از عرضه ویتا یک خبری فکر می کنم با چنین مضمونی بود!)
4) ساخت اکانت ریجن یک توصیه می کنید یا ریجن 2 ؟
خیلی خیلی تشکر.
1) نمیدونم چون ایران نیستم اما فکر نکنم مشکلی باشه چون خیل از دوستان انلایک ریجن 2 رو دارن ...
2) خیر . ویتا در یک زمام فقط اجازه دارا بودن یک اکانت رو به شما میده نه بیشتر و برای سوییچ بین اکانتها هم شما بایستی ویتا رو Factory reset کنی ....
3) چرا معلومه که میشه ! مشکلی نیست ....
4) بسته به خودت داره .... فرقش فقط بین PSN کارت و قیمت ارز هست نه چیزه دیگه

همه بازیهای ساپورت نمیشه. ... البته خوباش میشه !!!!
چه اروری میده ؟ نباید مشکلی باشه ....
كرش معروف نيست؟ بانديكوت و team racingش

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

اسم بازیهایی که داری چیه؟؟تو لیست ساپورت ویتا هست؟

ليست ساپورت رونديدم كاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or