وقتی داری ساین می شی کنسل رو بزن بعد اون مستطیل SING IN رو برن .الان یه دو روزی میشه که نمیتونم برم استور کسی این مشکل رو داره؟ اصلا به psnکانکت نمیشه
من این کار رو کردم درست شد .
وقتی داری ساین می شی کنسل رو بزن بعد اون مستطیل SING IN رو برن .الان یه دو روزی میشه که نمیتونم برم استور کسی این مشکل رو داره؟ اصلا به psnکانکت نمیشه
البته این ها عناوین مشهور هستند و نباید عناوینی چون Sound Shapes و یا Smart As رو که علاوه بر زیبا بودن قدرت و جلوه اصلی ویتا رو نشون میدن رو فراموش کنیم.اصلاچرا این همه شلوغش کردین..خب بازی کجاش نداره ویتا..داره خوبشم داره
چیه پس مبخواین انقدر بازی داشته باشه که گیج بشین کدوم رو بخرین.
خب این طور که خوبه همون محدود بازی هایی که میاد با توجه به این که ویتا هک نیست و بازی هاش گرونه
خب خوبه دیگه حداقل میتونیم تهیشون کنیم..
کم هم نیستن اونقدر.
مثلا شما اون روز های اینده رو به ذهنتون بیارید..
که باید nfs mostwanted...call of duty...Assassins creed3....little big planet..fifa13 رو بخرید.
تازه دیگه هم.هست..خب چطور باید این همه بازی رو بگیریم..
دیگه فکرشو بکنید بازیهاش بیشتر هم بود..
همین قدر بازی خب بسه..بازی هاش فوقالعاده ای هم هستن که!
مگه.قراره دیگه بازی خوب واسش نیاد..هان?مگه شده?
اینطوری به نظر من خیلی هم خوبه..هیچ مشکلی باهاش ندارم.
سلام امید وارم این تاپیک موفقی باشه.
در آینده مپ های جدید Cs 1.6 را میذارم.
تو us هم sound shapes باسهpre order اومده بود تازه با پي استري مي تونستي بخري اگه ميخريدي مثل يك تم رايگان مي گرفت و فردا بازيز دانلود مي كرديهيچ کدوم از اينا تو استوره uk نيومده.
هنوز منتظرم که sound shapes بياد.
راسى اگه بياد دموش هم هست يا نه؟
تو us هم sound shapes باسهpre order اومده بود تازه با پي استري مي تونستي بخري اگه ميخريدي مثل يك تم رايگان مي گرفت و فردا بازيز دانلود مي كردي
دوستاني اين بازي برا تروفي عاليه. فكر كنم٣٢ نقره ١ طلا. و پلاتينيوم داره يعني برنز نداره
فردا مي تونم دانلودش كنم ريليز نشده هنوز من فقط پيش خريد كردمکلا بازیش چطوره؟
فردا مي تونم دانلودش كنم ريليز نشده هنوز من فقط پيش خريد كردم
اگه برا پول بازیاش مشکل نداری میارزهسلام
من قصد خرید این کنسولو دارم؟ ایا ارزش داره؟ کامل هک شده؟ یا مثلplay station 3 هکش دردسر داره؟
بازیاش از نظر گرافیک و ...در چه حدی هستن؟ قیمتش چنده؟
هر بازی 90-100 هزار تومن؟اگه برا پول بازیاش مشکل نداری میارزه
هک نشده
گرافیک خیلی خوب
قیمت از 500تا 600وخورده ای هست و بازیاشم حدود90-100
فردا مي تونم دانلودش كنم ريليز نشده هنوز من فقط پيش خريد كردم
مرتضي با پي اس تريت بورو احتمالان هست تو ريجن يك كه هست١٤/٩٩$ پلاس١١/٩٩$تو استور امارات که هنوز برا پیش خرید هم نیومد
قیمتش چنده؟
پيش خريد با ويتا فايده ي خاصي فكر نمي كنم داشته باشه چونزتم براي پي اس تري هستسلام
میگم من الان با VITA نمیتونم پیش خرید کنم ؟
Fussbal2012 هم همينجوريه تروفي ها هم جدا يعني از يك بازي مي توني دوبار يك تروفي رو بگيريجدا؟؟ نمیدونستم پس حتما باید گرفت
آآآآآآخخخخخ جووووووون