هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام من سوال داشتم نمیشه با یه اکانت بازی ها رو خرید کرد . بعد با همون اکانت تو چند تا ویتا دیگه به ترتیب دانلود کرد دونه دونه؟ و البته اون چند تا ویتا اصلا نخوان به نت وصل شنا بعدا.

کلا با یه اکانت فک کنم بیشتر از 2بار نشه دانلود کرد پس تا دو تا ویتا میشه این کاری که گفتی رو کرد و برای دانلود که باید همشون به نت وصل شن ولی بعد دانلود دیگه وصل نشن مهم نیست

کلا با یه اکانت فک کنم بیشتر از 2بار نشه دانلود کرد پس تا دو تا ویتا میشه این کاری که گفتی رو کرد و برای دانلود که باید همشون به نت وصل شن ولی بعد دانلود دیگه وصل نشن مهم نیست

خوب نه نگرفتی شما منظورمو یکی بازی رو دان میکنه بعد back up میگیره سایرین با همون اکانت از اون BACK UP رو کنسولشون میریزن این میشه دیگه مگه نه؟

خوب نه نگرفتی شما منظورمو یکی بازی رو دان میکنه بعد back up میگیره سایرین با همون اکانت از اون BACK UP رو کنسولشون میریزن این میشه دیگه مگه نه؟
فکر کنم یک بار یک کسی همچین سوالی رو در Playstation Question board پرسیده بود و جوابش این بود که یک اکانت میتونه Maximum روی دو ویتا = دو PSP یا یک PSP و یک Vita فعال باشه ....
ظاهرا نه بیشتر .اگر سوی بخواد فعال بشه یکی از دستگاها باید فرمت و Factory setting بشه .
به هرحال پس از Backup گرفتن بازی هر شخصی که بخواد بازی رو به وسیله PS3 یا PC کپی کنید باید در تمام مدت انلاین باشه . احتمالا سرور سریال و ... رو چک میکنه . اما من جایی پیدا نکردم کسی یک اکانت روی چند ویتا داشته باشه ... هرچی بود همه گفته بودن نهایتا روی 2 تا
این لینک از خوده جواب سونی
Q: If you buy download content for PS Vita, up to how many systems can you copy it to?

A: Users can activate two portable systems (either two PSPs, two PS Vitas, or one PSP and one PS Vita) to their PSN account.
PS Vita: The Ultimate FAQ – PlayStation Blog

دوستان بازی دست 2 ویتا تروفی میده بالاخره یا نه ؟ این راهی که توی فروم ها گفتن که تروفی بده درسته ؟ کسی بازی دست 2 داشته و چیکار کرده ؟ اگر هست روشش چجوری هست . ممنون .

دوستان بازی دست 2 ویتا تروفی میده بالاخره یا نه ؟ این راهی که توی فروم ها گفتن که تروفی بده درسته ؟ کسی بازی دست 2 داشته و چیکار کرده ؟ اگر هست روشش چجوری هست . ممنون .
تا الان که هرکی امتحان کرده اکثرا درست بوده شما بار اول بازی دست دو رو میزاری تو دستگاه و نصب میکنی و میری تو بازی پیام میده که تروفی نمیده بازی بهتون میخواهید ادامه بدید یا نه شما نه رو میزنی و از بازی میایی بیرون و رو ایکون بازی دستت رو نگه میداری تا یسری گزینه بیاد از بین اونا گزینه حذف رو میزنی و بهد دوباره بازی رو نصب میکنی و اینبار که میری تو بازی دیگه پیامی نمیده و تروفیها فعال میشن

دوستان یک مشورت:
من ایشالله تا دو هفته دیگه میخام ویتا بگیرم و یک جا پیدا کردم که کارت پی اس ان رو ارزون میده.به نظرتون من کارت رو بخرم و بذارم تا موقعی که ویتا رو خریدم؟یعنی احتمال داره اگه بذارم کنار بسوزه یا مشکلی واسش پیش بیاد؟(میخام زودتر بخرم چون ممکنه گرون بشه و جایی به این ارزونی پیدا نکنم)

دوستان یک مشورت:
من ایشالله تا دو هفته دیگه میخام ویتا بگیرم و یک جا پیدا کردم که کارت پی اس ان رو ارزون میده.به نظرتون من کارت رو بخرم و بذارم تا موقعی که ویتا رو خریدم؟یعنی احتمال داره اگه بذارم کنار بسوزه یا مشکلی واسش پیش بیاد؟(میخام زودتر بخرم چون ممکنه گرون بشه و جایی به این ارزونی پیدا نکنم)
مشکلی نداره ! اگر vita رو حتما میگیری میتونی حتی ریجن مد نظرت رو انتخاب کنی ( بسته به کارت چون کارتها هم ریجن بندی داره ) و با PC بری توی mediaGO اکانت رو باز کنی و کارتت رو redeem کنی تا ویتا بیاد دستت.

مشکلی نداره ! اگر vita رو حتما میگیری میتونی حتی ریجن مد نظرت رو انتخاب کنی ( بسته به کارت چون کارتها هم ریجن بندی داره ) و با PC بری توی mediaGO اکانت رو باز کنی و کارتت رو redeem کنی تا ویتا بیاد دستت.
منظور از ریجن کارت همون دلار یا پوند یا یورو است دیگه؟من از قبل یک اکانت آمریکا از طریق خود سایت درست کردم.(مشکلی که نیست؟)توی همون وارد کنم دیگه؟
ممنون از کمک.

دوستان راستش یکی از دوستان نزدیکم ویتا وای فای خریده و میخاد بدونه اپدیتش کنه ایرادی نداره که بعدا به مشکلی نخوره . بنا به هزاران دلیل .

بهتره آپدیتش کن ــه کلی باگ برطرف میشه

چون فعلا از هک خبری نیست بهتره آپدیتش کنه !

تشکر محمدد جان جواب دادی پس حتما میگم بهش اپدیتش کنه . میگم حجم اپدیتش چند مگه اولین باره میخاد اپدیتش کنه .
اپديت اخر ٩٧ تا بود و حتما بهتره بگيره چون فريمورهاي اوليه باگ زياد داشت
منظور از ریجن کارت همون دلار یا پوند یا یورو است دیگه؟من از قبل یک اکانت آمریکا از طریق خود سایت درست کردم.(مشکلی که نیست؟)توی همون وارد کنم دیگه؟
ممنون از کمک.
بله !

دوستان راستش یکی از دوستان نزدیکم ویتا وای فای خریده و میخاد بدونه اپدیتش کنه ایرادی نداره که بعدا به مشکلی نخوره . بنا به هزاران دلیل .
احتمال زیاد اگر مدت زیادی از آپدیتی که دوستتون داره بگذره ممکنه مثل PS3 و یا PSP بازی های جدید رو اجرا نکنه و در صمن که بیشتر مواقع آپدیت ها رو برای رفع نواقص و باگ ها میدن بیرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or