هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه چیز جدید یاد گرفتم
مثلا تو صفحه ی اول انگوشتتون رو بزارید پایین روی صفحه و سریع ببرید بالا اینجوری صفحه ها سریع تر رد میشن.

دوستان یه چیز جدید یاد گرفتم
مثلا تو صفحه ی اول انگوشتتون رو بزارید پایین روی صفحه و سریع ببرید بالا اینجوری صفحه ها سریع تر رد میشن.
ویژگی acceletor از ویژگی های ویتا (بهتر بگم از sensor های ویتا)هست که در بازی ها هم برقرار است.

دوستان 2تا vita هست که میتونم بگیرم هرجفتشون wifi هست ولی یکیشون ریجن 1 اونیکی 2 . ریجن خود دستگاه که اصلا مهم نیست درسته ؟ چون حداقل تو ps3 ریجن دستگاه برای فیلم ها مهم بود اینو دیگه نمیدونم !
سوال دوم هم راجع به ریجن اکانتی هست که باید درست کنم ! من شنیدم قیمت بازی ها تو استور US خیلی ارزون تر از UK هست ! ولی از شانس بد من ریجن PS3م 2 هست که اگه بخوام با اون ست کنم مجبورم اکانت ریجن UK درست کنم !(همه تروفی هام تو این اکانتم هست) حالا موندم کدوم رو بسازم ...
پیشاپیش ممنونم ;)

فقط توجه کنید که این چیزی که گفتی فقط در مورد بازی های سنگین مثلا آنچارتد صادقه و در مورد بازی های سبک مثل pvz برعکسه!به عنوان مثال همین بازی pvz تو us 15$ ولی تو uk 8 پوند هست.حالا به نرخ روز حساب کنی تو uk حدود 3,4 تومن ارزون تر در میاد!این در مورد بقیه بازی های سبک هم درسته مثل super star dust.از طرفی موقع بازی آنلاین شما با اروپا بازی میکنی که %100 پینگ شما با اروپا بهتر از آمریکاست.تروفی هاتم که از دست میره پس بهتره همون uk بسازی!

سلام
دوستان دوباره با یه سوال دیگه اومدم : میخواستم بدونم آیا میشه با یه مودم وایرلس بدون اینکه به کامپیوتر متصل باشی به ویتا وصل شد و به استور یا network رفت و برنامه دانلود کرد؟
ممنونم

سلام
دوستان دوباره با یه سوال دیگه اومدم : میخواستم بدونم آیا میشه با یه مودم وایرلس بدون اینکه به کامپیوتر متصل باشی به ویتا وصل شد و به استور یا network رفت و برنامه دانلود کرد؟
ممنونم
بله اگه نمیشد گه کامپیوتر میسوخت:d

میشه کامل روش اتصال را توضیح بدی آخه من امتحان کردم نشد
ممنون
کاری نداره میری تو ستینگ بعدش نتوورک تو نتوورک که رفتی گزینه ی wifi settings بعد وای فای رو روشن میکنی پایین هم همه ی وایرلس هارو برات سرچ میکنه اونی که مال خودته انتخاب میکنی و کانکت میشی

---------- نوشته در 06:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

میشه کامل روش اتصال را توضیح بدی آخه من امتحان کردم نشد
ممنون
درست شد؟

سلام
ممنونم الآن سر کارم تست میکنم ولی ظهر همین کار را انجام دادم نشد . کابل لن را البته اصلا به مودم نزدما آیا کابل لن هم باید وصل باشه یا نه فرقی نمیکنه؟
ممنون

سلام
ممنونم الآن سر کارم تست میکنم ولی ظهر همین کار را انجام دادم نشد . کابل لن را البته اصلا به مودم نزدما آیا کابل لن هم باید وصل باشه یا نه فرقی نمیکنه؟
ممنون
لازم نیست کابل لنی از کامپوتر به مودم وصل باشه(برای استفاده از وایرلس).

بازم سلام
یعنی تنظیمات خاصی مثل IP address و یا چیزای دیگه نمیخاد فقط باید کانکت کنی تا وصل بشه؟ شرمنده زیاد دارم حرافی میکنما
ممنون
علیک سلام
نه دوست عزیز.هیچی لازم نیست.
فقط ویتا باید در سرچ مودمت رو بشناسه و بتونی(با پسورد وارد کردن(اگه داره)) کانکت بشی.البته میتونی به شیوه custom کانکت بشی یعنی اطلاعات مودم (آی پی،اسم و....)رو بدی که یکم الافی داره و کار بیهوده چون اگه مشکلی نباشه خود ویتا مودمت رو پیدا میکنه.
شرمنده هم نباش که اینجا فقط برای حرافی و رفع مشکلات.

دوستان من این cross platform play رو درست درک نکردم:دی
یک بازی رو به صورت مشترک بین ps3 و psv بازی میکنیم یا واسه هر کدام یک نسخه تهیه میکنیم و فقط سیو ها مشترک میشن؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or