هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ویتا خیلی به زمان نیاز داره تا یه کنسولی جیبی خوب بشه و اگه سونیم خوب بتونه ساپورتش کنه الیته تو E3 امسال سونی فکر کنم بیاد زیاد روش وقت بزاره . ولی نمیدونم چرا خیلیا از دوستان که دیوانه وار عاشق سونی بودن و تعصب الکی و بی مورد رو سونی و PS3 داشتن بعد از خرید 1 ماهه سریع تصمیم به فروش ویتا گرفتن خیلی دوست دارم صادقانه بیان اینجا بگن تا همه دوستان بدونن .
ببين دوسته عزيزه ايكس قشنگ داره من . من دليل فروش اين افراد رو بهت ميگم تا بدوني و اين بحث تمومشه ميدونم اينجا جاش نيست ولي چون خيلي مسري ميگم:d
همونجور كه ممد گفت شما هيچكدوم از كنسولات اريج نيست پس نميدوني 3 ماه يا حتي 1 سال سر كردن فقط با يه بازي يعني چي نميدوني كه حتي 100تا بازي توپ مياد دلت ميخواد بازيش كني ولي پول نداري از هك هم خوشت نمياد نميدوني كه دلت ميخواد ويتا رو نگه داري ولي تو پوله بازي اريجه همين ps3 موندي حالا كه نميدوني من بهت گفتم به جرات ميتونم بگم 95% دليل عمده اينجور افراد موندن تو پوله بازيه اريجه همين و همين فقط مخصوصا اگه ps3 اريج هم داشته باشي و جز مرفهين بي درد هم نباشي :d
خو حالا كه اين چيزهارو فهميدي برو ببين از پس پوله بازيهاي ويتا بر مياي يا نه؟فكره اين كه بزودي هك ميشه بازيهاش ارزون ميشه و اينهارو هم از سرت بيرون كن:d
دلار ارزون شده ولي به لطفه مغازه دارهاي خوش انصاف بازي اي كه 70 80 تومن هست رو 120 تومن ميفروشن:d

دوست عزیز تاپیک برا حل مشکلات هستش و منم میخام بدونم مشکل ویتا چی هست که همه نخریده قصد فروشش رو دارن و جایی جز این تاپیکم موجود نیست و وقتشم نداشتم تاپیک جدا بزنم . ولی در کل مسئله به همین تاپیک مربوط میشد نه جا دیگه . چون به مزاج شما خوش نیومده که نمیشه بیانش نکرد که .
دوست عزیز الان بحث شما درمورده اوریج خور بودن و نبودن مربوط به مشکلات ویتا هستش یا مربوط به مشکلات مصرف کننده گان ویتا ؟ خوبه اسم تاپیک هم داره داد میزنه مشکلات مربوط به ویتا ! یکم توجه کنید قبل از اینکه بپرید به ادم ! الان من به مزاج خودم چی کار کاردارم ؟ گفتم تاپیک رو سره نظمش نگه دارید ....این بحثتون هم برید تو تاپیک راهنمایی در خرید ادامه بدید که مربوط به راهنمایی و پرس و جوی سوالات برای مصرف کننده هست . فروختن ویتا اینکه پول نیست اوریج بخریم و ... مربوط به اینجا نیست ! با بازیهاش هم مشکل داری بازم اون تاپیک داره ....

ببين دوسته عزيزه ايكس قشنگ داره من . من دليل فروش اين افراد رو بهت ميگم تا بدوني و اين بحث تمومشه ميدونم اينجا جاش نيست ولي چون خيلي مسري ميگم:d
همونجور كه ممد گفت شما هيچكدوم از كنسولات اريج نيست پس نميدوني 3 ماه يا حتي 1 سال سر كردن فقط با يه بازي يعني چي نميدوني كه حتي 100تا بازي توپ مياد دلت ميخواد بازيش كني ولي پول نداري از هك هم خوشت نمياد نميدوني كه دلت ميخواد ويتا رو نگه داري ولي تو پوله بازي اريجه همين ps3 موندي حالا كه نميدوني من بهت گفتم به جرات ميتونم بگم 95% دليل عمده اينجور افراد موندن تو پوله بازيه اريجه همين و همين فقط مخصوصا اگه ps3 اريج هم داشته باشي و جز مرفهين بي درد هم نباشي :d
خو حالا كه اين چيزهارو فهميدي برو ببين از پس پوله بازيهاي ويتا بر مياي يا نه؟فكره اين كه بزودي هك ميشه بازيهاش ارزون ميشه و اينهارو هم از سرت بيرون كن:d
دلار ارزون شده ولي به لطفه مغازه دارهاي خوش انصاف بازي اي كه 70 80 تومن هست رو 120 تومن ميفروشن:d

دوست عزیز اون موقع که من ps3 اورجینال بازی میکردم شما کجا بودین ، شاید خوب نمیدونین ولی خوب گفتم تا بدونین ولی خیلی هم مهم نیست اورج بزنی یا بخای کپی بازی کنی چون اصلا فرقی نداره منیکه همه بازیای شاخ ps3 اورج بازی کردم اینو میگم اونم گرفتم بازی کردم قبلا تا پیش خودم نگم مثلا گاد او وارو بازی نکردم همین . بعدشم تنها چیزیکه برا من اصلا مهم نیست پول هستش و کلی تو روز ریختو پاش دارم ولی در حال حاضر نیازی نمیبینم اورج بازی کنم و این صلیغه خودمه و هیچ کسیم نمیتونه دخالت کنه . و اینم بگم خوب پس خیلیا از پس بازی ویتا بر نمیان که میان می فروشنش پس :)) .
دوست عزیز الان بحث شما درمورده اوریج خور بودن و نبودن مربوط به مشکلات ویتا هستش یا مربوط به مشکلات مصرف کننده گان ویتا ؟ خوبه اسم تاپیک هم داره داد میزنه مشکلات مربوط به ویتا ! یکم توجه کنید قبل از اینکه بپرید به ادم ! الان من به مزاج خودم چی کار کاردارم ؟ گفتم تاپیک رو سره نظمش نگه دارید ....این بحثتون هم برید تو تاپیک راهنمایی در خرید ادامه بدید که مربوط به راهنمایی و پرس و جوی سوالات برای مصرف کننده هست . فروختن ویتا اینکه پول نیست اوریج بخریم و ... مربوط به اینجا نیست ! با بازیهاش هم مشکل داری بازم اون تاپیک داره ....

دوست عزیز مشکل مشکل و میشه همین جا مطرحش کرد و خواهشا جا مشخص نکنین که همین جا ، محل بیان مشکلات ویتا هست نکنه به بهو چه چه گفتن مربوط به مشکلات ویتا میشه :)) .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اون موقع که من ps3 اورجینال بازی میکردم شما کجا بودین ، شاید خوب نمیدونین ولی خوب گفتم تا بدونین ولی خیلی هم مهم نیست اورج بزنی یا بخای کپی بازی کنی چون اصلا فرقی نداره منیکه همه بازیای شاخ ps3 اورج بازی کردم اینو میگم اونم گرفتم بازی کردم قبلا تا پیش خودم نگم مثلا گاد او وارو بازی نکردم همین . بعدشم تنها چیزیکه برا من اصلا مهم نیست پول هستش و کلی تو روز ریختو پاش دارم ولی در حال حاضر نیازی نمیبینم اورج بازی کنم و این صلیغه خودمه و هیچ کسیم نمیتونه دخالت کنه . و اینم بگم خوب پس خیلیا از پس بازی ویتا بر نمیان که میان می فروشنش پس :)) .
ببين دوست عزيز من كاري ندارم كه چقدر پول داري و يا نداري من فقط خواستم دليل فروش رو بگم اريج خريدن هم برميگيرده به فرهنگه ما كه بعضي از ماها اين فرهنگو نداريم يا هنوز به اون بلوغ فكري نرسيديم
من اصولا راهنمايي ميدم به ملت اين بار هم قصدم راهنمايي بود والسلام:|

دوستان استورمن همه بازی هاش به پوند نمیتونم دلارش کنم؟

احتمالا به استور UK وصل شدی .... نمیشه . چون هر استور با نرخ کشوری خودش هست .
دوستان خواهش میکنم کسانی که به راحتی آنلاین میزنن بگن اینترنتشون چیه. من با شاتل 512 اصلا نتونستم وصل شم.
دوستان باید بیشتر راهنمایی کنن در این زمینه ... چون ماله من که ههیچی ( 10MB هست ! ) اما تا الان چه بازیهای سعی کردی وصل شی چون بعضیها کلا بد وصل میشن. مثل MK

من يك سوال داشتم من wipe out خريدم ولي كد رو قبول نمي كنه كد تو جعبه بود بازي ريجن دو از هلند خريدم و ريجن اكانتم ١ هست بايد چيكار كنم

من يك سوال داشتم من wipe out خريدم ولي كد رو قبول نمي كنه كد تو جعبه بود بازي ريجن دو از هلند خريدم و ريجن اكانتم ١ هست بايد چيكار كنم

مموریت رو Format کن اکانت ریجن 2 بساز و کد رو توش وارد کن.ریجن اکانت و کد باید یکی باشه.

با سلام.
من یه سوال دارم از خدمت کسانی که واقعا ویتا دارن و نه اون کسایی که فقط مشخصاتش رو میدونن.
سوال من اینه که آیا ویتا هم مثل PSP زود خسته کننده میشه؟ من بعد 3 ماه PSPم تبدیل شد به MP4.
آخه من آیپد 3 هم دارم. حالا موندم جفتشون با هم ریخت و پاش هست یا نه؟
ممنونم

با سلام.
من یه سوال دارم از خدمت کسانی که واقعا ویتا دارن و نه اون کسایی که فقط مشخصاتش رو میدونن.
سوال من اینه که آیا ویتا هم مثل PSP زود خسته کننده میشه؟ من بعد 3 ماه PSPم تبدیل شد به MP4.
آخه من آیپد 3 هم دارم. حالا موندم جفتشون با هم ریخت و پاش هست یا نه؟
ممنونم

ببين داداش نميشه به اين سواالت درست جواب داد. منم ايپد 2 دارم و بهت بگم لذتش واسه من از ويتا بيشتره.بزار تعداد بيشترى جواب بدن با توجه به نظرات تصميم بگير. ولى الان با توجه به تعداد کم بازياش همينطور کمياب بودن و گرون بودن بازياش به نظر من زود خسته کننده ميشه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

با سلام.من یه سوال دارم از خدمت کسانی که واقعا ویتا دارن و نه اون کسایی که فقط مشخصاتش رو میدونن.سوال من اینه که آیا ویتا هم مثل PSP زود خسته کننده میشه؟ من بعد 3 ماه PSPم تبدیل شد به MP4.آخه من آیپد 3 هم دارم. حالا موندم جفتشون با هم ریخت و پاش هست یا نه؟ممنونم
بهترين كار اين هست كه ببيني مجموعه بازيهاي حاضرش رو دوست داري يا نه . ميتوني تا 7-8 وايسي تا تعداده بازيهاش بيشتر بشه البته به نظر با اينكه تعداد بازيهاش الان كمه اما تنوع خياي خوبي توي سبكشون هست . من خودم شخصا با موبايلم و pc بيشتر بازي ميكنن و ويتا رو به اين دليل خريدم كه بعضي از بازيهاي كنسولي كه هميشه دوست داشتم انجام بدم مثل lbp, mk , rayman اينا رو بتونم بازي كنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or