هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من و برادرم مي خوايم دو تا ويتا بخريم مي خواستم ببينم ميشه يه بازي دانلود كنيم بريزيم از مموري تو كامپيوتر بعد دوتامون از كامپيوتر بريزيم تو مموري هامون؟
تا اونجایی که من متوجه شده ام ، سونی هر کاری میکنه تا این اتفاق نیفته ، چون در این صورت کنسول کپی خور خواهد بود ، یعنی شما و برادر محترمتان و کلیه دوستان یک بازی می خرید و همه استفاده می کنید ،

اساتید یک سوال،زمانی که یک بازی دست دوم می گیری دیگه نمیشه از اون pass code onlinesh استفاده کرد؟!منظورم اینه که چه بلایی سر Trophy ها میاد؟!اصلا این Pass code ربطی به Trophy داره.

Font فارسي ميشه روي vita نصب كرد؟

خیر .. شاید وقتی هک شد

اساتید یک سوال،زمانی که یک بازی دست دوم می گیری دیگه نمیشه از اون pass code onlinesh استفاده کرد؟!منظورم اینه که چه بلایی سر Trophy ها میاد؟!اصلا این Pass code ربطی به Trophy داره.

Online Pass : صرفا جهت آنلاین بازی کردنه ...

بعضی از بازی ها تروفی میده بعضی ها نمیده بهتر یه سرچ بزنید تو همین بخش ویتا گفتند چه بازی های تروفی میده چه بازی هایی نمیده

Trophy ربطی به Online Pass نداره البته تو بعضی از بازی ها فکر کنم داشته باشه !

من اسم سایت نمی برم ولی تو google بگردین پیدا میکنین کلی سایت هست که psn 50 دلاری رو بین 90 تا 100 می فروشن
من خودم دیروز psn 50 دلاری رو 92 تومان خریدم همون لحظه هم به گوشیم کد رو sms کرد
پول مفت به این مغازه دارها ندین

من اسم سایت نمی برم ولی تو google بگردین پیدا میکنین کلی سایت هست که psn 50 دلاری رو بین 90 تا 100 می فروشن
من خودم دیروز psn 50 دلاری رو 92 تومان خریدم همون لحظه هم به گوشیم کد رو sms کرد
پول مفت به این مغازه دارها ندین

البته ببین اینا یه کم اطمینان بهشون سخته. مثلا یه سایت بود همینطوری پول منو خورد. از مغازه دار بگیرید چونه بزنید بهتره. 10 تومنم گرونتر بخرید خیالتون کاملا راحته.

ببخشید من میخواستم یه 20 روزه دیگه این ویتا رو بخرم فقط یه سوال مثلا اگه من ویتا رو بخرم و تو psn عضو بشم و از این کارت های 50 دلاری یا ... نداشته باشم مثلا میتونم بازی اسفالت رو دان کنم اصلا حساب اولیه داره بعد یه سوال دیگه برنامه ی قیش بوک و لایو نوییتش هم مجانیه بعد مثلا بدون نیاز به قیلنر شکن میتونم برم تو قیش بوک

ببخشید من میخواستم یه 20 روزه دیگه این ویتا رو بخرم فقط یه سوال مثلا اگه من ویتا رو بخرم و تو psn عضو بشم و از این کارت های 50 دلاری یا ... نداشته باشم مثلا میتونم بازی اسفالت رو دان کنم اصلا حساب اولیه داره بعد یه سوال دیگه برنامه ی قیش بوک و لایو نوییتش هم مجانیه بعد مثلا بدون نیاز به قیلنر شکن میتونم برم تو قیش بوک

دوست عزیز مجانی نیست برا دانلود بازیا باید پول بدین psn بخرید بعد وصلشین دانلود کنین . اون یکی سوالتونم خوب باید بره 100 درصد بی هیتلر .

فقط میتونی دمو و بازیهای مجانی رو دان کنی ... برای دانلود بازی همون لحظه پول باید توسط مستر کارت یا با داشتن PSN کارت پرداخت بشه که به شما اجازه دانلود داده بشه .... اونا مجانی هست .... اگر هیتلره که کار نمیکنه باید از امورزش که دوستان نوشتن استفاده کنی

فقط میتونی دمو و بازیهای مجانی رو دان کنی ... برای دانلود بازی همون لحظه پول باید توسط مستر کارت یا با داشتن PSN کارت پرداخت بشه که به شما اجازه دانلود داده بشه .... اونا مجانی هست .... اگر هیتلره که کار نمیکنه باید از امورزش که دوستان نوشتن استفاده کنی
یعنی حساب اولیش 0 هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or