Persia Tech
کاربر سایت
شما چرا همچین حماقتی می کنید اصل جنس کپی کردن ویتا هست جیل کنید بره بعدش می تونید انلاین هم بازی کنید البته خیلی بازی انلاین فعالی باقی نموندهدوستان سلام. کسی ویتا اورجینال استفاده میکنه؟؟ این آپدیت ۳.۷۴ که تقریبا بعد ۲ سال داده زده که دیگه باید برای sign in شدن نمیتونین از پسوورد اکانتتون استفاده کنین و باید یه device setup password از سایت خود سونی generate بکنین و استفاده کنین. منتها هر چی میزنم مجدد پیغام میده که یه پسوورد از سایت ایجاد کنین و بزنین. کسی میدونه مشکل از چیه ؟
واقعا نمیفهمم این مسخره بازیای سونی برای چیه آخه؟؟؟ تازه یاد امنیت ویتا و ps3 مثلا افتاده. هی داره ویژگی ها رو میگیرهاز این کنسولا. که چی آخه؟
برای اخرین اپدیت هم دانگرید اومده سریع بزنید بره
بعدشم اورکلاک کنید به 500 مگاهرتز بازی های پورت شدش رو بریزید چیت هاش بریزید نرم افزار افزایش کیفیت تصویرشم برای کالیبره کردنش بریزید ویتا گرافیکس هم جهت نیتیو کردن رزولوشن بازی ها بریزید در نهایت گل سرسبد ادرنالین برای اجرای تمامی بازی های ویتا نصب کنید در نهایت منو دعا کنید و عشق کنید
شما یا میکرو اس دی از تبدیل بالاش در بیارید مستقیم بریزید بازی چون سرعتش اینجوری خیلی بیشترهسلام دوستان من یک ویتا پیدا کردم و خریدم کپی خور هست فکر کنم
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی چیزی کنه که چجوری بازی روش نصب کنم چون وقتی به لبتاب وصلش میکنم نمیشناسه دستگاه رو اگرم بخوام رم رو در بیارم انگار کپی دستگاه میپره کسی نمیتونه یه راهنمایی درست و درمون بهم بکنه ؟
ممنون میشم
یا وارد نرم افزار ویتا شل بشید از تنظیمات خروجی بذارید vita2sd بعد دکمه select بزنید سریعا حافظه شناسایی می شه
بازی هایی که نسخه اصلی هستن فقط با کد داخل app کپی کنید بعد داخل ویتا شل مثلث بزنید و ریفرش لایو انتخاب کنید
اگر بازی اپدیت داره داخل پوشه patch قرارش بدید قبل از اینکه ریفرش بشه اگر ریفرش کردید مهم نیست فقط کپی کنید
یکبار دیگه ریفرش کنید کافیه فقط ممکنه در این حالت ممکنه روی نسخه بازی همچنان اپدیت مشاهده نشه چون اگر به قسمت مشخصات اپ برید ورژن بازی تغییر می کنه اگرم نکرده مهم نیست قطعا اعمال شده