sirus1999
کاربر سایت
اینجا آموزشی در رابطه با روش وصل sd2vita نیست؟ چطور از یه اس دی کارت معمولی توی ویتا میشه استفاده کرد؟
سلاماینجا آموزشی در رابطه با روش وصل sd2vita نیست؟ چطور از یه اس دی کارت معمولی توی ویتا میشه استفاده کرد؟
از منبع انگیلیسی انجامش دادم و چندبار مشکل خوردم ولی آخر موفق شدم و متوجه شدم اکثر منابع انگلیسی این نکته رو نمیگن که باید حتما ویتا کپی خور شده از نوع HENkaku Ensō باشه. یعنی کپی خوری که تا ویتا رو روشن میکنی هک شده پایدار باشه. باید اینطور باشه تا این دستگاه sd2vita کار کنه.
تقریبا درسته اما اگر بخواهید بدون enso برید قبلش باید هک فعال شده باشه چون خود فایلهای هک باید از روی sd خونده بشه در نتیجه بدون sd خود ویتا امکان پذیر نیست. یعنی حافظه ای وجود نداره که بخواد هک از روش لود بشه.از منبع انگیلیسی انجامش دادم و چندبار مشکل خوردم ولی آخر موفق شدم و متوجه شدم اکثر منابع انگلیسی این نکته رو نمیگن که باید حتما ویتا کپی خور شده از نوع HENkaku Ensō باشه. یعنی کپی خوری که تا ویتا رو روشن میکنی هک شده پایدار باشه. باید اینطور باشه تا این دستگاه sd2vita کار کنه.
سلام من یک دستگاه (ps vita fat (wifi 3g دارم با رم ۴ گیگ کارتن و لوازم کامل و کیف بهمراه ۲تا کارت بازی بهمراه قاب خدای جنگ و مایکل جکسون .. واقعا تمیزه و بی عیب و نقص . اگه خواستی بهم ایمیل بزن...
سلامسلام دوستان
من ویتام ۳.۶۸ هست تویه نت دیدم یه سری آموزش هست در مورد هک
آیا می تونم جیلبریک کنم؟
خبرش قطعیه ؟یعنی تا 15 روز دیگه تا ورزن 3.68 کپی خور دائم میشن ؟سلام
خب خبر خوب برای دوستان
هک نسخه جدید تا 1 جولای عرضه میشه که میشه حدود 15 روز دیگه.
نکته ای که وجود داره اینه که دوستانی که روی 3.65 هست باید رو همون فریمور بمونن که بتونن هک دائم یعنی enso نصب کنن.
دوستانی هم که 3.67 یا 3.68 هستند هم میتونین از هک استفاده کنن، در صورت اومدن فریمور جدید آپدیت نکنن.
دوستانی هم که روی 3.60 هستند منتظر باشن تا هک ریلیز بشه بعد آپدیت کنن.
اینم منبعش برای مطالعه بیشتر.
بله خبرش قطعیه جیلبریک هم untethered هست یعنی بعد از خاموش شدن هک نمیپرهخبرش قطعیه ؟یعنی تا 15 روز دیگه تا ورزن 3.68 کپی خور دائم میشن ؟
مسعود جان بعد از عرضه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین برای اجرای هک راستش در این زمینه اطلاعاتم صفره و اولین بار خواهد بود که بخوام اینکار رو بکنمسلام
خب خبر خوب برای دوستان
هک نسخه جدید تا 1 جولای عرضه میشه که میشه حدود 15 روز دیگه.
نکته ای که وجود داره اینه که دوستانی که روی 3.65 هست باید رو همون فریمور بمونن که بتونن هک دائم یعنی enso نصب کنن.
دوستانی هم که 3.67 یا 3.68 هستند هم میتونین از هک استفاده کنن، در صورت اومدن فریمور جدید آپدیت نکنن.
دوستانی هم که روی 3.60 هستند منتظر باشن تا هک ریلیز بشه بعد آپدیت کنن.
اینم منبعش برای مطالعه بیشتر.