rosgod
کاربر سایت
حجم اینترنت مصرف میکنه.سلام. یه سوال. برای قابلیت remote play اینترنت هم مصرف میشه یا فقط داشتن مودم شرطه ؟
حجم اینترنت مصرف میکنه.سلام. یه سوال. برای قابلیت remote play اینترنت هم مصرف میشه یا فقط داشتن مودم شرطه ؟
تا جایی که من میدونم نه، ولی شما میتونین مستقیم ویتا رو به PS4 بدون اتصال به مودم وصل کنین، سرعتش هم بیشتر هست.سلام. یه سوال. برای قابلیت remote play اینترنت هم مصرف میشه یا فقط داشتن مودم شرطه ؟
مثلا برای یه ساعت بازی چقدر مصرف میکنه ؟؟حجم اینترنت مصرف میکنه.
منظورتون از مستقیم وصل کردنش چیه ؟!تا جایی که من میدونم نه، ولی شما میتونین مستقیم ویتا رو به PS4 بدون اتصال به مودم وصل کنین، سرعتش هم بیشتر هست.
مگه برای اتصال نباید اکانت ویتا و ps4 یکی باشه برای همین باید مدام به نت وصل باشه . پس باید حجم مصرف کنه.تا جایی که من میدونم نه، ولی شما میتونین مستقیم ویتا رو به PS4 بدون اتصال به مودم وصل کنین، سرعتش هم بیشتر هست.
به نظر من یا سفارش بدین براتون بیارن یا داخل کانالهای فروش بازیها بگردین در حال حاضر بیشتر فعالیتهای کنسول بازی داخل کانال های تلگرامی صورت میگیره.
موفق باشید.
از لحاظ قیمتی بله ولی تضمینی هست، اما تو پاساژهای بزرگ تهران هم بگردین بعضی ها دارند.ممنون
آخه اگر بگم بیارم قیمت نجومی میدن
پس بین کانال تلگرامی بچرخم
اون که بله ولی نیازی به اینترنت نداره، البته اینم بگم تو حالت اتصال مستقیم داخل شبکه اینطوریه اگر از طریق اینترنت ریموت بزنین خب قطعا حجم مصرف میکنه.مگه برای اتصال نباید اکانت ویتا و ps4 یکی باشه برای همین باید مدام به نت وصل باشه . پس باید حجم مصرف کنه.
تا جایی که من یادمه وقتی ویتا رو وصل میکنین اگر نتونه پیدا کنه یه پیغامی میاد که میگه کد رو وارد کنین و دستی وصل میشین. یادمه یه روشی هم بود که point to point ویتا رو به کنسول وصل میکرد، دقیق یادم نیست چطور بود ولی با اون روش دیگه نیازی به مودم هم نداشتین. یه جستجو کنید پیدا میکنید.منظورتون از مستقیم وصل کردنش چیه ؟!
از لحاظ قیمتی بله ولی تضمینی هست، اما تو پاساژهای بزرگ تهران هم بگردین بعضی ها دارند.
پس یعنی برای قابلیت remote play نیازی به اینترنت نداره ؟؟اون که بله ولی نیازی به اینترنت نداره، البته اینم بگم تو حالت اتصال مستقیم داخل شبکه اینطوریه اگر از طریق اینترنت ریموت بزنین خب قطعا حجم مصرف میکنه.
تا جایی که من یادمه وقتی ویتا رو وصل میکنین اگر نتونه پیدا کنه یه پیغامی میاد که میگه کد رو وارد کنین و دستی وصل میشین. یادمه یه روشی هم بود که point to point ویتا رو به کنسول وصل میکرد، دقیق یادم نیست چطور بود ولی با اون روش دیگه نیازی به مودم هم نداشتین. یه جستجو کنید پیدا میکنید.
پس یعنی برای قابلیت remote play نیازی به اینترنت نداره ؟؟
کسی روی دستگاهش اندروید نصب کرده؟ چه جوریه؟
Android on playstation vita | Free Ps vita Apps | Downloadable Ps vita Applications On PC
پاساژهای شمال تهران اصولا بهترند من خودم تا الان دوتا ویتام رو از پایتخت خریدم و راضی بودم، اونجا معمولا ازینکارا نمیکنن. البته اینم بگم این کنسول دیگه خیلی طرفدار نداره برای همین ممکنه تو بعضی فروشگاه ها از قبل مونده باشه. اما کنسول آکبند و دست دو کاملا از ظاهرش مشخصه.رفتم پاساژ لباف - فروشگاه مگا گیم - نیما و ............
گفتن آکبنده اما جعبه داغون - کنسول معلوم بود 20 دست چرخیده و .....
پاساژهای شمال تهران اصولا بهترند من خودم تا الان دوتا ویتام رو از پایتخت خریدم و راضی بودم، اونجا معمولا ازینکارا نمیکنن. البته اینم بگم این کنسول دیگه خیلی طرفدار نداره برای همین ممکنه تو بعضی فروشگاه ها از قبل مونده باشه. اما کنسول آکبند و دست دو کاملا از ظاهرش مشخصه.