masoud_5april
کاربر سایت
سلامیعنی ویتا هک شده باشه میشه از این مبدل استفاده کرد
قیمتشو دیدم میگن 50 تا 60 هزار تومنه
آره 256 گیگ بازی نداره ولی هم کلی بازی ویتا داره هم بازیا psp هم اجرا میکنه اونم کلی بازی هست کع بخوام روش بازی کنم
تا چند سال سرگرمم باهاش
من psp داشتم 11 سال داشتم کار میکرد باهاش بازی میکردم - این که ویتاه جا خود داره دیگه کمتر از psp نیست
نظر دوستان کاملا درست و بجاست
اما به نظر من در حال حاضر اگر بتونی کپی خور بگیری بهتره، ازین لحاظ که اول پول خرج نمیکنی و همه بازیها رو کامل بدون محدودیت میتونی بازی کنی، دوم اینکه بازیهای ویتا الان خیلی کمیاب شدند و یه سری عناوین رو من دیگه نمیبینم اونهاییم که کپی خور کردن من جمله خودم بازیهاشون رو همه فروختند. از لحاظ مبدل هم که یه نکته رو من عرض کنم، کارتریج خود ویتا دقیقا مثل رم micro SD عمل میکنه اما ترتیب پایه ها و سوکتش به رم معمولی نمیخوره برای همین یه بوردی طراحی کردند که فقط کار تبدیل پایه ها رو انجام میده، ازینورم چون روی همه بازیها قفل نرم افزاری قرار داره، این قفل رو میشه در ویتای هک شده شکوند و در نتیجه میشه کاری کرد که ویتا مموری رو مثل مموری خودش بشناسه و بازیها رو از روی اون بخونه.
من خودم به شخصه اصلا موافق خرید کالای دست دو نیستم، اما اگر بتونی توی فروشگاه های داخل شهر بگردی احتمالا ویتاهای اسلیم سری اول (مخصوصا ریجن ژاپن) رو پیدا کنی که فریمور زیر 3.60 دارند.
موفق باشید.