هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اگر max از 2 تا ویتا می شه استفاده کرد ، می شه بازی رو روی 2 تا ویتا دانلود کرد، بعد اکانت رو از روی ویتا برداشت، بعد روی ویتا های دیگه بزنی و بازی رو دانلود کنی؟

اگر max از 2 تا ویتا می شه استفاده کرد ، می شه بازی رو روی 2 تا ویتا دانلود کرد، بعد اکانت رو از روی ویتا برداشت، بعد روی ویتا های دیگه بزنی و بازی رو دانلود کنی؟
اونطور که شواهد نشون میده میشه ! منتها برای اینکه اکانت رو روی ویتا دیگه فعال کنی پس از فعال سازی روی 2 ویتای قبلی باید یکی از اون ویتا ها رو FActory reset برگردونی .

یک سوال دارم :)) من میخوام اکانتی دیگه بزنم بازی کنم سیو هام هم میرن ؟؟ اگه نه چطور ؟
راستی میشه با یک اکانت دیگه بازی گزاشت دانلود بعد با یک ای دی دیگه بازی کنی؟:))

یک سوال دارم :)) من میخوام اکانتی دیگه بزنم بازی کنم سیو هام هم میرن ؟؟ اگه نه چطور ؟
راستی میشه با یک اکانت دیگه بازی گزاشت دانلود بعد با یک ای دی دیگه بازی کنی؟:))
درور میثم جان
برای سوییچ اکانت باید بری تو Setting و بزنی Format و بعد هم Reset to factory setting ازت خواهد پرسید که مموری فرمت بشه یا نه میتونی بزنی NO در این صورت دفعه بعد که به اکانت حاضر باز میگردی مشکلی نخواهی داشت
در جواب سوال دوم هم ... خیر .... یک ویتا در یک زمان فقط با یک اکانت کار میکنه . در حین بازیها هم برای Save کردن باطری کلا Network فطع میشه و فقط در زمانی روشن میشه که بازی به اون نیاز داره.

65232101203762619382.jpg
[/URL][/IMG]
این دایره زرد که کنار اسم بعضیا هست یعنی چی؟ کلا چندتا رنگ داره این دایره ها و معنیشون چیه؟

آقایون قضیه این usk روی جعبه ویتا چیه؟
41173004508396376288.jpg
مال منم اینطوری هست نمیدونم

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------

پس فرق اون دایره های قرمز که توش یه ضربدر هست با این زردا چیه؟
یعنی اینکه از پلی استیشن پلا س استفاده میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or