بچه ها من BH900 دارم که توی لیست هم هست . ولی اون V.2 که جلوش نوشته چیه ؟ و در ضمن چه جوری متصل کنم هد ستو؟
بهترین هدست خوبی که بخایی بگیری Jabra هست که قیمتش هم خیلی بالا هست . !
اما هدست خوب بخایی به نظر من هدست N95 بگیر خودم دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضیم اصلا هنگام بازی قطعی نداره قیمتش هم خیلی خوب هست من 21 تومان گرفتم .
دوست عزیز شما هیچ قسمتی صدایی نمیشنوید فقط وقتی وارد یک بازی قسمت انلاین میشید صدا افرادی که در حال صحبت هستن میشنوید .من jabra BT 5520 خریدم کسی میتونه بگه چه جوری میشه تنظیم کرد من رجیسترش کردم اسمش هم اومده کنارش هم لامپ آبی یعنی connect هست تو voice changer , audio device setting هم رفتم همرو رو این device تنظیم کردم وقتی تو این قسمتها هستم صدا خودم میشنوم اما وقتی میام بیرون نه صدای منوهای ps3 میاد نه وقتی میرم تو resistance . میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
نمیشه دوست عزیز مگر اینکه شما یک هدست وصل کنید به تلوزیون . ! از طریق هدست بلوتوث نمیتونی صدای بازی بشنوی .با سلام خدمت دوستان
دوستان من میخوام فقط صدای بازی رو از طریق بلوتوث بشنوم باید از چه وسیله ای استفاده کنم.
اگه میشه یه مارک ارزون و خوبش رو معرفی کنید.با تشکر
دوست عزیز همین هدست هایی که روی پک Socom و Warhawk با آرم PlayStation عرضه شد ساخت شرکت jabra هست .نشد یکی به ما یه هدست usb معرفی کنه؟؟
این jabra هم خوب نیست چون خیلی گرونه!!
مگه میخوام از هدست چه استفاده ای کنم که 70 تومن پول بالاش بدم؟
خوب شما دستتون و روی کلید هدست نگه دارید موقعی که ps3 داره سرچ میکنه . !سلام
من یه Headset Jabra دارم ولی وقتی میرم توی Setting و میخوام رجیسترش کنمم توی Scaning میمونه و چیزی پیدا نمیکنه . چرا ؟