هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این مبدل توی بازار ایران گیر میاد؟

xbox-360-controller-adapter-for-ps3.jpg

دوستان سلام . من یک ریموت کنترل PS3 خریدم. نمیدونم چجوری باید به دستگاه بشناسونم. کسی میدونه چجوری دستگاه میشناستش؟
ریموت اصلیه شرکت سونیه.......؟

لطفا کمک کنید

ممنون:(

دوستان سلام . من یک ریموت کنترل PS3 خریدم. نمیدونم چجوری باید به دستگاه بشناسونم. کسی میدونه چجوری دستگاه میشناستش؟
ریموت اصلیه شرکت سونیه.......؟

لطفا کمک کنید

ممنون:(
برو به این مسیر Settings >> Accessory Settings >> Register BD Remote Control وارد یه صفحه ی جدید میشه بعد دکمه های START و ENTERـه ریموت کنترل رو همزمان فشار بده و نگه دار تا زمانیکه نوشته های رو صفحه به ...Registering تغییر کنه بعد از 2 ثانیه نوشته ی Register completed رو صفحه ظاهر میشه و تمام !

دوستان من کابل شارژر دسته ی ps3م رو گم کردم.قیمتش چنده؟باچیز دیگه ای نمیشه شارژش کرد؟خلاصه ارزان ترین پیشنهادتون چیه ؟قبل از این که این یه خط شارژش تموم بشه؟

دوستان من کابل شارژر دسته ی ps3م رو گم کردم.قیمتش چنده؟باچیز دیگه ای نمیشه شارژش کرد؟خلاصه ارزان ترین پیشنهادتون چیه ؟قبل از این که این یه خط شارژش تموم بشه؟

کابلش که یه کابل معمولی USB>MiniUSB هست و از اکثر فروشگاه های لوازم کامپیوتری میتونین تهیه کنید ، ولی بهتر هست مدل اصلی رو خریداری کنید
قیمت ندارم ولی قیمتش زیاد نیست

دوستان میخوام ps3 بگیرم.این که میگن دستگاه دانگرید شده آیا دستگاه بعدا به مشکلی برمیخورد؟
از کجا میشه فهمید که دستگاه دانگریدیه یا نه؟

دوستان میخوام ps3 بگیرم.این که میگن دستگاه دانگرید شده آیا دستگاه بعدا به مشکلی برمیخورد؟
از کجا میشه فهمید که دستگاه دانگریدیه یا نه؟

برچسب پلمپش کنده شده باشه دانگریدی هستش
اگه کسی که دانگرید میکنه کارش تمیز باشه نه به مشکل بر نیمخوره

دوستانی که مثل من چند تا کنسول دارند یا اصلا یه دونه دارند ولی میخوان از طریق HDMI به مانیتور وصلش کنند و در عین حال صدای HD و چند کاناله هم داشته باشند میتونند از این : For only $39.15 each when QTY 50+ purchased - 4X1 HDMI Switcher w/ Toslink & Digital Coaxial Port (Rev.2) w/ 3D support.
استفاده کنند .چهار تا ورودی HDMI داره یه خروجی . صدا و تصویر رو از هم جدا میکنه و صدا رو از طریق Stereo یا SPDIF یا Coaxis (سه حالت مختلف) تحویلتون میده .
قیمتش هم خیلی مناسبه میشه با 40 دلار خریدش .

دوستانی که مثل من چند تا کنسول دارند یا اصلا یه دونه دارند ولی میخوان از طریق HDMI به مانیتور وصلش کنند و در عین حال صدای HD و چند کاناله هم داشته باشند میتونند از این : For only $39.15 each when QTY 50+ purchased - 4X1 HDMI� Switcher w/ Toslink & Digital Coaxial Port (Rev.2) w/ 3D support.
استفاده کنند .چهار تا ورودی HDMI داره یه خروجی . صدا و تصویر رو از هم جدا میکنه و صدا رو از طریق Stereo یا SPDIF یا Coaxis (سه حالت مختلف) تحویلتون میده .
قیمتش هم خیلی مناسبه میشه با 40 دلار خریدش .

اینجور چیزا تو بلاد کفر :d راحت گیر میاد اینور با بدبختی هم نمیشه پیدا کرد

PS3 Bluetooth Headset by Sony

سلام دوستان
تا حالا کسی

PS3 Bluetooth Headset by Sony داشته و اگه آره کانکت کرده کارش چطور بوده
من خودم سعی کردم Bluetooth jabra رو کانکت کنم اما PS3 اصلا پیداشم نکرد
لطفااگه کسی اطلاعاتی داره همین جا بیان کنه
با تشکر

t407836.html

سلام دوستان