سلام
دوستان جایی بهتر از این جا برای پرسیدن سوالم گیر نیاوردم
headset برای ps3 رفتم تو دی سی دیدم یک 300 تومن بود با یک 600 تومن:-o
الان این برای هد ست خیلی گرون ارزون ترین راه برای خریدش چیه منظورم اینه که با سیمی چیزی نداره؟(هد ستی که تو مولتی حرف بشه زد)
از کجا تقریبا چقدر در میاد؟از این مدل هدست های تگ گوشی کوچیک میتونید بگیرید
از کجا تقریبا چقدر در میاد؟
ببینید همینه که گیر آوردمتو بازار هستش هدست بلوتوث سونی بهش میگن قیمتشم 120-130 اینا باید باشه (قیمت دقیق ندارم)
بله همینه فقط میتونید صحبت کنید از صدای داخل بازی خبری نیستببینید همینه که گیر آوردم
بعد مطمئنید میشه با این تو مولتی صحبت کرد؟
اخ اخ اخ اخ :dمشکل منم همینه تلوزیونمون نمیدونم طبق چه قانونی هدست نمیخوره و صدای اونای که تو مولتی صحبت میکنن نمیادبله همینه فقط میتونید صحبت کنید از صدای داخل بازی خبری نیست
اون کوچیکه صدای صحبت طرف مقابل رو به گوشتون میرسونه و اصلا هم به تلویزیون کاری نداره و شما صدار رو تو گوشت میشنوی (صدای افراد منظورمه)
اقا من هرچی میخوام دستگاه رو با کابل AV وصل کنم به تلویزیونم تصویری نمیاد!ولی با hdmi میاد!
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه
داش تو قسمت input output درست وارد کردی؟ اگه اره با یه دستگاه دیگه امتحان کن یا برو به فروشنده نشون بدهسلام
دوستان من رفتم هد ست وایرلسی ps3 رو خریدم اما مثل قبل که از تو تلوزیون صدای پلیر ها رو نمیشنیدم با هدست هم نه میشنوم نه میتونم صحبت کنم
نمیدونم مشکل از کجاست کجای آپشن رو اشتباه وارد کردم نمیدونم کمک کنید
البته اینم بگم من تو یک قسمت از ps3 هست که امتحان میکنی صدارو اونجا امتحان کردم قشنگ صحبت کردم و صدا اومد اما تو بازی مولتی هیچ صدایی از من نمیره و هیچ صدایی از پلیر ها نمیاد
من دقیقا اینو قیمت کردم 156 نمی دونم والا اصله یا نهقیمت کنترولر اصلی PS3 در حال حاضر تو چه رنج قیمتی هستش؟