سوني واقعا بايد يه فكري به حال دسته ها بكنهبا سلام و خسته نباشید توسط دوستان.
عرضم به حضورت من یک دسته ی dual shock دارم که جهت هاش و دکمه ی Xاش مشکل داره. یعنی وقتی مثلا جهت بالا رو میگیرم جهت راستم کار میکنه. یا گاهی وقتا دسته واسه خودش کار میکنه. یعنی تو منو که هستم هی چپو راست میره یا یه گزینه رو یه باز میکنه و خلاصه قاطی میکنه. میخواستم ببینم با باز و بست کردن(باز و بست کردنشو خودم میدونم) درست میشه یا نه ؟ اگه کسی میدونه چیکار کنم که خودم بتونم درستش کنم و پول اضافی برای تعمیرش ندم لطفا دقیق توضیح بده.
با تشکر.
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که دسته هاشون به این مشکل دچار شده یکی از تعمیرکاران هستش که بهم گفته میتونه درست کنه باهاش صحبت میکنم اگه قول 100% بهم داد و مشخش شد کارش درسته همینجا خبر میدم دسته هاتونو بفرستید بدم درستشون کنه
وای كپيش 90 تومنه نوش؟:-o مشكل پولش نيست حتی اصلشم می شه بخرم ولی ديگه خيلی گرون شده!یک سری دسته تقلبی آوردن تو بازار به اسم اصل میفروشن ( یه بار خیلی عظیم بوده از چین آوردن . هم دسته بوده و هم شارژر Move و خیلی چیزای دیگه ) قیمتش هم رو مرز 90 تومن هست . با اینکه جنس Fake ـه درجه یک هست ولی باز هم Fake ـه ... دسته اصلی قیمتش +120 اینا باید باشه ... اینو بخون :
eBay Guides - Avoid Fake PS3 Dualshock 3 Controllers On eBay
از رو قیمتش مشخصه دیگه . دسته اصلی الان 40-45 دلار قیمتشه . اینا هم که دلار روز رو میپرستن . پس قیمت دسته اصلی باید بیشتر از 120 باشه . مگر اینکه یک نفر دسته از قبل خریده باشه و مسلمون باشه بخواد به همون قیمت قبل بفروشه ( که نداریم متاسفانه همچین فروشنده ایی )
این دسته هایی که گفتم رو مرز 20 دلار واسشون در اومده که تو بازار به قیمت 90 اینا میفروشن .
دسته اصلی اون پشتش که مشخصاتش رو نوشته یه 8-9 خط چیز میز نوشته . اینایی که جدید اومده یه 3-4 خط کمتر نوشته داره .
قيمت فعلی دوآل شوك 3 رو كسی داره لطف كنه بگه (هم اصل و هم كپی)
بعد می خوام بدونم اصل و كپيش چه فرقی با هم دارند؟
ممنون.
من پاور ps3 ایم سوخته قیمت پاور چنده الان
پک موو (یه جعبه هست ابی رنگ توش دسته موو و دوربین و دیسک دمو بازی=>> قیمت 90-110 تومان )شما می دانید move چنده و از چه سایتی میشه خودش و لوازم ان ار خرید اگه سایتی می شناسید لطفا معرفی کنید و منطقه ای که لارم است چه قدر است من می خواهم در اتاقم move بازی کنم اندازه 7 متر عرض و 8 متر طول کافی است؟