silent.shadow
کاربر سایت
میخواستم بدونم که بلوری Ps3 چه فرمتهایی از فیلمها رو میتونه اجرا کنه و ساپورت میکه ؟؟
video:
Memory Stick Video Format
- MPEG-4 SP (AAC LC)
- H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
- MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
MP4 file format
- H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
MPEG-2 TS(MPEG2 Audio Layer 2, AC3(Dolby Digital), AAC LC)
MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
AVI
- Motion JPEG (Linear PCM)
- Motion JPEG (μ-Law)
AVCHD (.m2ts / .mts)
DivX
WMV
- VC-1(WMA Standard V2)
music:
Memory Stick Audio Format(ATRAC)
MP3
- MPEG-1/2 Audio Layer3
- MP3 Surround
MP4(MPEG-4 AAC)
WAVE(Linear PCM)
WMA
شاید اینا کامل نباشه
عزیز هارد اکسترنال اداپتور دار بگیر تقریبا هم قیمت اینترنال برات درمیاد نهایت 5 10 تومن گرون تر !سلام دوستان
من یه هارد فقط واسه این که برم بیرون بازی بریزم و بیام با کامپیوتر انتقال بدم میخوام بخرم و از اونجایی که اکسترنال گرونه میخوام یه اینترنال بگیرم و با تبدیل sata به usb به کامپیوتر وصل کنم . میخوام بدونم واسم مشکلی پیش نمیا ؟ ضمنا اصلا نمیخوام هارد رو به ps3 وصل کنم .
اینم عکس تبدیلی که میخوام بگیرم .
سلام دوستان
من یه هارد فقط واسه این که برم بیرون بازی بریزم و بیام با کامپیوتر انتقال بدم میخوام بخرم و از اونجایی که اکسترنال گرونه میخوام یه اینترنال بگیرم و با تبدیل sata به usb به کامپیوتر وصل کنم . میخوام بدونم واسم مشکلی پیش نمیا ؟ ضمنا اصلا نمیخوام هارد رو به ps3 وصل کنم .
عزیز هارد اکسترنال اداپتور دار بگیر تقریبا هم قیمت اینترنال برات درمیاد نهایت 5 10 تومن گرون تر !
ممنونم ازتون واسه راهنمایی . دستتون درد نکنه .من اینو دارم. هارد PS3 رو در اوردم که بزنم به PC نشد. خودمو تیکه پاره کردم تا وصل شه ولی نشد.
هر راهی که فکرشو بکنی رفتم ولی نشد. شایدم من بلد نبودم. بگرد دنبال یه راه دیگه!
سلام دوستان ps3 را با کابل hdmi مانیتور w2261vp وصل کردم تصویر نمیده بعد دستمو روی چراغ پاور ps3 گذاشتم ریست شد بازهم تصویر نداد مشکل از چیه
اولین بار وصل کردم بعد سر کابلها را عوض کردم بازم نشد تنظیم خاصی تو ps3 نداره
بعد مانیتور برای چند ثانیه مینویسه power saving hdmi
از سلامت کابل که نه به احتمال زیاد مشکل از کابله
پیشنهاد می کنم اصلا از این گونه تبدیل های چینی و بی کیفیت استفاده نکنید .سلام دوستان
http://www.sadracomputer.com/magento/index.php/western-digital-my-book-essential-1tb.html
http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-H-1T&Type=Reviews#Tab