هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.

من دوتا هدست مد نظر دارم. میخواستم ببینم این دوتا با PS3 جور در میان؟ (هم واسه چت هم اینکه بشه باش صدای بازی رو شنید.). هر دو هم Creative هستن.
HP-1200 و WP-300.
ممنونتون میشم سریع جواب بدین. چون میخوام زودی بخرم!

ببین دوسته عزیز اصلا نمیشه هدست را برای صدای بازی انتخاب کنی و فقط هدست برای چت کردنه فقط میتوانی باهاش چت کنی
ببین کدام مدل گیرون تر اون را بخر:d:p

ببین دوسته عزیز اصلا نمیشه هدست را برای صدای بازی انتخاب کنی و فقط هدست برای چت کردنه فقط میتوانی باهاش چت کنی
ببین کدام مدل گیرون تر اون را بخر:d:p

امکان نداره برادر. پس این همه هدفون میدن بیرون با تبلیغ صدای این جوری و اونجوری. مگه میشه نشه ازش استفاده کرد. تو اصلأ به اینا یه نیگا انداختی؟

تو اگه دیدی کسی جواب درست درمونی داد منم خبر کن!
این هدست رو شما نمیتونی باهاش چت کنید فقط میتونید اونم با تبدیل از PS3 صدا بگیرید .
هدست خود PS بهترین هست که Bluetooth هست .
تا اونجایی هم که اطلاع دارم رو PS3 برای چت کردن باید یه هدست Bluetooth داشته باشید که مستقیما با خود PS3 ارتباط داشته باشه !!
من خودم هدست Jabra برا PSN استفاده میکنم که واقعا عالیه !!

این هدست رو شما نمیتونی باهاش چت کنید فقط میتونید اونم با تبدیل از PS3 صدا بگیرید .
هدست خود PS بهترین هست که Bluetooth هست .
تا اونجایی هم که اطلاع دارم رو PS3 برای چت کردن باید یه هدست Bluetooth داشته باشید که مستقیما با خود PS3 ارتباط داشته باشه !!
من خودم هدست Jabra برا PSN استفاده میکنم که واقعا عالیه !!

یعنی چی تبدیل باید استفاده کنم؟ باید علاوه بر خود این هدفون چیز دیگه ای هم بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or