bnc
کاربر سایت
شما دسته اصل خود ایکس باکس رو بگیر .. یه رابط USB 17تومنی داره .. ! باهاش وصلش کن ..کسی نیست جواب سوال بالای ما رو بده...ممنون
شما دسته اصل خود ایکس باکس رو بگیر .. یه رابط USB 17تومنی داره .. ! باهاش وصلش کن ..کسی نیست جواب سوال بالای ما رو بده...ممنون
عزیز شما سئوالت رو باید قسمت ps3 JAILBREAK بپرسی .. اونجا هم کاملا توضیح دادن چه جوری اجرا بشه .سلام دوستان
چند تا بازی رو هارد اکسترنال برام ریختن
دستگامم هک شده
فقط نمیدونم چجوری باید اجرا کنم بازیارو از رو هارد رو دستگاه
راهنمایی کنید ممنون میشم
سرعت هارد اینترنال 7200 RPM با RPM 5400 برای انتقال بازی از طریق کابل اترنت فرقی میکنه?منظورم اینه که چه مدلی بخرم که موقع انتقال بازی از طریق کابل اترنت سرعت افت نکنه?
هرچی بجز وسترن .. شکایات از وسترن بسیار بسیار زیاده .. USB3.0 هم نباشه لطفا..دوستان من میخوام عصر برم یه هارد اکسترنال بخرم،چه مارکی بگیرم که به مشکل بر نخورم ؟
مشکلی نداره میتونی استفاده کنی !سلام
دوستان من حدود 3 سال پیش یه تبدیل دسته ps2 به pc گرفتم حالا میخواستم ببینم مشکلی نداره اگه از همین برای ps3 هم استفاده کنم ؟ یا بهتره برم از همون تبدیل مخصوص ps2-ps3 تهیه کنم؟
اینم عکسش:
نمیدونم فکر نکنم بشه ولی باز صبر کن ببین کسی دیگه ای میدونه یا نه من خودم به شخصه امتحان نکردم !دوست عزیز ممنون ولی از شانس گلابی ما زدم تو خود محیط منو کار میکرد ولی وقتی رفتم تو بازی gta eflc کار نکرد! .. نمیدونم این بازی دسته رو ساپورت نمیکنه , تنظیماتی داره که انجام ندادم , یا با اون تبدیل مشکل داشت !
حالا اگه یه دسته xbox360 اصلی داشته باشیم چی؟ اون که دیگه سیم نداره چه ریختی میشه با ps3 سینک کرد؟
خیلی ممنون بابت راهنمایی