hosseinh
کاربر سایت
با کابل میشه ولی به صورت بیسیم حتما بلوتوث میخواد
سلام.
خب خیلی خوبه. اگه میشه بگو با کابل چطور میتونم وصل کنم؟
لطفا لینک فایلهای مورد نیازش رو هم بده.
خیلی خیلی ممنون.
با کابل میشه ولی به صورت بیسیم حتما بلوتوث میخواد
سلام.
خب خیلی خوبه. اگه میشه بگو با کابل چطور میتونم وصل کنم؟
لطفا لینک فایلهای مورد نیازش رو هم بده.
خیلی خیلی ممنون.
بله دوست عزيز ميشه اين هم آموزش كه قرار دادمدوستان یه سوالی دارم
آیا راهی هست بشه دسته ایکس باکس 360 رو به ps3 زد
البته اگر رابطی نیاز داره طوری باشه تو ایران پیدا بشه
ممنونم
دوستان من یه sony wireless stereo headset خریدم بعد این کابل شارژش همون کابل شارژ کنترلر ps3 هست
من ps3 خیلی وقته فروختم بعد یه کابل دیگه هم دارم که به این وصل میشه ولی کابل شاٰرژر کنترلر ps3 نیست کابلش برای انتقال فایل هست ازش برای شارژم میشه استفاده کرد
میخواستم بدونم عمر باطری کوتاه نمیشه اگه با کابل اصلیش شارژ نکنیم؟
درود بر همه.
دوستان، سوال!
من یک دسته مناسب برای کامپیوتر می خوام (بازی فوتبال) و قصد کردم یک دسته خیــــلی با کیفیت تهیه کنم!
از اونجائی که دسته های پلی استیشن واقعا عشقه :d مدت ها از دسته های PS2 روی کامپیوتر استفاده می کنم! حالا بعد از گذشت سال ها، آنالوگ های دسته کیفیت خودشون رو از دست دادن و مثل سابق دقیق نیستن! بنده کلی دنبال دسته اوریجینال PS2 گشتم، ولی متاسفانه همشون بی کیفیت هستن و وقتی با آنالوگ ها کار می کنی اینگار داری گوشتکوب رو تو آبگوشت می چرخونی!
سوال اول، آیا سایتی برای خرید دسته های با کیفیت PS2 سراغ دارید؟ دیجیکالا که فعلا موجودی نداره و از طرفی می گن کیفیت مناسبی نداره و مثل دسته های تو بازاره!
سوال دوم، نظر شما در مورد دسته های PS3 چیه؟ آیا ارزش داره 50 تومن پول دسته PS3 بدم واس خاطر فوتبال یا همون PS2 غیر اوریجینال خوبه؟ (البته قیمت دقیقش رو نمی دونم، احتمال می دم همین قیمتا باشه!)
یک سوال مهم دیگه!
دسته های PS2 با تبدیل به PC متصل می شدن.
آیا می شه 2 عدد دسته PS3 رو همزمان با وایرلس به PC متصل کرد یا کابل می خواد؟
یه مقدار توضیح بدید در این زمینه ممنون می شم.
سپاس.