عزیز دسته فیک هست اصلا بسته بندی دسته ی اص متفاوته با این
میشه یه توضیحی در مورد بسته بندی دسته اصل بدی.
عزیز دسته فیک هست اصلا بسته بندی دسته ی اص متفاوته با این
میشه یه توضیحی در مورد بسته بندی دسته اصل بدی.
سلام داداش نه این هم هست ولی در کل خیلی سخته باید حتما باز بشه چون الان دسته های کپی هم کاملا جعبش یکیهسلام عزیز.
ینی دسته اصل بسته بندیش فقط این شکلیه؟
سلام داداش نه این هم هست ولی در کل خیلی سخته باید حتما باز بشه چون الان دسته های کپی هم کاملا جعبش یکیه
این سری جدیده خداییش 2 برابر شارژ باطریش عمر میکنه
متاسفانه همشون تقلبیشون اومده شما میتونید چندتا ویدیو از یوتیوب ببینید و کاملا متوجه اصل و تقلبی بودنش بشیدفعلا همین که گذاشتی تقلبیش نیومده فقط
من از همینا اصلشو دارم.بالاش سیاه نیست بلکه سرمه ای خیلی تریه هست که تقریبا سیاهمتاسفانه همشون تقلبیشون اومده شما میتونید چندتا ویدیو از یوتیوب ببینید و کاملا متوجه اصل و تقلبی بودنش بشید
مثلا این سری جدید با بسته بندی ابی بالای جعبه مشکیه و لی تقلبیاش ابیه
که تو این عکس مشخص نیست بالاش
نه من منظورم روی جعبه بودمیتونی از پشت دسته عکس بزاری؟من از همینا اصلشو دارم.بالاش سیاه نیست بلکه سرمه ای خیلی تریه هست که تقریبا سیاه
ابیشو ندیده بودیم دیگهb-(
اینی که تو عکسه ابیه
ولله من 2 تا فیک دارم کنسول رفیقم اورجینال 4.66 هست ولی راحت جواب میدهدسته های تقلبی از یه آپدیتی به بعد دیگه کار نمیکنه؟
میشه یه توضیحی در موردش بدی؟!؟!؟!
دوست عزیز کنترلر شما به شدت اورجینال و درجه 1 هست :bighug:از کجا گرفتی؟قیمت هم بگو که دیگه بریم تو کارش:d
دوست عزیز کنترلر شما به شدت اورجینال و درجه 1 هست :bighug:از کجا گرفتی؟قیمت هم بگو که دیگه بریم تو کارش:d