سلام دوستان.
من کنسولم فت هست و جای میکروفون نداره! یعنی کلا از این سوراخا نداره!
بعد می خواستم یکم اطلاعات درمورد هدست های بلوتوث بگیرم و ببینم چیکار کنم ک بتونم صحبت کنم!؟
ممنون میشم کمک کنید.
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید
من چند وقت هست که در منوی دستگاه و بعضی بازیا صدا برام 3تا6 ثانیه قطع میشه یا صفحه یه لحظه می پره میدونید مشکلم چیه؟
اگه بخوام کابل عوض کنم چی بگیرم؟(زیاد گرون نباشه)
سلام بر شما
هیچ کدوم از کنسول ها همچین چیزی ندارن .....
کار خاصی نمیخواید انجام بدید کافیه هدست رو به وسیله ی کابل به 3 بشناسونید و بعد از طریق بلوتوث وصلش .... کنی
سلام بر تو
مشکلتون اگر اینطوری باشه ...... که از کابل هستش که حتما کابلتو عوض کن چون به مرور زمان صدمه میزنه به دستگاه .....
اگر میتونی کابل فرانت بگیر دوستم میگه خیلی خوبه ......
بعد یه اطلاعی از قیمت ها دارید؟! من می خوام صحبت کنم وگرنه هدفون ک دارم خب! اون کابل رو خود فروشنده میده؟
بعد این هدستای مخصوص رو همه جا دارن؟! سایتی چیزی میشناسید؟!
بله ممنون
به من گفتن که یه کابل سونی هست که اونم خوبه و قیمتش 35 تا 40 تومان است
اونم خوبه؟؟؟؟
والا کابلی که الان استفاده می کنم ازش دوتا دارم اما هر دو این مشکل رو دارن
ولا سایت نه اما شاید توی بازارچون همین سایت برای فروش بزارن .......
خواهش میکنم
کابل بدل سونی خیلی توی بازار هست حواست رو جمع کن .... مخصوصا اون کابلهای سونی که روشون روکش پلاستیک قرمز یا ابی یا بنفش هست ....
یه کابل بگیر ببین راه میفته یا نه که اگر از کابل نبود بهت بگم چیکار کنی ...
واسه ps3 فن هست ؟ آخه هر 10دقیقه صدای فن در میاد
اگه هست قیمت
دوست عزیز این دسته اصل نیست اگر توجه کنی شماره سریال روی جعبه و روی دسته فرق داره zc2eوzc2h و لیبل پشت دسته به شکل فجیعی براقه اما اینم بگم که کیفیت خوبی داره من خودم یکیش رو دارم اما شارژ زیاد نگه نمیداره در حد 7تا8 ساعت ماکزیمم کلا بگم این دو مدل اصل هستن zc2uوzc2e من این دو مدل رو هم دارم یه بند بازی کنی 40تا50ساعت جواب میده هر دوتا رو از کانادا تو خود جعبه کنسول برام فرستادن:d
عزیز دسته فیک هست اصلا بسته بندی دسته ی اص متفاوته با این