هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش تونستی اینو دانلود کن و یه تست بزن :

سلام. دستت درد نکنه
اتفاقا اولین جایی که دانلود کردم اینجا بود
بچه های گروه PS3 اطلاع دارن. من شخم میزنم اینترنت رو
همه نسخه ها رو دانلود و نصب کردم. توی لینکی که دادین اولی نسخه واید و پچ شده ست که کیفیتش عالیه و مشکلات عدم نمایش نوشته منوها و... رو نداره اما موقع بازی وقتی سلاح ساعت رو بزنی تصویر چند ثانیه مات میشه و روی مخه
بقیه نسخه ها هم فقط نسخه تبدیلی عادیه و مشکل گرافیکی و عدم نمایش نوشته منوها رو دارن
مشکل اینه که متوجه شدم بعد از زدن ساعت، مات شدن تصویر برای چند ثانیه حتی در نسخه تبدیل شده که مشکلات گرافیکی داره هم هست. حتی حاضر بودم بیخیال عدم نمایش نوشته منوها و... بشم اما متوجه شدم مات شدن باگ Crash Team Racing روی PS4 هست!
من بازی ها زیادی رو با PSX-FPKG v0.3 Jabu و بدون کانفیگ تبدیل کردم. همه با کیفیت فوق العاده ای اجرا میشن.

بازی هایی که بدون کانفیگ و با PSX-FPKG v0.3 Jabu تبدیل و تست کردم:
Winning Eleven 3 - Final Ver
Tekken 3
Medal of Honor
Road Rash
Pepsiman
Metal Slug X

اونوقت بازی معروف Crash Team Racing مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!
نسخه امریکا
نسخه اروپا
پونصد بار با کانفیگ ها و حالت های مختلف تبدیلش کردم. درسته نمیشه.

آخرین ویرایش:
با درود

داداش دمت گرم من هم سر بازی گاد آف وار ۲ مثل شما ۵۰۰ بار با کانفیگ‌های مختلف بازی را تبدیل کردم تا به بهترین نتیجه برسم ولی همونم یه جاهایی توی بازی مشکل داره ولی در بعضی از جاهای بازی خیلی با کیفیت اجرا میشه و در کل باز هم به نتایج قابل قبولی رسیدم بازی دیگه‌ای که خودم تبدیل کردم و هیچ جا پیداش نکردم بازی altered beast بودش که بازی PS2 هستش که خودم موفق شدم با یک مبدل خوب تبدیلش کنم که خیلی خوب روی پی اس ۴ اجرا می‌شه. ( اگر دوست داشتی این بازی رو میتونم بازی رو واست قرار بدم چون هیچ جایی تو نت پیداش نکردم ).
باز هم مرسی از اینکه تجربیات رو با بنده و بقیه دوستان به اشتراک گذاشتی .

پلی استیشن از بهار ۲۰۲۶ شروع به قطع خدمات و پشتیبانی از پلی استیشن ۴ خواهد کرد
View attachment 400626
از سال 2013 تا 2026 حقیقتا خوب ساپورت شد نزدیک به دو برابر نسل ۷ یا همون ps3
جالبیش اینجاس 6 سال از نسل 9 میگذره داره ps4 تازه بازنشسته میشه
یعنی رسما نسل ۹ 💩 د ه
یادمه ps3 یا همون نسل ۷ نهایت ۱سال تا دوسال بعد خفه شدن
بعد اوضاع زمانی بدتر میشه که زمزمه عرضه ps6 تو سال 2027 2028 هست باه باه

از ژانویهٔ ۲۰۲۶، شرکت سونی تغییرات مهمی را در پشتیبانی از بازی‌ها و سرویس‌های کنسول PlayStation 4 اعمال خواهد کرد. طبق مستندات رسمی و گزارش‌های معتبر رسانه‌ای، بازی‌های PS4 دیگر به‌صورت منظم در سرویس PlayStation Plus اضافه نمی‌شوند و برخی قابلیت‌های شبکهٔ PSN برای عناوین جدید این کنسول به‌تدریج غیرفعال خواهند شد.
اما آیا این آغازِ پایان PS4 است؟ در این گزارش اختصاصی از هزارتو، تمام جزئیات رسمی و تحلیل‌های مرتبط را مرور می‌کنیم.

منابع رسمی و اعتبار خبر:​

• 🔹 PlayStation (صفحهٔ رسمی Important Notice) – اعلام تغییر سیاست افزودن بازی‌های PS4 به PlayStation Plus از ژانویه ۲۰۲۶.
  • 🔹 Insider Gaming – گزارش تفصیلی دربارهٔ پایان تدریجی (Sunsetting) چند سرویس PSN برای عناوین جدید PS4.
  • 🔹 The Verge – تأیید تغییر رویهٔ PS Plus و کاهش منظم عرضهٔ بازی‌های PS4.
  • 🔹 Kotaku – گزارش دربارهٔ توقف به‌روزرسانی نسخهٔ PS4 بازی Genshin Impact توسط ناشر.
📊 درجهٔ اطمینان:
بخش‌های مربوط به PlayStation Plus و فهرست اولیهٔ سرویس‌های غیرفعال‌شونده تأیید رسمی دارند. اما ادعاهای مربوط به «خاموشی کامل سرورهای PS4» هنوز در حد شایعه‌اند.

چه چیزهایی دقیقاً تحت‌تأثیر قرار می‌گیرند؟​

• PlayStation Plus: از ژانویهٔ ۲۰۲۶، بازی‌های PS4 دیگر به‌صورت منظم به این سرویس افزوده نمی‌شوند.
  • APIها و سرویس‌های PSN: برخی سرویس‌های PSN از جمله Activity Feed، User Profiles و Shared Media API برای بازی‌های جدید غیرفعال می‌شوند.
  • واکنش ناشران: برخی استودیوها مثل توسعه‌دهندگان Genshin Impact، نسخهٔ PS4 بازی را کنار می‌گذارند یا دیگر آن را به‌روزرسانی نمی‌کنند.

تأثیر بر بازیکنان:​

• 🎮 بازی‌های آنلاین PS4 جدید ممکن است فاقد برخی قابلیت‌های اجتماعی یا ذخیره‌سازی ابری باشند.
  • 💾 خریدهای دیجیتال هنوز در دسترس هستند، اما احتمال کاهش انتشار DLCها و آپدیت‌ها وجود دارد.
  • 💿 نسخه‌های فیزیکی امن‌تر خواهند بود، مگر بازی به سرورهای خاموش‌شده وابسته باشد.

تأثیر بر توسعه‌دهندگان و ناشران:​

• هزینهٔ پشتیبانی از PS4 در مقایسه با PS5 و PC دیگر توجیه اقتصادی سابق را ندارد.
  • استودیوها باید بررسی کنند که از APIهای حذف‌شده استفاده می‌کنند یا نه و در صورت نیاز به سرور اختصاصی مهاجرت کنند.
  • ارتباط شفاف با بازیکنان دربارهٔ توقف پشتیبانی حیاتی است.

منبع پایان دوره PS4؟ تغییرات بزرگ سونی در پشتیبانی از PlayStation 4 | گزارش اختصاصی هزارتو

فرقش با یکی که مثلا ورژن ۹ هست و کنسولش کرکه چیه؟

فرقش مشخصه
اونی که کنسولش 12.50 و 12.52 بود نمیتونست کنسولشو جیلبریک یا به اصطلاح کرکی کنه. این کاربرها چند ماهه منتظرن کنسولشون جیلبریک بشه.
خلاصه که بعد از ماه ها هکرها تونستن ورژن 12.50 و 12.52 رو جیلبریک کنن .
شمایی که ورژن 9 هستین نیازی نیست کاری کنین. ورژن 9 جیلریکش خوبه و همه بازی ها رو جواب میده. نیازی نیست کنسول رو به ورژن 12.52 آپدیت کنی.
حتی اونایی هم که ورژن 12.02 هستن هم نیازی نیست برن سراغ ورژن 12.52.
در حال حاضر هک های 9 و 12.02 پایداره

• Like
Reactions: masood1991
با سلام خدمت دوستان نسل هشتم .
بعد از چند سال وقفه برگشتم مجدد به ps4
اولا بنظرم وقتی بازیای 2025 بخش اعظمیشون برا فور نیومدن پس از ابتدای 2025 در واقع فور رو کنار گذاشته بودن
ثانیا بااین اوصاف همه باید برن سراغ جیلبریک و هک کردن ps4 چون دیگه نمیارزه غیر از این.(هر چند خودم تا دو ساعت پیش نظر خلاف این رو داشتم):D

با سلام خدمت دوستان نسل هشتم .
بعد از چند سال وقفه برگشتم مجدد به ps4
اولا بنظرم وقتی بازیای 2025 بخش اعظمیشون برا فور نیومدن پس از ابتدای 2025 در واقع فور رو کنار گذاشته بودن
ثانیا بااین اوصاف همه باید برن سراغ جیلبریک و هک کردن ps4 چون دیگه نمیارزه غیر از این.(هر چند خودم تا دو ساعت پیش نظر خلاف این رو داشتم):D
شما مگه PC نبودی؟

شما مگه PC نبودی؟
حقیقتش کلافه شدم از داستانای PC
شیفت کردم رو PS4--- پی سی به درد افراد ی میخوره که بودجه بالایی دارن .
جداازاون 95 درصد بازی های کرکی نصب و اجراشون داستان داره. واقعا کلافه کنندست و تنها راهش همون اشتراک گیم پسه که هزینش مقرون نیست.
یه کنسول کپیخور از پشت شهرداری گرفتم اعصابم اروم باشه-یه هارد 500 اکسترنال هم گرفتم عصای دستم باشه

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or