هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تازه کنسولم و گرفتم چندتا سوال دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن.
اول اینکه سیستم پلاس برای چه چیزهایی ضروریه؟ من پلاس ندارم ولی فیفا و آنچارتد 4 رو امتحان کردم شد آنلاین بازی کنم..
من کنسول رو که خریدم چندتا بازی دیجیتالی روش نصب بود. از کجا باید بفهمیم ریجن بازی چنده؟! یه سری بازی ها احتیاج به آپدیت دارن.. سرعت دانلودم با کامپیوتر 1مگ بر ثانیه است ولی رو کنسول خیلی پایینه و برای آپدیت های حجیم تقریبا غیر ممکنه.. اگه بخوام آپدیت یه بازی رو با کامپیوتر از سایت های دانلود بگیرم ریجن بازی ها مهمه؟! اصن بعد دانلود چطور باید به کنسول انتقال بدم؟
پلاس ضروری نیست و فقط برای انلاین بازی کردن هست.البته اگه انلاین بخواین بازی کنین ضروری هست!
این باز بودن پلاس برای دو روزه،چون شما تازه اکانت درست کردین،دو روز رایگان میتونین استفاده کنین.

در مورد اینکه ریجن بازیها بعید میدونم بشه،یا حداقل من خبر ندارم.

در مورد سرعت نت،بله متاسفانه از کنسول با سرعت خیلی پایین،دان میکنه.

بهتره که از برنامه psx استفاده کنید،توی انجمن اموزشش هست.

سیستمش طوریه که بخای اکانت جدید بگیری حتما باید به نت وصل بشی واسه چند لحظه، ولی احتمال بن شدن خیلی کمه در هر صورت احتمالش 0 نیست!
فروشنده که من ازش خریدم موقع روشن شدن کنسول گزینه وصل شدن به اینترنت را رد کرد به منم گفت نمیخواد وصل بشی حالا اگه وصل بشم موردی نداره؟
مغازه دارها همه شون اکانت هکی دارن و غیرهکی اصلا ندارن
پس از کجا باید غیر هکی گیر اورد

پلاس ضروری نیست و فقط برای انلاین بازی کردن هست.البته اگه انلاین بخواین بازی کنین ضروری هست!
این باز بودن پلاس برای دو روزه،چون شما تازه اکانت درست کردین،دو روز رایگان میتونین استفاده کنین.
ممنون عزیز.
این دو روز چطوری یعنی؟! یعنی وقتی 48 ساعت آنلاین بازی کردم قطع میشه؟! چون الان چند روزه آنلاین بازی می کنم..
اگه بخوای پلاس بخری چطوریه محاسبه میشه؟ مثلا سه ماهه بگیرم از زمان خرید چه بازی بکنم چه نکنم سر سه ماه تموم میشه؟
اینکه ریجن بازی های نصبی رو کنسول رو از کجا باید متوجه بشیم هم بگین ممنون میشم..

• Like
Reactions: yahya
سلام دوستان جواب بدین لطفا
من یه ps4 1216a خریدم بعد از نیم ساعت گرم میشه ...جاشم رو میزه...اطرافشم تقریبا بازه اما گرم میشه ...مشکل داره یعنی؟؟؟؟؟؟

سلام. میدونم احتمالا تکراری هست ولی لطفا جواب بدین چند روزه خیلی درگیر این مسایل هستم. ممنون

1- من هنوز برام سوال هست اشتراک قانونی هست از طرف خود سونی پس چرا دستگاه بن میشه؟؟؟
صفحهات قبلم خوندم ولی ب نتیجه نرسیدم. باز سوال میکنم ممنون میشم کامل جواب بدین.

2- منم قصد دارم با یکی از دوستام پلاس بگیریم و روی ۲تا دیوایس پلاس رو وارد کنیم. ایا دستگاه بن نمیشه؟؟
میگن طرفی که اکانت مال اون هست باید همیشه بازی های روی اکانتش رو انلاین بازی کنه ولی نفر دوم میتونه افلاین . قضیه اش چیه؟
یعنی حتی بازی های فیزیکی دیگه اشم باید انلاین بازی کنه یعنی نمیتونه فیفا رو افلاین انجام بده؟؟؟؟

3- سوال بعدی در مورد psn ژاپن هست.
اگه من ک یوزرم امریکا هست. کنارش ی psn ژاپن بسازم که پلاس ۱۴ روزه رایگان میده. میتونم پلاسش رو روی اکانت امریکام داشته باشم دیگه؟؟؟ . و اگه میشه تا زمانی ک تو یوزر ژاپنی هستم زبان دستگاه ژاپنی هست ولی به محض اینکه بیام تو امریکام زبان میشه انگلیسی؟؟؟؟

4- سوال بعدی درمورد بازی دیجیتالی هست. پلاس رو شریکی خریدیم اکی. جی تی ای رو هم شریکی بخریم. میتونیم همزمان جفتمون باهاش انلاین بازی کنیم؟

5- مورد بعدی ایا جی تی ای فیلتر نیست سرور انلاینش. بعضیا از عدم اتصال نالیده بودن برطرف شده؟؟؟
ایا ارزش داره من ک ۲بار با pc جی تی ای وی رو بازی کردم. بخاطر قضیه انلاین میخوام کنسول بگیرم . هزینه کنم.

اصولا از بازی های تخیلی خوشم نمیاد.
دیگه چ بازی هایی عالین ؟؟

ممنون بابت وققتون

ممنون عزیز.
این دو روز چطوری یعنی؟! یعنی وقتی 48 ساعت آنلاین بازی کردم قطع میشه؟! چون الان چند روزه آنلاین بازی می کنم..
اگه بخوای پلاس بخری چطوریه محاسبه میشه؟ مثلا سه ماهه بگیرم از زمان خرید چه بازی بکنم چه نکنم سر سه ماه تموم میشه؟
اینکه ریجن بازی های نصبی رو کنسول رو از کجا باید متوجه بشیم هم بگین ممنون میشم..
شما گفتی وقتی کنسول رو خریدی روش بازی بود؟شاید اکانتی که روش بود پلاس داشت.وگرنه تو حالت عادی اگه شما اکانت جدید درست کنی فقط دو روز میتونی به صورت رایگان انلاین بازی کنی.
از زمان فعال شدن پلاس،شروع میکنه کنتور انداختن،چه استفاده بکنی چه نکنی،سر سه ماه تموم میشه.
بازیهایی که روی کنسولت بود،دیجیتالی بود یا فیزیکی؟
اگه دیجیتالی هست،حتما ریجن اکانتت با ریجن بازی یکی هست.یعنی اگه بری توی پروفایل و کشور اکانت رو ببینی متوجه میشی که ریجن بازی چی هست.

سلام دوستان جواب بدین لطفا
من یه ps4 1216a خریدم بعد از نیم ساعت گرم میشه ...جاشم رو میزه...اطرافشم تقریبا بازه اما گرم میشه ...مشکل داره یعنی؟؟؟؟؟؟
نترس دوست عزیز،چیزیش نمیشه.عادیه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: habibmp3
شما گفتی وقتی کنسول رو خریدی روش بازی بود؟شاید اکانتی که روش بود پلاس داشت.وگرنه تو حالت عادی اگه شما اکانت جدید درست کنی فقط دو روز میتونی به صورت رایگان انلاین بازی کنی.
از زمان فعال شدن پلاس،شروع میکنه کنتور انداختن،چه استفاده بکنی چه نکنی،سر سه ماه تموم میشه.
بازیهایی که روی کنسولت بود،دیجیتالی بود یا فیزیکی؟
اگه دیجیتالی هست،حتما ریجن اکانتت با ریجن بازی یکی هست.یعنی اگه بری توی پروفایل و کشور اکانت رو ببینی متوجه میشی که ریجن بازی چی هست.
آره بازیا دیجیتالی بود همشون..
فقط یه سوال دیگه تموم.. ممنون که پاسخ میدین..
من الان هر بازی که روشه و آنلاین داره رو راحت بازی می کنم..البته خودم اکانت PSN ساختم و با اون وارد میشم! از کدوم بخش باید متوجه بشیم که که پلاس داره یا چقدر دیگه مونده ازش؟

سلام. میدونم احتمالا تکراری هست ولی لطفا جواب بدین چند روزه خیلی درگیر این مسایل هستم. ممنون

1- من هنوز برام سوال هست اشتراک قانونی هست از طرف خود سونی پس چرا دستگاه بن میشه؟؟؟
صفحهات قبلم خوندم ولی ب نتیجه نرسیدم. باز سوال میکنم ممنون میشم کامل جواب بدین.

2- منم قصد دارم با یکی از دوستام پلاس بگیریم و روی ۲تا دیوایس پلاس رو وارد کنیم. ایا دستگاه بن نمیشه؟؟
میگن طرفی که اکانت مال اون هست باید همیشه بازی های روی اکانتش رو انلاین بازی کنه ولی نفر دوم میتونه افلاین . قضیه اش چیه؟
یعنی حتی بازی های فیزیکی دیگه اشم باید انلاین بازی کنه یعنی نمیتونه فیفا رو افلاین انجام بده؟؟؟؟

3- سوال بعدی در مورد psn ژاپن هست.
اگه من ک یوزرم امریکا هست. کنارش ی psn ژاپن بسازم که پلاس ۱۴ روزه رایگان میده. میتونم پلاسش رو روی اکانت امریکام داشته باشم دیگه؟؟؟ . و اگه میشه تا زمانی ک تو یوزر ژاپنی هستم زبان دستگاه ژاپنی هست ولی به محض اینکه بیام تو امریکام زبان میشه انگلیسی؟؟؟؟

4- سوال بعدی درمورد بازی دیجیتالی هست. پلاس رو شریکی خریدیم اکی. جی تی ای رو هم شریکی بخریم. میتونیم همزمان جفتمون باهاش انلاین بازی کنیم؟

5- مورد بعدی ایا جی تی ای فیلتر نیست سرور انلاینش. بعضیا از عدم اتصال نالیده بودن برطرف شده؟؟؟
ایا ارزش داره من ک ۲بار با pc جی تی ای وی رو بازی کردم. بخاطر قضیه انلاین میخوام کنسول بگیرم . هزینه کنم.

اصولا از بازی های تخیلی خوشم نمیاد.
دیگه چ بازی هایی عالین ؟؟

ممنون بابت وققتون
زمانی کنسول بن میشه که طرف دوم راضی نباشه و شکایت بکنه
بازی های فیزیکی رو میشه آفلاین بازی کرد ولی برای بقیه موارد چون میخواد لایسنس چک بشه نیاز به آنلاین بودن هست
پلاس رایگان میخوای باید کردیت کارت داشتی باشی که توی ایران جوابگو نیست بهتره به فکر خرید اشتراک باشی
بله میتونید همزمان بازی کنید
به جای gta هم یه بازی دیگه بگیرید چون بخش آنلاینش اگه دو سه تا رفیق نداشته باشی که همراهیت کنن زیاد لذت بخش نیست

آره بازیا دیجیتالی بود همشون..
فقط یه سوال دیگه تموم.. ممنون که پاسخ میدین..
من الان هر بازی که روشه و آنلاین داره رو راحت بازی می کنم..البته خودم اکانت PSN ساختم و با اون وارد میشم! از کدوم بخش باید متوجه بشیم که که پلاس داره یا چقدر دیگه مونده ازش؟
شما توی کنسول برو قسمت switch user کنار هر اکانتی که علامت پلاس بود یعنی اشتراک داره واسه مدت زمان باقی مانده هم باید با پسورد اکانتا وارد سایت بشی و از اونجا نگاه بکنی یا از طریق بازی های فری پلاس میتونی زمان باقیمانده رو بفهمی

Last edited by a moderator:
دوستان یه سری سوال دارم من
من تازه میخوام ps4 بگیرم
میخوام بدونم که پلاس رو باید بخرم ؟
جریان اکانت خریدن چیه ؟ مگه نباید خود ادم اکانت بسازه ؟
بازی های دیجیتالی ارزون تر در میان تا فیزیکی ؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید در مورد ps4

زمانی کنسول بن میشه که طرف دوم راضی نباشه و شکایت بکنه
بازی های فیزیکی رو میشه آفلاین بازی کرد ولی برای بقیه موارد چون میخواد لایسنس چک بشه نیاز به آنلاین بودن هست
پلاس رایگان میخوای باید کردیت کارت داشتی باشی که توی ایران جوابگو نیست بهتره به فکر خرید اشتراک باشی
بله میتونید همزمان بازی کنید
به جای gta هم یه بازی دیگه بگیرید چون بخش آنلاینش اگه دو سه تا رفیق نداشته باشی که همراهیت کنن زیاد لذت بخش نیست

ممنون . ولی من نگفتم که بازی های رایگان پلاس رو میخوام . ک نیاز به کردیت کارت داشته باشم....
یبار دیگه با دقت بخون :

گه من ک یوزرم امریکا هست. کنارش ی psn ژاپن بسازم که پلاس ۱۴ روزه رایگان میده. میتونم پلاسش رو روی اکانت امریکام داشته باشم دیگه؟؟؟ . و اگه میشه تا زمانی ک تو یوزر ژاپنی هستم زبان دستگاه ژاپنی هست ولی به محض اینکه بیام تو امریکام زبان میشه انگلیسی؟؟؟؟

قصدم اینه هر دوهفته یکبار ی ژاپن بسازم که پلاس رایگان میده برای انلاین بازی کردن به مدت 14 روز. و این پلاس رایگان رو شیر کنم روی یوزر اصلیم که امریکاس.
شدنیه؟

ممنون . ولی من نگفتم که بازی های رایگان پلاس رو میخوام . ک نیاز به کردیت کارت داشته باشم....
یبار دیگه با دقت بخون :

گه من ک یوزرم امریکا هست. کنارش ی psn ژاپن بسازم که پلاس ۱۴ روزه رایگان میده. میتونم پلاسش رو روی اکانت امریکام داشته باشم دیگه؟؟؟ . و اگه میشه تا زمانی ک تو یوزر ژاپنی هستم زبان دستگاه ژاپنی هست ولی به محض اینکه بیام تو امریکام زبان میشه انگلیسی؟؟؟؟

قصدم اینه هر دوهفته یکبار ی ژاپن بسازم که پلاس رایگان میده برای انلاین بازی کردن به مدت 14 روز. و این پلاس رایگان رو شیر کنم روی یوزر اصلیم که امریکاس.
شدنیه؟
نه دادا وگرنه الان همه پلاس مجانی داشتن
فقط یک بار میتونی بگیری

رفقا این ویدئو رو دیدم خیلی جالبه حتما ببینید
مقایسه صدای فن PS4 , PS4 SLIM و PS4 PRO رو خیلی خوب میتونید ببینید
PS4 اصلی لامصب صدای موتور جت میده من که باهاش حال میکنم میگم هر چی بیشتر صدا بده کنسول خنک تره :D
PS4 SLIM هم کاملا در سکوت هست
PS PRO هم یه ذره صدا داره
به هر حال این ویدئو رو از دست ندید

اقا این اکانت هایی که مثلا هک شدس جریانش چیه ؟ یعنی اون ادما خیلی وقته نیومدن تو یوزرشون که تونستن هکشون کنن؟؟
همین یوزرای خودمون احتمالش نیس هک بشن بدن دسته کسی دیگه !؟
چطور میشه فهمید کسی دیگم داره از اکانت ما استفاده میکنه یا نه ؟
لطفا کسی میدونه یه توضیحی بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or