هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چطور میتونم فقط دی ال سی های یه بازی که از استور خریدم و دیسکش رو ندارم رو پاک کنم؟الان من بتمن دانلود کردم و چون سیزن پس اش رو دازم چند تا از این اسکی هارو دانلود گردم ولی وقتی میرم توی قسمت انتخاب اسکین ها دو سه تا از اسکین های خود بتمن و یکی مال بتموبیل اصلا لود نمیشن. بعد اگه خارج شم از اون صفحه و دوباره برگردم هیچکدومشون لود نمیشن و بعدش بازی ارور میدهد و خارج میشه :| خودش پیشنهاد میدهد که بازی آپديت کنم ولی مسئله اینجاست بازی خودش آخرین ورژنه! احتمال میدم بد دانلود شده باشن دی ال سی ها!حالا راهی به غیر از پاک کردن کل دیتای بازی هست؟
پیشاپیش ممنونم از کسی که جواب بده دی:

البته فک کنم کنسول رو نباید جای بسته تو میز گذاشت چون پشتش بستست ...بهش هم گفتم...
شما لطف داری که تک تک سوالات بچه ها رو جواب میدی...
البته وان میخاستم بگیرم دیدم ارزش نداره ...دوست دارم 4 رو تجربه کنم
با این چیزایی که میشنوم حساس شدم...صدر درصد تو این هفته میگیرم..
آقا من تازه میز تلوزیون رو عوض کرده بودم همین اتفاق افتاد جای بسته نباشه برای منم این اتفاق افتاد......

سلام به همه ی دوستان...

من میخوام بازی Last Of Us remaster رو دانلود کنم ، دو پارت از data بازی رو با لینک هایی که از psx استخراج کردم دانلود کردم، اما مابقی رو میخوام از سایت های ایرانی دانلود کنم.
مسئله ای که هست اینه که دوتا پارتی که من دانلود کردم ابتدا ی اسمشون با HP9000-CUSA00559 شروع میشه اما فایل هایی که توی سایت های ایرانی پیدا کردم با UP9000-CUSA00552 شروع میشه

میخواستم بپرسم مشکل ناسازگاری وجود نخواهد داشت اگه ادامه فایل هارو از سایت های ایرانی دانلود کنم ؟

ممنون از پاسختون. یه سوال دیگه.
وقتی خواستم اکانت قبلیم رو روی ps4 جدید وارد کنم باید از ps4 قدیم دی اکتیو کنم؟؟؟
نمیخوام کنسول قدیمیم رو بفروشم یا بدم به کسی. به نظرتون نیازی هست تا اکانت قبلی رو که میخوام رو کنسول جدید استفاده کنم دی اکتیو کنم؟
اگر دی اکتیو نکنم بن نمیشم؟؟
خیر نیازی نیست

سلام دوستان من دستگام مشكلي براش پيش اومده دسته با دستگاه سينك نميشه همه كارم كردم كه درست بشه ولي نشد بردم نمايندگي سوني ميگه cpu سوخته به خاطر بازس هاي ديجيتالي كه ريختي ولي دستگاه روشن ميشه فقط دسته وصل نميشه به خاطر همينم برداشتم اوبوردم مشكل از كجاس؟

سلام
موقع خرید ps4 چه چیزایی رو لازمه چک کنم ؟
یه سوال دیگه این که این بازی هایی که الان خیلی از فروشگاه ها نصب میکنند مشکلی نداره ؟ با خیال راحت میشه نصب کرد؟

سلام
موقع خرید ps4 چه چیزایی رو لازمه چک کنم ؟
یه سوال دیگه این که این بازی هایی که الان خیلی از فروشگاه ها نصب میکنند مشکلی نداره ؟ با خیال راحت میشه نصب کرد؟
سلام
موقع خرید دقت کن شماره سریالی که پشت کنسول نوشته شده با شماره سریالی که روی جعبه نوشته یکی باشه
با توجه به سریال میتونی سال تولید کنسول رو بفهمی
حتما پیش فروشنده یه بازی و تست کن و از صدای فن ps4 اطمینان پیدا کن خیلی صدای عجیب نده

• Like
Reactions: امیر xbox
دوستان اکانت های ظرفیتی رو چطور تهیه کنم که سرم کلاه نره یه جا نوشته باید هر 6 ماه 5 هزار تومن بدید چون سونی دی اکتیو میکنه و ما باید اکتیو کنیم آیا همچین چیزی هست؟ چرا خود آدم نمیتونه اینکارو بکنه جاهای دیگه همچین چیزی نیست در کل مراحل بعد از خرید ظرفیت دو و سه رو بهم بگید ممنون میشم آیا باید بعد از خرید از سایت سونی دی اکتیو کنم و یا پسورد عوض کنم؟

سلام
موقع خرید دقت کن شماره سریالی که پشت کنسول نوشته شده با شماره سریالی که روی جعبه نوشته یکی باشه
با توجه به سریال میتونی سال تولید کنسول رو بفهمی
حتما پیش فروشنده یه بازی و تست کن و از صدای فن ps4 اطمینان پیدا کن خیلی صدای عجیب نده
ممنون فقط بازی های ظرفیتی چی ؟ مشکلی نداره نصب کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or