هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تشکر دوست عزیز
عمر مفید ps4 بیشتره یا xbox one?

به نظرم ایکس باکس بیشتر باشه به دو دلیل
1- ایکس باکس محصول امریکاس و تجربه میگه رو دست اش وجود نداره
2- ps4 رو خیلی جمع و جور کردن و فشار زیادی روش است . الان کافیه فشار بادی که از فن ایکس باکس میاد بیرون رو با ps4 مقایسه کنید . بخاطر همین پی اس خیلی گرم میشه و همنین گرما به مرور دستگاه رو نابود میکنه .

متاسفانه اینجانب طمع کرده و یک کارت گیفت مبلغ بالا از سایت buycards.ir خرید کردم و متاسفانه به من کد سوخته redeem شده دادند که علیرغم پیگیری جواب درستی نداده اند و میگویند پیگیری میکنیم . به دوستان توصیه میکنم به هیچ وجه مبلغ بالا گیفت نخرید که احتمال تقلب زیاد است و ضرر زیادی میکنید
البته این سایت نماد عماد هم داره که شکایت کردم ولی نمیدونم چه خواهد شد ایا به پولم میرسم یا نه ؟ . دوستان اگر تجربه ای دارن راهنمایی کنن من باید چه کنم؟
من نتیجه این قضیه رو همینجا بیان خواهم کرد تا حقی از این سایت هم ضایع نشه درصورتی که جواب بدن

امروز تماس گرفتند و قبول کردن مشکل از طرف ایشون بوده و حل شد
ولی توصیه میکنم مبلغ بالا نخرید تا اگر مشکلی پیش اومد ضرر زیادی نکنید

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Xenon360
سلام دوستان
چند بار زمانی که کنسول روی رست مد بوده برق رفته و وقتی روشن کردم با کلی اخطار بالا اومد.
می خواستم ببینم که برای سیستم چقدر خطرناکه

سلام دوستان
این اکانتهای هکی یا ترکیبی چجوری هستن پایدارن یا واسه یه مدت کوتاه هستن
من کنسول رو فقط افلاین میخوام استفاده کنم اهل انلاین نیستم با این اکانت هکی ها میشه افلاین بازی کرد و اینکه برای آپدیت بازیا هم میشه دیتاش رو افلاین گرفت و اضافه کرد
و اکانت قانونی برای بازی های قدیمتر ارزونتر هستش مثلا برای Blood Born
کلا میشه افلاین کلا بازی کرد و انلاین نشد؟

سلام دوستان.
من میخوام چند روز دیگه یه ps4 pro بخرم منتها چیزهایی خوندم و شنیدم درباره این کنسول که شدیدا دو دلم کرده.
مثل افت فریم در چند تا از بازی ها و داغ شدن زیاد کنسول و ...
کسی اینجا هست که این کنسول رو داشته باشه و این معایب رو دیده باشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

دوستان من می خوام به دلیل حجم زیاد بازی ها هارد ps4 رو عوض کنم قبل از عوض کردن هم می خوام کل اطلاعات هارد رو بکاپ بگیرم و به هارد جدید انتقال بدم که دیگه لازم نباشه دوباره دیتاها رو دانلود کنم
الان برام یک سوال به وجود اومده وقتی دارم هارد جدید رو ریستور میکنم بعد از ریستور دیگه لازم نیست پسورد اکانت ها رو بزنم(همچنین اکتیو بودن اکانت ها) یا لازمه؟

پسورد اکانت ها رو دوباره ازتون می خواد و تا قبل از وارد کردن پسورد همه بازی ها قفل هستن اما فکر نمی کنم نیازی به دی اکتیو کردن اکانت ها باشه چون من بدون مشکل هارد رو تعویض کردم

فک کنم بکاپ فقط مربوط به سیو بازی ها باشه نه دیتا بازی
وقتی هارد رو عوض کنید انگار این ps4 جدید خرید همه چی پاک میشه
سلام دوستان من میخوام هارد دستگاه رو عوض کنم چن تا سوال حیاتی داشتم :

1. اون هارد اکسترنالی که میخوام باهاش بکاپ بگیرم باید چقد جا داشته باشه ؟

2. من تو لیست دانلودم حدود صد گیگ بازی و ... هست که به دلیل جا نداشتن هارد فعلی همشون Cannot Download شدن . حالا بعد از تعویض هارد اونا تو لیست دانلود میمونه تا دانلود کنم ؟
اگه بپره که بدبخت میشم چون لایسنس هیچکدومو ندارم

ممنون

1- به اندازه ای که شما هارد پر هست جا داشته باشه کافیه
2- اگر بکاپ بگیری همه چی برمی گرده حتی لیست دانلودهات اما پسورد اکانت ها رو باید داشته باشی و دوباره وارد کنی!!

سلام دوستان.
من میخوام چند روز دیگه یه ps4 pro بخرم منتها چیزهایی خوندم و شنیدم درباره این کنسول که شدیدا دو دلم کرده.
مثل افت فریم در چند تا از بازی ها و داغ شدن زیاد کنسول و ...
کسی اینجا هست که این کنسول رو داشته باشه و این معایب رو دیده باشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

با خیال راحت بخر مشکل سخت افزای که نداره که اگه داشت الان کل اینترنت پر بود از فیلم هاش که اینطور نیست که عکسایی هم که بهش اشاره می کنی فیک بودن
افت فریم هم تو بازی هایی وجود داشته که با آپدیت قابل رفعه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: big mama jan
پسورد اکانت ها رو دوباره ازتون می خواد و تا قبل از وارد کردن پسورد همه بازی ها قفل هستن اما فکر نمی کنم نیازی به دی اکتیو کردن اکانت ها باشه چون من بدون مشکل هارد رو تعویض کردم
پس بعد از تعویض هارد پسورد اکانت ها رو می خواد ولی دیگه نیاز نیست اکانت ها رو اکتیو کرد؟ خب اگه پسورد اکانت ها رو نزنی با وجود اکتیو بودن قفلند؟

با خیال راحت بخر مشکل سخت افزای که نداره که اگه داشت الان کل اینترنت پر بود از فیلم هاش که اینطور نیست که عکسایی هم که بهش اشاره می کنی فیک بودن
افت فریم هم تو بازی هایی وجود داشته که با آپدیت قابل رفعه
ممنون از پاسختون. یه سوال دیگه.
وقتی خواستم اکانت قبلیم رو روی ps4 جدید وارد کنم باید از ps4 قدیم دی اکتیو کنم؟؟؟
نمیخوام کنسول قدیمیم رو بفروشم یا بدم به کسی. به نظرتون نیازی هست تا اکانت قبلی رو که میخوام رو کنسول جدید استفاده کنم دی اکتیو کنم؟
اگر دی اکتیو نکنم بن نمیشم؟؟

دوستان لطفا کمک کنید:| سوال قبلی بنده ور هم کسی جواب نداد! چطور از 2 اکانت همزمان رو ps4 استفاده کنم؟ اولی رو میزنم وارد میشم اکتیوشم کردم! حالا برای دومی از اولی خارج میشم بعد موقعه ورود اطلاعات دومی رو میزنم میگه این اکانت در سیستم دیگه در حاله استفاده هست |: دوباره میزنمش میگه رمز اشتباه هست |: دور بعدی میزنمش میگه ای دی صحیح نیست |: کل ps4 رو به حالت قبل برگردوندم اکانت دومی رو زدم وارد شد بدون هیچ مشکلی بعد خارج زدم خواستم اولی رو بزنم بعد هم همون ارور ها رو داد واسه اکانت اولی!!!! |:

سلام دوستان من میخام PS4 بفروشم یه پرو بگیرم میخاستم بدونم اکانتامو چیکار بکنم میتونم از روی معمولی پاکشون کنم وبعد روی پرو وارد کنم ؟؟؟؟
برای بازیهای دیجیتالی و تروفیهام مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

این پرو رو آدم توی این وضعیت بگیره رسما رفته توی پاچش
با قیمتش کاری ندارم

اما Boxing که به جرات می تونم بگم افتضاح ترین Boxing ای هست که من تاحالا دیدم، انگار یک سری کارتن بازیافتی رو جمع کردن باهاش جعبه ساختن
از لحاظ Design ای که به نظرم Design خود PS4 ایده نابی بود، یک طبقه بهش اضافه کردن و Light Bar رو جلوی کنسول آوردن کار خوبی نیست، مکنده دیسکشم واقعا بد جاست
از لحاظ Performance ای هم که فعلا تعطیله، به 1000 امید و آرزو کنسول می گیری بعد روی Final Fantasy می زاری به طور وحشتناکی افت فریم دارهخ بعد کلا از کنسول زده می شی

در کل Pro حتی با یک سری از بازی هایی که پچ هم براشون اومده، مشکل داره و مشکل اصلی هم افت فریم ریت هست
این FF رو رسما نمی شه بازی کرد در حالت عادی، باید بری رزولوشن و ... کم کنی تا قابل بازی بشه

سلام دوستان من میخام PS4 بفروشم یه پرو بگیرم میخاستم بدونم اکانتامو چیکار بکنم میتونم از روی معمولی پاکشون کنم وبعد روی پرو وارد کنم ؟؟؟؟
برای بازیهای دیجیتالی و تروفیهام مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
سلام
اول اکانت رو De Active کنید بعد پاک کنید
اکانت تو کنسول جدید وارد و Active کنید
برا تروفی و بازی دیجیتال هیچ مشکلی پیش نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or