هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یحث سر رزولوشن بالاتر نیست! چون همین الانم قویترین کارت گرافیک ها بازی های روز رو با آخرین جزئیات و افکت MSAA 8x روی 1080p به زور 60 فریم میدن!!! بحث سر اینه که سونی اول با (ps4 معمولی ) یه apu ضعیف و 100 دلاری رو به اسم نسل 8 انداخت به مردم! الان هم که تازه یه کنسول نسل 8ی داده بیرون کسانی که ps4 معمولی دارند در مقابل این حرکت سونی ناخشنود هستند! (کاملا طبیعیه!)

در واقع شما داری یه کارت گرافیک 260x رو با نسل جدید 470x مقایسه میکنی واقعا خنده داره! کنسول جدید سونی 4.1 ترافلاپس قدرت پردازش خام گرافیکی داره در مقابل 1.84 مدل معمولی!

این گفته ی خود سونی هست نمیدونم چرا دوستان نمیخواهند قبول کنند! واضح گفته بازی ها بر روی ps4 pro و در رزولیشن 1080p دارای فریم ریت بالاتر و گرافیک بیشتر میباشد! مودهای گرافیکی برای رزولیشن 1080p دو حالت 30 فریم با افکت Anti Aliasing و حالت دوم 60 فریم و بدون افکت AA

Spectacular Graphics Explore vivid game worlds with rich visuals heightened by PS4™ Pro*

• HD Option 1: Movie Mode – Stable 1920×1080 resolution with high quality anti-aliasing at 30fps
  • HD Option 2: Action Mode – Stable 1920×1080 resolution at 60fps

آخرین ویرایش:
من میخوام یه بازی بخرم که ریجن دو هست، و کد دی ال سی هم داره، اما اکانتم ریجن یک هست، چجوری میتونم دل ال سی اون رو تو اکانت خودم بازی کنم؟ باید یک اکانت ریجن ۲ بسازم و دل ال سی رو تو اون دانلود کنم و اکانت رو پرایمری کنم؟

راه بهتری وجود نداره؟

دوستان این هدست واقعیت مجازی رو میشه جدا خرید ؟؟؟

رو همه ps4 ها جواب میده ؟؟

من که الان از سری اول ps4 دارم میتونم ازش استفاده کنم ؟؟

دوستان من الان اکانت psnرو ساختم .الان این برنامه Media Player رو از کجا PSN دانلود کنم
توی استور دیگه
من میخوام یه بازی بخرم که ریجن دو هست، و کد دی ال سی هم داره، اما اکانتم ریجن یک هست، چجوری میتونم دل ال سی اون رو تو اکانت خودم بازی کنم؟ باید یک اکانت ریجن ۲ بسازم و دل ال سی رو تو اون دانلود کنم و اکانت رو پرایمری کنم؟

راه بهتری وجود نداره؟
بهترین راه همینه دیگه راه بهتری نیست

توپ خونه و سایتهای معتبر
بعله
بعله ولی روی پرو رزولوشن بالاتری خواهد داشت

• Like
Reactions: 947947
سلام
به نظرتون اگه ps4 pro بیاد قیمت ps4 معمولی چقدر افت میکنه؟
و اینکه اگه ما دیسک کارکرده بخریم بازی برای نصب شدن اینترنت یا اکانت لازم داره یا نه؟

سلام
به نظرتون اگه ps4 pro بیاد قیمت ps4 معمولی چقدر افت میکنه؟
و اینکه اگه ما دیسک کارکرده بخریم بازی برای نصب شدن اینترنت یا اکانت لازم داره یا نه؟
قیمت PS4 الان عالیه
احتمال افتش کمه
خیر نیازی به نت و اکانت نداره

Sent from my E6833 using Tapatalk

سلام دوستان
بنده یک دستگاه ps4 ریجن۳ خریدم امروز نمیخوام هزینه دیسک پرداخت کنم
خونه هم نت ندارم
پیشنهاد شما برای ریختن بازی از کد‌م روش هست میخوام بدم بیرون برام بریزن
که دستگاهم بن نشه و مشکلی پیش نیاد
اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم بهم بگین که دستگامو خراب نکنن چون میدم بیرون.ممنون

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

من دارم داداش، رو همه ی ps4 ها جواب میده ولی یه سری شایعات تایید نشده ای هست که با ps pro بهتر کار میکنه، چون سخت افزار نسبتا ضعیف ps4 معمولی بازی ساز هارو برای کار با vr محدود کرده
البته بازم میگم همه ش شایعه س... شما تو سایت سونی که برین عکس یه ps4 اسلیم رو کنار vr گذاشته و هیچ اشاره ای به پرو نکرده

• Like
سلام دوستان
بنده یک دستگاه ps4 ریجن۳ خریدم امروز نمیخوام هزینه دیسک پرداخت کنم
خونه هم نت ندارم
پیشنهاد شما برای ریختن بازی از کد‌م روش هست میخوام بدم بیرون برام بریزن
که دستگاهم بن نشه و مشکلی پیش نیاد
اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم بهم بگین که دستگامو خراب نکنن چون میدم بیرون.ممنون

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام
ریختن دیتای بازی تو کنسول فقط یک روش داره اونم با برنامه PSX هست
برای انتقال بازی دقایقی کنسول نت وصل بشه ولی دیده نشده تو اون دقایق کم برا کسی مشکلی پیش اومده باشه
هیچ نکته خاصی نداره وقتی شما میگین که کنسول رو به نت وصل نمیکنین
کلا مشکل فیزیکی برا دسگاه پیش نمیاد

• Like
Reactions: Samsignor
من دارم داداش، رو همه ی ps4 ها جواب میده ولی یه سری شایعات تایید نشده ای هست که با ps pro بهتر کار میکنه، چون سخت افزار نسبتا ضعیف ps4 معمولی بازی ساز هارو برای کار با vr محدود کرده
البته بازم میگم همه ش شایعه س... شما تو سایت سونی که برین عکس یه ps4 اسلیم رو کنار vr گذاشته و هیچ اشاره ای به پرو نکرده

چند گرفتیش ؟؟
بازی های مخوص داره دیگه ؟؟
درایو کلاب رو بازی کردی باهاش...؟؟توی آپدیت جدید و آخرش یه سری چیزا میگن اضاف کرده که برا همین عینک بوده...

• Like
Reactions: infernal-sAs
چند گرفتیش ؟؟
بازی های مخوص داره دیگه ؟؟
درایو کلاب رو بازی کردی باهاش...؟؟توی آپدیت جدید و آخرش یه سری چیزا میگن اضاف کرده که برا همین عینک بوده...

2300 قیمت تمام شده، درایو کلاب دموشو بازی کردم ولی خودشو نخریدم هنوز 40 دلار باید پول بدم :(
جذاب تر از بازی هاش فیلم های 3d و 360 درجه ای هست که رایگان میتونی دانلود کنی براش

• Like
2300 قیمت تمام شده، درایو کلاب دموشو بازی کردم ولی خودشو نخریدم هنوز 40 دلار باید پول بدم :(
جذاب تر از بازی هاش فیلم های 3d و 360 درجه ای هست که رایگان میتونی دانلود کنی براش

فقط عینکه 2300 شد یا PS4 VR خریدید که هم PS4 هست هم دوربین و هم عینک توشه ؟؟

بازیهاش جدا هستن دیگه ؟؟ یا همین بازیهای معمولی رو هم میشه باهاش انجام داد ؟؟

فقط عینکه 2300 شد یا PS4 VR خریدید که هم PS4 هست هم دوربین و هم عینک توشه ؟؟

بازیهاش جدا هستن دیگه ؟؟ یا همین بازیهای معمولی رو هم میشه باهاش انجام داد ؟؟

نه داداش فقط عینک 2300 اونم چون گمرک میخوره، ps4 و عینک و دوربین حداقل 760 دلار میشه!
بازی هاش جدان، بازی های معمولیم میشه روش انجام داد ولی 3d نمی بینی، مثل یه سینمای 225 اینچ خیلی بزرگ میمونه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or