هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دیجی کالا محصول رو زده به زودی...میتونید چک کنید اگر زود اورد ازش خریداری کنید..قیمتشم فکر نمی کنم بعد از رو سایت قرار گرفتن فضایی باشه..فقط خدا کنه 2 ماه دیگه نیاره و زود بیاره.
اگه مثل ps vr تعداد وارد کننده ها زیاد باشه زیر 1هفته قیمت کاذب شکسته میشه!

ای بابا
من نمیفهمم اگه فقط روزولیشن افزایش پیدا کرده پس چرا دیگه بحث میکنیم سر خریدش خب میشه گفت کسایی که تیوی یا مانیتور ۴ کی دارن بگیرن کساییم که نه همون معمولی
اگرم که نه فقط روزولیشن نیستو بازیایی قراره بیاد (یا آپدیت اونایی که اومدن) که رو پرو جزئیات یا آبجک و فریم و ... بیشتری بدن خب بازم بحثش منتفی هست چون این دیگه نسخه پرو یا حرفه ای شده یا به قول ما قویتر نیست بلکه یه کنسول جدیده!!!!
دوستانی که دم از بی اهمیتی سطح گرافیکو و روزولیشن در برابر داستان و ... میزنن گل باران کنن مجلسو! آخه ظاهرا سونی جور دیگه ای فکر میکنه

Sent from My Galaxy

آخرین ویرایش:
پس اگه درست متوجه شده باشم.چون من آفلاین بازی میکنم فقط همون اول یه اکانت میسازم بصورت افلاین که هزینه ای مابین 10تا20 تومن هست وازین ببعد دیگه فقط کافی هست که دیتای بازی روبخرم که اونم برای هربازی باتوجه به تاریخ انتشاروهمچنین محبوب بودن بازی بازم چیزی بین 20تا50 تومن پول دیتای هربازی هست.
راستی بازیهارو روی led 40Inch توشیبای توی اتاق خودم قراره ردیفش کنم.
پلی استیشن4 : بین 900تا1400 که من نه اسلیم میخوام ونه هارد حجم بالا،چون خودم یه هارد 4ترابایت اکسترنال دارم
اکانت PSNID : بین 10تا 20 هزارتومن یکبار برای همیشه
بازیهای کنسول : که دیتاهاش روکپی میکنم روی هارد اکسترنال که هربازی بسته به سال انتشار و محبوبیت و انحصاری و همینطور حجم اون بازی بین 10 تا 50 هزارتومن

اگه همه اینها درست هست که نوشتم مثلا بگید الان یه بازی مثل GTA V که خیلی وقت هست که منتشرشده حدودا به چه قیمت هست و یه بازی مث بتلفیلد 1 که هنوز اززمان انتشارش به یکماه هم نرسیده فروشنده با وجدان چند حساب میکنه.وبازهم یه پرسش کودن گونه.جوری شده که دیگه نیازی نیست بریم دیسک بازیهارو بخریم و همون دیتاریختن کفایت میکنه و کارمون روراه میندازه و سونی رودور میزنیم مثل زمانی که Virtual Drive واسه Pc اومده بود و کامپیوتر رو با dvd-Drive مجازی گول میزدیم.ودرکل اینکه مقرون بصرفه هست خرید پلی 4 باعلم به اینکه سیستم خودمم عالیه واسه بازی؟؟؟
دوست خوب شما احتمالا بد متوجه شدید و گرنه ساخت اکانت نیاز به هزینه ای نداره و رایگانه ولی خرید اکانت هکی هست که برای شما هزینه داره مثلا شما میتونی اکانت gta v رو با قیمت 20 تومن بخری بعدش مثلا 15 تومن بدی برات دیتاش رو بریزن یا اینکه خودت دانلود کنی در ضمن برای تجربه هر بازی جدید مجددا نیاز به خرید اکانت هکی دارید که قیمتش با توجه به تاریخ عرضه بازی ممکنه تا 100 تومن هم براتون بیوفته
قیمت دیسک هم gta فک کنم 80 اینا باشه بتلفیلد هم چون تازه اومده 220 تومن
اگه دیتا رو بریزی نیازی به دیسک نیست ولی باید اکانتی که لایسنس بازی مربوط رو داره تو دستگاهتون باشه
بازی کردن تو کنسول رو به هیچ وجه با روش های کرک کردن تو کامپیوتر مقایسه نکنید و مسلما بازی های کنسول خیلی گرونتر از کامپیوتر براتون آب میخورن

سلام یه سوال
آقا من برادرم یه ps4 داره کلی بازی توشه به صورت غیر قانونی
میخواستم ببین من pes 17 بگیرم بزارم با دیسک بازی کنم با توجه به اینکه احتمال زیاد میگه باید دستگاه آپدیت شه مشکلی پیش نمیاد
یا مجبور میکنه به اینترنت وصل شم حتما مرسی.
قفل شدن بازی های هکی ربطی به آپدیت کردن دستگاه نداره فقط و فقط به شکایت فردی بستگی داره که اکانتش هک شده یعنی ممکنه به محض آنلاین شدن چندتا از بازی ها قفل بشن

من تازه ps4 گرفتم . بازی دسته دوم مثل فیفا آدم بخره می شه باهاش آنلاین بازی کرد ؟ یا فقط نفر اولی که می خرش می تونه آنلاین بازی کنه ؟
برای آنلاین بازی کردن نیاز به اشتراک پلاس دارید فرقی نداره دیسک نو باشه یا دست دو این قضیه یه زمانی واسه ps3 بود

با سلام عرض ادب و احترام
سوال بنده این است که:
در صورتی که پس از فعال کردن یک دستگاهps4
بدیم بیرون دوستان برامون گیم های دیجیتال نصب بکنن
ایا فقط باید دستگاه انلاین بشه تا سونی متوجه بشه و دستگاه بنده بن یا بلاک بشه و تا وقتی انلاین نشیم اتفاقی نمیافتد؟
و اینکه پس از بن شدن دستگاه دیگه نمیشه با دستگاه بازی کرد؟ حتی به همون روش نصب قبلی؟
ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
بله به آنلاین بودن بستگی داره ولی اگه بن بشید فقط دسترسی شما به قسمت آنلاین بازی ها محدود میشه و گرنه همچنان میتونید دیسک رو بذارید تو دستگاه و بازی کنید و از روش اکانت هکی هم دیگه نمیتونید استفاده کنید

Last edited by a moderator:
بستگی به طرف داره که چی از کنسول میخواد اگر تی وی 4k داری یا با رزولیشنهای بالاتر یا گرافیک بهتر حال میکنی حتما بگیر چون تفاوت احساس میکنی

اگر موارد بالا کلا برات مهم نیست همون ps4 کاملا راضی نگهت میداره

نميدونم بعضي از دوستان چه اصراري دارند كه براي پرو حتما بايد تي وي 4k داشت؟! همين بازي rise of tomb raider با پرو رو تي وي هاي معمولي دو جور تنظيمات گرافيكي داره: با گرافيك بهتر و ٣٠ فريم و گرافيك معمولي و ٦٠ فريم. مطمئنا تعداد بازيها با چنين تنظيمات گرافيكي تو آينده ببشترم ميشه. (اين \ اينم * :D)
يادمون هم نره موضوع اين تاپيك خريد ps4 براي باره اوله نه تعويض معمولي با پرو؛ لااقل من خودم وقتي بتونم مدل قويتر كنسول رو بخرم سراغ مدل ضعيفتر نميرم مخصوصا مدل اسليم كه از همه چيش زدن و خروجي صداي اپتيكالم نداره.

برای pro مهم تر از هر چیزی وضوح تصویر بالاتر با فریم بهتر معنی می ده که اینا برای pro gamer ها اهمیت خیلی زیادی داره برای همینم اسمش pro هست.
میشه یه توضیحی در رابطه با pro gamer بفرمایید ؟! 8-}

چی میگی عمو ؟! یعنی ماها که یه عمره بازی خور هستیم و برای خودمون سری تو سرا ! چون PRO نمیخریم گیمر پرو ! نیستیم ؟! همه ما مبتدی تو که حرفه ای هستی برو سراغش ! :))

ای بابا
من نمیفهمم اگه فقط روزولیشن افزایش پیدا کرده پس چرا دیگه بحث میکنیم سر خریدش خب میشه گفت کسایی که تیوی یا مانیتور ۴ کی دارن بگیرن کساییم که نه همون معمولی
اگرم که نه فقط روزولیشن نیستو بازیایی قراره بیاد (یا آپدیت اونایی که اومدن) که رو پرو جزئیات یا آبجک و فریم و ... بیشتری بدن خب بازم بحثش منتفی هست چون این دیگه نسخه پرو یا حرفه ای شده یا به قول ما قویتر نیست بلکه یه کنسول جدیده!!!!
دوستانی که دم از بی اهمیتی سطح گرافیکو و روزولیشن در برابر داستان و ... میزنن گل باران کنن مجلسو! آخه ظاهرا سونی جور دیگه ای فکر میکنه

Sent from My Galaxy

شما چرا ناراحتی از اینکه ما اینجا داریم بحث میکنیم ؟! اگه خوشت نمیاد خوب نخون بحث هارو دوست عزیز !

در رابطه با اون قسمت متن شما که بولدش کردم یه منبع بده تا معلوم بشه رو هوا حرف نمیزنی ؟! کی و کجا سونی چیزی اعلام کرده که شما میگی سونی جور دیگه فکر میکنه ؟!

Last edited by a moderator:
شما چرا ناراحتی از اینکه ما اینجا داریم بحث میکنیم ؟! اگه خوشت نمیاد خوب نخون بحث هارو دوست عزیز !

در رابطه با اون قسمت متن شما که بولدش کردم یه منبع بده تا معلوم بشه رو هوا حرف نمیزنی ؟! کی و کجا سونی چیزی اعلام کرده که شما میگی سونی جور دیگه فکر میکنه ؟!

دوست عزیز شما یه بار نظر منو با دید مثبت تری بخونی میفهمی که اونقدرام که شما میگید ناراحت! نیستم....این یک
دومم اینکه در مورد سوال آخرتون...
جواب (میتونی اسمشو منبع یا هرچی دیگه هم میخای بزاری): PS 4 Pro
(اینو تو پرانتز میگم فقط خودت بخونیش! ایقد زود جبهه نگیر هموطن)

Sent from My Galaxy

دوست عزیز شما یه بار نظر منو با دید مثبت تری بخونی میفهمی که اونقدرام که شما میگید ناراحت! نیستم....این یک
دومم اینکه در مورد سوال آخرتون...
جواب (میتونی اسمشو منبع یا هرچی دیگه هم میخای بزاری): PS 4 Pro
(اینو تو پرانتز میگم فقط خودت بخونیش! ایقد زود جبهه نگیر هموطن)

Sent from My Galaxy
جبهه نگرفتم داداش آخه شما میگی سونی انگار چیزی در گوشی یا تو پیامک یا جایی که هیچ کس ندیده اعلام کرده که اختلاف PRO و 4 فقط ختم به گرافیک و رزولویشن نمیشه !

واقعا برام سوال شد که اگه سونی واقعا اشاره ای به داستان بیشتر ، بازی متفاوت تر و ... کرده باشه کنسول رو رد کنیم بره و PRO بخریم :D

جبهه نگرفتم داداش آخه شما میگی سونی انگار چیزی در گوشی یا تو پیامک یا جایی که هیچ کس ندیده اعلام کرده که اختلاف PRO و 4 فقط ختم به گرافیک و رزولویشن نمیشه !

واقعا برام سوال شد که اگه سونی واقعا اشاره ای به داستان بیشتر ، بازی متفاوت تر و ... کرده باشه کنسول رو رد کنیم بره و PRO بخریم :D
دوست عزیز حداقل بازیهای انحصاری سونی همشون از تمام قدرت pro استفاده میکنن.نمونش بازیhorizon:zero dawn

دوست عزیز حداقل بازیهای انحصاری سونی همشون از تمام قدرت pro استفاده میکنن.نمونش بازیhorizon:zero dawn

خوب اینم شد گرافیک و رزولوشین ، فریم ریت و از اینجور چیزا که بالاتر هست دیگه !

من حرفم اینه مثال میزنم که واضح باشه ، اگه زمان عرضه PS4 سونی اعلام میکرد که تمامی بازی های نسل جدید با نسل قبلی یعنی PS3 یکی هست و فقط از نظر جزئیات و ... تفاوت دارن من و ملیون ها نفر همون PS3 رو نگه میداشتیم و کنسول جدید نمیخریدیم !

کلا دلیل خرید کنسول جدید چه میان نسلی و چه نسل جدید فقط و فقط بازی انحصاری جدید و یا بازی غیر انحصاری جدید میتونه باشه و لا غیر ! این رو نمیگم نظر همه هست اما نظر حداقل 50% از خریداران PS4 میتونه باشه

اون دوستی که میگه ps pro برای افراد پرو ساخته شده و از این حرفا، داداش اولا با فریم ریت و گرافیک بیشتر سطح پرو بودن کسی رو نمیسنجن.بعدشم شما که دنبال فریم ریت و گرافیک بالاتری برو سمت پی سی چرا اومدی سمت کنسول؟ اون انحصاریاشم برو گیم نتی جایی بازی کن فکر نکنم بیشتر از 8-9 ساعت گیم پلی داشته باشن دیگه

من خودم دو هفته است ps4 رو فروختم صد درصد pro رو میگیرم،چه خوشمون بیاد یا نه متاسفانه تفاوت بسیار زیادی بین ps4 معمولی و pro وجود داره،اصلا مگه میشه ps4 pro که دو سه برابر معمولی قدرت داره تو کیفیت بازیهاش تفاوت زیادی وجود نداشته باشه؟

برای کسی که Ps4 فعلی رو داره و البته تی وی 4k خوب هم نداره اصلا ارزش نداره آپگرید کنه ولی کسی که تازه میخواد کنسول بگیره اگه مشکلی با 100 دلار اضافه نداره پرو بخره بهتره (ولی نه با قیمت فضایی)

برا کسیکه گیمر هست و البته دنبال کیفیت 100% خرید پرو واجب و لازم هست.

کساییکه ps4 رو فروختن تا pro رو بگیرن بهترین کار ممکن رو کردن. چون بعدا همین مدل معمولی رو باید گذاشت تو گنجه.

دوست عزیز استارتر اگه کیفیت میخوای فقط واسه پرو صبر کن والسلام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or