هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازی های دیجیتالی، یا باید بصورت اورجینال روی اکانت خودتون خریداری بشه یا از راه های دیگه (مثل اکانت ترکیبی) اطلاعات اکانت وارد کنسولتون بشه تا بتونید بازی مورد نظر رو بعد از ریختن دیتا توسط PSX اجرا کنید. در غیر اینصورت شما فقط یه حجم بدون استفاده ای رو وارد کنسولتون کردید و بازیتون قفله.
این PSX کلا برای اینه که با PC بتونی دانلود کنی که سرعت دانلودت کامل ـه؟ حالا بازی یا آپدیت فرقی نداره؟

دوستان ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم:
من اشتراک شاتل دارم ولی از دیروز تا الان نمیتونم از شاتل لند چیزی دانلود کنم مخصوصا دیتای بازیهای ps4 رو
میخواستم بدونم دوستانی که شاتل دارن مشکل من رو دارن؟
تماس هم گرفتم گفتن که مشکل سراسری هست!

این PSX کلا برای اینه که با PC بتونی دانلود کنی که سرعت دانلودت کامل ـه؟ حالا بازی یا آپدیت فرقی نداره؟
بله برای همین کاره
خیر فرقی نداره
دوستان ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم:
من اشتراک شاتل دارم ولی از دیروز تا الان نمیتونم از شاتل لند چیزی دانلود کنم مخصوصا دیتای بازیهای ps4 رو
میخواستم بدونم دوستانی که شاتل دارن مشکل من رو دارن؟
تماس هم گرفتم گفتن که مشکل سراسری هست!
من الان تست کردم مشکلی ندارم
دیروز هم نداشتم
نمیدونم چرا گفتن سراسریه!

• Like
Reactions: db07
سلام دوستان گلم من بازی دیجیتالی خریدم و روی کنسول دوستم به اشتراک گذاشتم قرار بود ‍‍نصف نصف بدیم اما پیچونده پول نمیده چجوری میتونم بازی از کنسولش دی اکتیو کنم؟
راستی سونی از کی شروع میکنه به تخفیف سال نو میلادی؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان گلم من بازی دیجیتالی خریدم و روی کنسول دوستم به اشتراک گذاشتم قرار بود ‍‍نصف نصف بدیم اما پیچونده پول نمیده چجوری میتونم بازی از کنسولش دی اکتیو کنم؟
تو سایت پلی استیشن یا اپ پلی استیشن لاگین کن و دی اکتیو ال بزن
بعد هم رمزو عوض کن

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

تو سایت پلی استیشن یا اپ پلی استیشن لاگین کن و دی اکتیو ال بزن
بعد هم رمزو عوض کن

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
رمز که عوض کردم
ااما ما اون اول از ترس اینکه اکانت هک نکنن اول اون گزینه زدیم بعد اشتراک گذاشتم واسش چون میترسیدم اکانتم هک شه اون بزنن بعد دیگه نتونه استفاده کنه

دوستان من Hitman رو از استور خریدم و داره دانلود میکنه . فقط خود Intro رو زده 14 گیگ !!!!!!!!
داره دانلود میکنه اما میزارمش رو Rest Mode همش . میخواستم بدونم این همش رو rest Mode باشه آسیب نمیبینه دستگاه ؟ :D
از دیشب رو rest Mode بوده تااااااااا همین الان که باز الان هم داره دانلود میکنه .
موردی نداره ؟
با PSX دانلود کنید که هم سریعتره هم دردسر قطع شدن ارتباط و کندی سرعت و روشن موندن بیش از کنسول رو هم نداشته ب
درسته. نه فرق نداره.

سلام . دوستان من چه ریجنی از ps4 بخرم که بعدا مشکلی با خرید از استور نداشته باشم .
کجا باید اکانت بسازم . ؟ میخام قبل از خرید اکانتش رو اماده کنم .
باندل پی اس دوست دارم بخرم . ایا سفیدش هم هست ؟ قیمت چه حدوده ؟

سلام . دوستان من چه ریجنی از ps4 بخرم که بعدا مشکلی با خرید از استور نداشته باشم .
کجا باید اکانت بسازم . ؟ میخام قبل از خرید اکانتش رو اماده کنم .
باندل پی اس دوست دارم بخرم . ایا سفیدش هم هست ؟ قیمت چه حدوده ؟
سلام دوست عزیزم
رجیون کنسول مهم نیست رجیون اکانت که میسازی مهمه مثلا کنسول رجیون 2 هستش اما اکانت آمریکا ساختی اینجا رجیون یک حساب میشه و از استور خریدنی هم 1 حساب میشه
اکانت از خود account.sonyentertainmentnetwork.com میتونی بسازی هم خود کنسول
باندل ها معمولا تو ایران به صرفه نیست باز خودت میدونی باید قیمت بگیری
سفید هم معمولا رجیون 3 هستش
قیمت ps4 هم رجیون 3 سفید 500 گیگ 970 تومان هست

• Like
Reactions: poonoodi
سلام خدمت دوستان
امروز صبح اومدم برم تو استور ولی نمیدونم مشکل چیه تست کانکشن میزنم همه چیز اوکی هستش ولی PSN رو فیلد میزنه
هر کاری کردم تو استور نرفت همش ارور DNS میداد
کسی میدونه مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or