هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من 4 روز پیش یدونه ps4 500gb reg 3 گرفتم از دیجی کالا
بعد تا حالا 3 4 دفعه شده که وقتی دستگاه رو روشن میکنم تم دستگاه قرمز میاد بالا و ابی نیست
یچوریه انگار درست نیومده بالا
بعد ریستارت که میکنم درست میشه بلافاصله
چیز خاصیه به نظرتون؟

سلام دوستان
من تازه ps4سفارش دادم
و ایشالاه به امید خدا 4 شنبه یا 5 شنبه میرسه دستم .
1- چون مبتدی هستم و زیاد اطلاعی ندارم میشه بگید توو جعبه چه چیزهایی باید باشه وقتی باز کنم ؟؟
2- و از همه مهمتر وقتی دستگاه رو وصل کردم به tv ون تنظیمات اولیه رو چطوری ست کنم ؟؟؟
راه اندازی اولیه اش چطوریه ؟؟؟
چه گزینه هایی باید بزنم ؟؟
3-مدل دستگاه من 1216 هست .. اما اینکه میگن تولید 3ماهه اول 2015 یا 30 ماه اول 2016 چه فرقی دستگاهاش باهم دارن ؟؟؟
مرسی از تلاش همتون ...
1. یک عدد کنسول، یک عدد دسته، کابل HDMI، کابل Power، کابل شارژر کنترلر، یک عدد هدفون مخصوص کنترلر، دفترچه های راهنما
2. تنظیماتش چیز خاصی نیست، ازت میخواد یه یوزر بسازی برای کنسولت همین، کاملا واضحه چیز پیچیده ای نیست.
3. اگه کنسول بعد 3 ماه اول 2015 باشه مشکلی نیست فرقی خاصی نداره با سری های بعد

• Like
Reactions: sadeq-9
سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1-چند تا اکانت میشه ساخت تو کنسول ؟
2-چند تا اکانت میشه پرایمری کرد کلا؟
3-چند تا اکانت میتونه همزمان sign in باشه؟

سلام من بازی دیجیتال خریدم ولی مدتیه که اون بازی دیگه اجرا نمیشه و یه قفل داره و خطای پریماری میده . با توجه به اینکه اکانت را اکتیو کردم ولی هنوز بازی اجرا نشده . ممکنه به خاطر فیلتر باشه ؟

در ضمن از دیشب نتونستم وارد استور بشم

ب
سلام من بازی دیجیتال خریدم ولی مدتیه که اون بازی دیگه اجرا نمیشه و یه قفل داره و خطای پریماری میده . با توجه به اینکه اکانت را اکتیو کردم ولی هنوز بازی اجرا نشده . ممکنه به خاطر فیلتر باشه ؟

در ضمن از دیشب نتونستم وارد استور بشم

بازی رو اکانت خودت خریدی؟

من میخوام دسته هامو با اسپری رنگ کنم مثل این
فقط تو یوتیوب ویدیوهایی که دیدم از مدل اسپری هایی که استفاده میکردن رو پیدا نکردم تو اینترنت، از همین اسپرهای رنگ پلاستیک مثل دوپلی کالر میشه استفاده کرد؟
کسی تا حالا پلاستیک رنگ کرده توصیه ای بده، مخصوصا برای قبل از رنگ که باید تمیز کنیم دسته رو
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه

دوستان احتمالا تکراری باشه سوال:D
موردی پیش اومده که استفاده از پلاس هکی باعث بن شدن بشه؟!!قفل شدن اکانت مسعله ای نیست...
تاحالا هکی استفاده نکردم ولی شرایط طوریه که استفاده صلاحه:D

من میخوام دسته هامو با اسپری رنگ کنم مثل این
فقط تو یوتیوب ویدیوهایی که دیدم از مدل اسپری هایی که استفاده میکردن رو پیدا نکردم تو اینترنت، از همین اسپرهای رنگ پلاستیک مثل دوپلی کالر میشه استفاده کرد؟
کسی تا حالا پلاستیک رنگ کرده توصیه ای بده، مخصوصا برای قبل از رنگ که باید تمیز کنیم دسته رو
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه

بهت توصیه میکنم این کار رو نکنی وگرنه پشیمون میشی چون با این اسپری ها وقتی رنگ کنی یه حالت خیلی Cheap و مسخره ای میده

عوضش کلا قاب های رنگی و دکمه های رنگی رو جدا میفروشن و میتونی عوض کنی یکی از فروشنده های همین تهران هم آورده یه سری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or