بازی اگه دیسکش از لحاظ فیزیکی مشکل نداشته باشه بی مشکل اجرا خواهد شدسلام،
احتمالا این سوال رو خیلی ها پرسیدن. اما هرچی سرچ کردم جوابی پیدا نکردم. عذر میخوام.
برای خرید بازی های کارکرده به چه نکاتی توجه کنم؟ شما از کجا مطمئن میشید بازی ای که میخرید بدون مشکل اجرا میشه؟
ممنونم. يك سوال ديگه راهى هست بدون از دست دادن اطلاعاتم تغيير فرمت بدم. تو اينترنت كه گشتم زياد مطمعن نبودم از راه هايى كه گفتن برم.فرمت هارد باید FAT32 باشه تا بشناسه
سلام.
ميخواستم ويديوهايى كه از بازى گرفتم رو بريزم تو هارد اما وقتى هارد رو به ps4 وصل ميكنم به عنوان usb device نميخونه ولى فلش ميخونه! نميتونم كارى كنم هارد رو به عنوان usb device بشناسه؟
ممنونم
ممنونم. يك سوال ديگه راهى هست بدون از دست دادن اطلاعاتم تغيير فرمت بدم. تو اينترنت كه گشتم زياد مطمعن نبودم از راه هايى كه گفتن برم.
میتونه یه فایل فشرده از فایل ها درست کنه و در نت اپلود کنه(اپلود سنتر)نمیدونم من که خبر ندارم راهی باشه، اگه میتونی اطلاعاتو باید بریزی یه هارد دیگه ، فرمت کنی هاردوتو دوباره دیتاهارو برگردونی![]()
به احتمال خیلی زیاد هکی هست و به ریسکش به نظرم نمیارزه ، ریسک یا برای کنسولت یا برای خوده اکانت بازی که قفل بشه و پولت برهدوستان این آگهی هایی که تو دیوار و اینا هست در مورد نصب بازی رو کنسول جلو خود مشتری و اینا جریانش چیه؟
اکانت هکی هست باز یا بحث ظرفیت هاست؟خطر و مشکلی نداره؟
من همیشه فیزیکی خریدم و میخرم ولی لامصب یه بازی هست فقط دانلود دیجیتالی داره بدجور رو مخمه که بگیرمش
دادا بخوام بگیریم نزدیک 150 تومن برا یه بازی که انحصاریم نیست و همش 4 گیگه باید هزینه کنم بعدشم اکانت بمونه رو دستمونبه احتمال خیلی زیاد هکی هست و به ریسکش به نظرم نمیارزه ، ریسک یا برای کنسولت یا برای خوده اکانت بازی که قفل بشه و پولت بره
همون پول رو بزار بازی که تخفیف خورد بخرش ، من خودم از روز اول که Devil May Cry 4 Special Edition اومد منتظر تخفیف خوردنشم که هنوز تخفیف نخوره نرفتم اکانت بخرم
اگرم خواستی اکانت بخری از جایی بخر که مطمئنی قانونی هست
نمیصرفه خداییشحوصله سر بره ولى بنظر مطمعن ترين راه همينه. مرسىنمیدونم من که خبر ندارم راهی باشه، اگه میتونی اطلاعاتو باید بریزی یه هارد دیگه ، فرمت کنی هاردوتو دوباره دیتاهارو برگردونی![]()
يه گزينه هست تو قسمت ستينگ به اسم Initialization و Initialization Ps4 ، اينو رو بزنى تمام ديتاها را پاك ميكنه و كنسول رو به حالت اول برميگردونه. مناسب وقتيه كه بخواى كنسول رو بفروشىسلام دوستان
هارد ps4 رو میشه فرمت کرد؟
بايد رجين ١ و ٢ رنگ سفيد داشته باشه.با عرض سلام به همه دوستان محترم
من قصد خرید پی اس ۴ داشتم و دنبال رنگ سفید بودم
بعد توی چندتا سایت دنبالش بودم که یکیشون
ریجن ۳ داشت ۵۰۰ گیگ
حالا من چندتا سوال داشتم:
۰.رنگ سفید ریجن ۲ نداره؟کدوم ریجن واسه خرید پیشنهاد می کنید؟
۱.با ظرفیت ۵۰۰ گیگ بعدا به مشکل بر نمیخورم؟برای بازی های دیجیتالی؟
۲.رنگ سفید ۱ترا نداریم؟؟
۳.ریجن ۳ توی چندتا انجمن خارجی دیدم که میگن توی بیشتر بازیا دکمه تایید ضربدر و دکمه کنسل دایرست یعنی توی بعضیا به مشکل میخورم؟
۴.سایتی میشناسین که رنگ سفید داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدین![]()
هاردم ٢ تراست، ١ ترابايت اطلاعات دارم توش! نميشهمیتونه یه فایل فشرده از فایل ها درست کنه و در نت اپلود کنه(اپلود سنتر)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
1.ویدوو انباکسینگ رو ببینسلام دوستان
من تازه ps4سفارش دادم
و ایشالاه به امید خدا 4 شنبه یا 5 شنبه میرسه دستم .
1- چون مبتدی هستم و زیاد اطلاعی ندارم میشه بگید توو جعبه چه چیزهایی باید باشه وقتی باز کنم ؟؟
2- و از همه مهمتر وقتی دستگاه رو وصل کردم به tv ون تنظیمات اولیه رو چطوری ست کنم ؟؟؟
راه اندازی اولیه اش چطوریه ؟؟؟
چه گزینه هایی باید بزنم ؟؟
3-مدل دستگاه من 1216 هست .. اما اینکه میگن تولید 3ماهه اول 2015 یا 30 ماه اول 2016 چه فرقی دستگاهاش باهم دارن ؟؟؟
مرسی از تلاش همتون ...