bayern_vahid
Loyal Member
انگار که برچسب نا مرغوب روش بوده برداشتن یه مقداری رنگ دستگاهو بلند کرده
اگه خیلی حساسی خودت یه برچسب خوشگل مرغوب بخر بنداز روش از این حالت دربیاد
انگار که برچسب نا مرغوب روش بوده برداشتن یه مقداری رنگ دستگاهو بلند کرده
راه نداره . منم خیلی دنبالش بودم بشه 2 ولی نمیشه و کلا 3 هست .سلام دوستان
یکی از دوستانم از اینترنت موبایلش استفاده میکنه ( LTE ایرانسل ) اما NAT Type همیشه 3 هست و همین باعث شده برای انلاین بازی کردن دچار مشکل بشه
کسی از دوستان راهی میدونه این نت تایپ رو 2 کنیم ؟
سلام من می خوام پلی استیشن 4 بگیرم که قبل خرید تعدادی سوال دارم
1- پلی استیشن 4 نیاز به اینترنت دائمی داره؟
2- امکانش هست بازی اورجینال رو یه هارد ریخت بعد به دستگار وصل کرد بازی کرد؟
3- ریجن 1 یا 2 یا 3 تفاوت در چیه؟
4- یه بازی ریجن 3 با دستگاه ریجن 2 هم سازگار ؟
5- آیا واقعا یه دستگاه یک گیگ نیاز یا 500 گیگ کافیه؟
6- اینترنت باشه بازی های ساده میشه دانلود کرد یا بازی های سنگین هم میشه؟
7 بازی دانلودی میشه رو یه هارد هم ریخت؟
8- بازی دانلودی امکانش هست از جایی دیگه ریخت رو هارد؟
سلام دوستان
دوستان من یه ps4 داشتم اولین سری کنسول ها بود
یه مشتری دست به نقد خوب پیدا کردم با قیمت 1ملیون 100 فروختم کنسولم
حالا سوالم اینه میخوام دوباره کنسول بخرم
ولی 2 دلم مدل اسلیم بخرم یا وایسم pro بیاد من توانایی خرید تلویزیون 4k ندارم
تا 20 ابانم باید صبر کنم واسه pro که واسم سخته بدون کنسول باشم
حالا pro به جز 4k توانایی دیگه داره یا نه ؟کدومو بگیرم ؟
سلام دوستان
یکی از دوستانم از اینترنت موبایلش استفاده میکنه ( LTE ایرانسل ) اما NAT Type همیشه 3 هست و همین باعث شده برای انلاین بازی کردن دچار مشکل بشه
کسی از دوستان راهی میدونه این نت تایپ رو 2 کنیم ؟
دوستان دستگاه من 1216b هست با پايه فندار به صورت عمودى قرارش دادم دوتا سوال دارم اول اينکه موقع اجراى بازى دور فنش بعضى اوقات طورى ميشه که دستگاه يه خرده ميلرزه انگار بعد دوباره دور فن مياد پايين بعد دستگاه رو الان به حالت افقى قرار دادم بازم همونطوره اين طبيعيه يا به يه تعمير کار نشون بدم؟دوم وجود فن پايه استند تاثيرى رو خنک کردن سيستم داره؟؟از کجا ميشه متوجه شد دستگاه مشکلى نداره و چراغ قرمز نميشه؟
متاسفانه راهی نداره تنها عیبش اینه که شما باید همیشه آنلاین باشید تا لایسنستون چک بشهسلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
من ی اکانت psn ساختم با ایمیل خودم الان دو تا بازی دیجیتالی خریدم و میخوام با دوستم شیر کنم جایی خوندم که اگر شیر کنم باید اکانت خودمو دی اکتیو کنم تا دوستم بتونه اکتیوش کنه و بازی کنه ولی این اکانت اصلی منه و میخوام خودم با این اکانت بازی کنم ک هم اون بازی رو داشته باشه هم من تو اکانت خودم بازی کنم
من چند روز پیش از پاساژ پایتخت یه 1216 500 گیگ با دو دسته فابریک و باندا یورو 2016 گرفتم 1350 یکمی گرونه 1 تومنسلام
یکی از فروشگاه های انلاین (اسمشو اکثرا میدونید ولی خوب قانون انجمن اینه که تبلیغ نشه ) ps4 مدل :
Sony Playstation 4 Region 2 CUH-1216A 500GB Game Console کنسول بازی سونی مدل Playstation 4 کد Region 2 - CUH-1216A - ظرفیت 500 گیگابایت
رو قیمت گذاشته 999 هزار تومن
پیشنهاد شگفت انگیز هست البته و تا سه ساعت مهلت هست برای خرید با این قیمت
من فردا میخواستم برم توپخونه بخرم قیمت ندارم
میخواستم بدونم چطوره قیمتش ؟ همین خوبه یا برم توپخونه ؟
دوست عزيز پيشنهاد من اينه اگه ميخواى بازى ديجيتالى زياد رو کنسولت بريزى مدل يک ترا 1216B رو بخر که ريجن 2 ميشه باصرفه تره ديگه نميخواد بعدها هاردشو عوض کنى زياد هم اختلاف قيمتى با مدل 1216A که 500 گيگه نداره.سلام
یکی از فروشگاه های انلاین (اسمشو اکثرا میدونید ولی خوب قانون انجمن اینه که تبلیغ نشه ) ps4 مدل :
Sony Playstation 4 Region 2 CUH-1216A 500GB Game Console کنسول بازی سونی مدل Playstation 4 کد Region 2 - CUH-1216A - ظرفیت 500 گیگابایت
رو قیمت گذاشته 999 هزار تومن
پیشنهاد شگفت انگیز هست البته و تا سه ساعت مهلت هست برای خرید با این قیمت
من فردا میخواستم برم توپخونه بخرم قیمت ندارم
میخواستم بدونم چطوره قیمتش ؟ همین خوبه یا برم توپخونه ؟
از جايى که کنسول رو خريدارى کرديد بپرسيد اگه اکانت هاى فعال رو دستگاه ظرفيت 2 باشن آنلاينم هم ميشه بازى کرد مشکلى نداره با خيال راحت به نت وصل بشين و از psn استفاده کنيد.دو ساعت پیش داداشم یه ps4 مدل 1216 یک ترابایت خرید برام به همراه دوربین ps4
خوب شد خودمم نخریدم
حالا سوال :
روشن کردم دیدم 13 تا بازی مثه fifa16 , gta , ... ریخته شده که فکر کردم پیش فرض اینا بوده تو خودش که داداشم گفت 200-300 تومن هم گرفته این بازیا رو ریخته
حالا من الان میخوام به اینترنت وصل کنم ps4 رو و دموی فیفا17 رو دانلود کنم . کنسول قفل یا لاک نمیشه ؟ چون شنیدم اگر به صورت قانونی باازی های خریداری نشده باشه وقتی به اینترنت وصل میشی از طریق کنسول ، وصل میشه به سرور و میبینه اصلی نیست و کنسول قفل میشه ؟ درسته یا اینطور نیست ؟
خودم که بار اول روشن کردم8 تا یوزر توش بود که 5 تاش هم علامت مثبت پلاس هم داشت رو اکانتش
من از اونجایی که میخوام فیفا17 رو بخرم و پلاسشم بخرم باید حتما به اینترنت وصل شم . مشکل پیش نیاد ؟
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66274 سلام دوستان من دیتای بازی مورتال کمبت و دان کردم وقتی میخوام انتقال بدم (از روشی ک لپتابو به دستگاه وصل میکنیم استفاده کردم) تا حدود 3.5 گیگ اول با سرعت 12-15 مگ بر ثانیه انتقال میده بعد یهو سرعتش تا 1 کیلوبایت بر ثانیه افت میکنه طوری ک زمان باقیمونده تا اتمام رو میزنه 40 ساعت ممنون میشم راهنماییم کنید
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66273
منظورتون آخرین آپدیته بازی؟؟آخرین آپدیت رو نداری و باید دانلود کنی، الان داره از اینترنتت دانلود میکنه که سرعتش کمه!
آخرین لینک توی PSX رو نداری که بهش بدی که همون فایل آپدیته