هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این PS4 که من خریدم رنگش از بالا نگاه میکنی یه جوریه از بیشتر زاویه ها نمیدونم انگار سفید حالت خاک مانند با سیاه دور لبه LED هست. فقط عمود دیده نمیشه عکسشو گذاشتم میخواستم ببینم طبیعی هست این؟ دستگاه رو نو هم گرفتم ولی روز اول یادم نمیاد اینطوری بود. یه مقدار خورده تو ذوقم از این بابت
انگار که برچسب نا مرغوب روش بوده برداشتن یه مقداری رنگ دستگاهو بلند کرده
اگه خیلی حساسی خودت یه برچسب خوشگل مرغوب بخر بنداز روش از این حالت دربیاد

• Like
Reactions: Dementia and rezab
سلام دوستان
یکی از دوستانم از اینترنت موبایلش استفاده میکنه ( LTE ایرانسل ) اما NAT Type همیشه 3 هست و همین باعث شده برای انلاین بازی کردن دچار مشکل بشه
کسی از دوستان راهی میدونه این نت تایپ رو 2 کنیم ؟

سلام دوستان
یکی از دوستانم از اینترنت موبایلش استفاده میکنه ( LTE ایرانسل ) اما NAT Type همیشه 3 هست و همین باعث شده برای انلاین بازی کردن دچار مشکل بشه

راه نداره . منم خیلی دنبالش بودم بشه 2 ولی نمیشه و کلا 3 هست .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: aramus
دوستان دستگاه من 1216b هست با پايه فندار به صورت عمودى قرارش دادم دوتا سوال دارم اول اينکه موقع اجراى بازى دور فنش بعضى اوقات طورى ميشه که دستگاه يه خرده ميلرزه انگار بعد دوباره دور فن مياد پايين بعد دستگاه رو الان به حالت افقى قرار دادم بازم همونطوره اين طبيعيه يا به يه تعمير کار نشون بدم؟دوم وجود فن پايه استند تاثيرى رو خنک کردن سيستم داره؟؟از کجا ميشه متوجه شد دستگاه مشکلى نداره و چراغ قرمز نميشه؟

سلام من می خوام پلی استیشن 4 بگیرم که قبل خرید تعدادی سوال دارم
1- پلی استیشن 4 نیاز به اینترنت دائمی داره؟
2- امکانش هست بازی اورجینال رو یه هارد ریخت بعد به دستگار وصل کرد بازی کرد؟
3- ریجن 1 یا 2 یا 3 تفاوت در چیه؟
4- یه بازی ریجن 3 با دستگاه ریجن 2 هم سازگار ؟
5- آیا واقعا یه دستگاه یک گیگ نیاز یا 500 گیگ کافیه؟
6- اینترنت باشه بازی های ساده میشه دانلود کرد یا بازی های سنگین هم میشه؟
7 بازی دانلودی میشه رو یه هارد هم ریخت؟
8- بازی دانلودی امکانش هست از جایی دیگه ریخت رو هارد؟

این سوالها بارها جواب داده شده ولی به هر حال
1-خیر
2-خیر
3-ریجن2 ژاپن و ریجن3 دکمه تاییدشون دایرس، همین
4-بله
ولی بازی ریجن3 نداریم، فقط 1 و 2
5-بستگی به تعداد بازیهات داره
6-هر بازی که از استور بخری میتونی دان کنی، چه 50گیگی چه 500مگی
7-اگر منظورت هارد خارجیه خیر، مگر اینکه با PC دانلودشون کرده باشید
8-اگر منظرت هار کنسوله بله، میتونید دیتای بازیها رو از بیرون تهیه کنید یا خودتون دان کنید با PC بعد از طریق نرم افزار PSX انتقال بدید به کنسول، تاپیکش توی انجمن هست
یا بدید جایی خودشون دیتاها رو منتقل کنن

سلام دوستان
دوستان من یه ps4 داشتم اولین سری کنسول ها بود
یه مشتری دست به نقد خوب پیدا کردم با قیمت 1ملیون 100 فروختم کنسولم :D
حالا سوالم اینه میخوام دوباره کنسول بخرم
ولی 2 دلم مدل اسلیم بخرم یا وایسم pro بیاد من توانایی خرید تلویزیون 4k ندارم
تا 20 ابانم باید صبر کنم واسه pro که واسم سخته بدون کنسول باشم
حالا pro به جز 4k توانایی دیگه داره یا نه ؟کدومو بگیرم ؟

خب برادر اسلیم که همون PS4 معمولیه فقط زشت تر
صبر کن تا PRO بیاد ارزششو داره
بله گرافیک و فریم ریت بهتره، اگر پولشو داری صد در صد PRO
اگرم نمیتونی برو همون PS4 معمولی رو دوباره بگیر جا اسلیم، قیمتش مناسبتره

سلام دوستان

من با 3G ایرانسل وصل میشم نت تایپم هم همیشه 2 هست، بگید با 3G تست کنه

دوستان دستگاه من 1216b هست با پايه فندار به صورت عمودى قرارش دادم دوتا سوال دارم اول اينکه موقع اجراى بازى دور فنش بعضى اوقات طورى ميشه که دستگاه يه خرده ميلرزه انگار بعد دوباره دور فن مياد پايين بعد دستگاه رو الان به حالت افقى قرار دادم بازم همونطوره اين طبيعيه يا به يه تعمير کار نشون بدم؟دوم وجود فن پايه استند تاثيرى رو خنک کردن سيستم داره؟؟از کجا ميشه متوجه شد دستگاه مشکلى نداره و چراغ قرمز نميشه؟

PS4 هیچ نیازی به خنک کننده و فن و این چیزا نداره، مگر اینکه بزاریش تو نونوایی:D
تاثیرشونم اگر منفی نباشه مثبت نیست
این کنسولم برای خوابیدن دیزاین شده یه جورایی، پیشنهاد میکنم همیشه خوابیده بزاریش
توی بعضی از بازیهای سنگین هم دور فن بالا میره و طبیعیه، مثل U4 و TW3

• Like
Reactions: rezab
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
من ی اکانت psn ساختم با ایمیل خودم الان دو تا بازی دیجیتالی خریدم و میخوام با دوستم شیر کنم جایی خوندم که اگر شیر کنم باید اکانت خودمو دی اکتیو کنم تا دوستم بتونه اکتیوش کنه و بازی کنه ولی این اکانت اصلی منه و میخوام خودم با این اکانت بازی کنم ک هم اون بازی رو داشته باشه هم من تو اکانت خودم بازی کنم

• Like
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
من ی اکانت psn ساختم با ایمیل خودم الان دو تا بازی دیجیتالی خریدم و میخوام با دوستم شیر کنم جایی خوندم که اگر شیر کنم باید اکانت خودمو دی اکتیو کنم تا دوستم بتونه اکتیوش کنه و بازی کنه ولی این اکانت اصلی منه و میخوام خودم با این اکانت بازی کنم ک هم اون بازی رو داشته باشه هم من تو اکانت خودم بازی کنم
متاسفانه راهی نداره تنها عیبش اینه که شما باید همیشه آنلاین باشید تا لایسنستون چک بشه

سلام
یکی از فروشگاه های انلاین (اسمشو اکثرا میدونید ولی خوب قانون انجمن اینه که تبلیغ نشه ) ps4 مدل :
Sony Playstation 4 Region 2 CUH-1216A 500GB Game Console کنسول بازی سونی مدل Playstation 4 کد Region 2 - CUH-1216A - ظرفیت 500 گیگابایت

رو قیمت گذاشته 999 هزار تومن
پیشنهاد شگفت انگیز هست البته و تا سه ساعت مهلت هست برای خرید با این قیمت

من فردا میخواستم برم توپخونه بخرم قیمت ندارم
میخواستم بدونم چطوره قیمتش ؟ همین خوبه یا برم توپخونه ؟

• Like
سلام
یکی از فروشگاه های انلاین (اسمشو اکثرا میدونید ولی خوب قانون انجمن اینه که تبلیغ نشه ) ps4 مدل :
Sony Playstation 4 Region 2 CUH-1216A 500GB Game Console کنسول بازی سونی مدل Playstation 4 کد Region 2 - CUH-1216A - ظرفیت 500 گیگابایت

من چند روز پیش از پاساژ پایتخت یه 1216 500 گیگ با دو دسته فابریک و باندا یورو 2016 گرفتم 1350 یکمی گرونه 1 تومن

• Like
Reactions: takeitfif
سلام

دوست عزيز پيشنهاد من اينه اگه ميخواى بازى ديجيتالى زياد رو کنسولت بريزى مدل يک ترا 1216B رو بخر که ريجن 2 ميشه باصرفه تره ديگه نميخواد بعدها هاردشو عوض کنى زياد هم اختلاف قيمتى با مدل 1216A که 500 گيگه نداره.

• Like
دو ساعت پیش داداشم یه ps4 مدل 1216 یک ترابایت خرید برام به همراه دوربین ps4
خوب شد خودمم نخریدم :D
حالا سوال :
روشن کردم دیدم 13 تا بازی مثه fifa16 , gta , ... ریخته شده که فکر کردم پیش فرض اینا بوده تو خودش که داداشم گفت 200-300 تومن هم گرفته این بازیا رو ریخته
حالا من الان میخوام به اینترنت وصل کنم ps4 رو و دموی فیفا17 رو دانلود کنم . کنسول قفل یا لاک نمیشه ؟ چون شنیدم اگر به صورت قانونی باازی های خریداری نشده باشه وقتی به اینترنت وصل میشی از طریق کنسول ، وصل میشه به سرور و میبینه اصلی نیست و کنسول قفل میشه ؟ درسته یا اینطور نیست ؟
خودم که بار اول روشن کردم8 تا یوزر توش بود که 5 تاش هم علامت مثبت پلاس هم داشت رو اکانتش
من از اونجایی که میخوام فیفا17 رو بخرم و پلاسشم بخرم باید حتما به اینترنت وصل شم . مشکل پیش نیاد ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66274 سلام دوستان من دیتای بازی مورتال کمبت و دان کردم وقتی میخوام انتقال بدم (از روشی ک لپتابو به دستگاه وصل میکنیم استفاده کردم) تا حدود 3.5 گیگ اول با سرعت 12-15 مگ بر ثانیه انتقال میده بعد یهو سرعتش تا 1 کیلوبایت بر ثانیه افت میکنه طوری ک زمان باقیمونده تا اتمام رو میزنه 40 ساعت ممنون میشم راهنماییم کنید
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66273

Attachments

• photo_2016-09-29_10-53-30.jpg
    photo_2016-09-29_10-53-30.jpg
    200.8 KB · مشاهده: 12
  • photo_2016-09-29_10-53-28.jpg
    photo_2016-09-29_10-53-28.jpg
    220.4 KB · مشاهده: 11
  • photo_2016-09-29_10-53-18.jpg
    photo_2016-09-29_10-53-18.jpg
    232 KB · مشاهده: 10
  • photo_2016-09-29_11-16-08.jpg
    photo_2016-09-29_11-16-08.jpg
    228.2 KB · مشاهده: 11
آخرین ویرایش:
دو ساعت پیش داداشم یه ps4 مدل 1216 یک ترابایت خرید برام به همراه دوربین ps4
خوب شد خودمم نخریدم :D
حالا سوال :
روشن کردم دیدم 13 تا بازی مثه fifa16 , gta , ... ریخته شده که فکر کردم پیش فرض اینا بوده تو خودش که داداشم گفت 200-300 تومن هم گرفته این بازیا رو ریخته
حالا من الان میخوام به اینترنت وصل کنم ps4 رو و دموی فیفا17 رو دانلود کنم . کنسول قفل یا لاک نمیشه ؟ چون شنیدم اگر به صورت قانونی باازی های خریداری نشده باشه وقتی به اینترنت وصل میشی از طریق کنسول ، وصل میشه به سرور و میبینه اصلی نیست و کنسول قفل میشه ؟ درسته یا اینطور نیست ؟
خودم که بار اول روشن کردم8 تا یوزر توش بود که 5 تاش هم علامت مثبت پلاس هم داشت رو اکانتش
من از اونجایی که میخوام فیفا17 رو بخرم و پلاسشم بخرم باید حتما به اینترنت وصل شم . مشکل پیش نیاد ؟
از جايى که کنسول رو خريدارى کرديد بپرسيد اگه اکانت هاى فعال رو دستگاه ظرفيت 2 باشن آنلاينم هم ميشه بازى کرد مشکلى نداره با خيال راحت به نت وصل بشين و از psn استفاده کنيد.

• Like
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66274 سلام دوستان من دیتای بازی مورتال کمبت و دان کردم وقتی میخوام انتقال بدم (از روشی ک لپتابو به دستگاه وصل میکنیم استفاده کردم) تا حدود 3.5 گیگ اول با سرعت 12-15 مگ بر ثانیه انتقال میده بعد یهو سرعتش تا 1 کیلوبایت بر ثانیه افت میکنه طوری ک زمان باقیمونده تا اتمام رو میزنه 40 ساعت ممنون میشم راهنماییم کنید
View attachment 66270 View attachment 66271 View attachment 66272 View attachment 66273

آخرین آپدیت رو نداری و باید دانلود کنی، الان داره از اینترنتت دانلود میکنه که سرعتش کمه!

آخرین لینک توی PSX رو نداری که بهش بدی که همون فایل آپدیته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or