سلام...سلام.بچها من یماه دیگه پلاسم تموم میشه اگه الان پلاس بخرم کد وارد میشه یا باید حتما پلاس تموم بشه؟
سلام...دوستان یک مشکل خیلی جدی با ps4 دارم...امروز..خواستم اخرین ما رو از اول بازی کنم رسیدم chapter 4 که از بعد کمی جلو رفتم با این ارور روبه رو شدم : ce-34878-0 هر کاری میکنم درست بشو نیست...کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟ راهی هست واسه درست کردنش؟ چرا این ارور رو میده؟ لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام. ممنون مشکلم حل شد...البته سیوم کامل خراب شده بود ...هر چی فکر کردم..نتونستم بهمم چرا این مشکل پیش اومده؟ بعد که یادم اومد چند روز پیش داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت...با سرچ کردن فهمیدم خیلی ها این مشکل رو دارن...و همون جور هم که اقا سعید گفت..باید دیگه سیو کامل حذف یشه...و در صورت این که جواب نداد...دیتای بای رو هم کلن حذف کنید و دوباره دانلودش کنید.سلام...
از سیو بک آپ بگیرید و بازی رو پاک کنید و دوباره دیتا نصب کنید....البته اگر میخواهید خیالتون راحت باشه قبلش ریبویلد دیتا کنید از سیف مود
میخوای اکانت رو بفروشی باید دی اکتیو کنیالان میخوام اکانتم رو بفروشم..خواستم بدونم اگه بفروشمش بعدا نمیتونه مشکل ساز واسه کنسولم یشه؟و قبلش باید رو کنسول خودم دی اکتیو بشه؟
برای من 860 گیگ حجم کل هارد داره نشون میده. 300 گیگ نیستسلام دوستان بالاخره یه کنسول خریدم یک سوال داشتم مقدار فضای قابل دسترسی از هارد در مدل 1 ترابایت چند گیگ هست ؟ برای من حدود 620 گیگ زده . یعنی سیستم عاملش 300 گیگ هست ؟
300 مگهمنظورم اینه چرا برا من 628 تا کلشه 300 تای بقیش کجا رفتهبرای من 860 گیگ حجم کل هارد داره نشون میده. 300 گیگ نیست300 مگه
![]()
اگه توی لیست دانلودت هم چیزی داشته باشی،جزء حجم استفاده شده،محسوب میشه.منظورم اینه چرا برا من 628 تا کلشه 300 تای بقیش کجا رفته
80 گیگ دیتا ریختم روش فیری اسپیس شد 520 گیگ هاردو باز کنم ببینم چی توشهاگه توی لیست دانلودت هم چیزی داشته باشی،جزء حجم استفاده شده،محسوب میشه.
وقتی نو هست چند گیگ دسترسی میده ؟80 گیگ دیتا ریختم روش فیری اسپیس شد 520 گیگ هاردو باز کنم ببینم چی توشه
با توجه به محاسبات من 140 گیگ فضای بلا استفاده دارهوقتی نو هست چند گیگ دسترسی میده ؟
برم هارد رو باز کنم ببینم چی توشه ؟ احتمالش هست دستگاه مشکل نرم افزاری داشته باشه ؟با توجه به محاسبات من 140 گیگ فضای بلا استفاده داره![]()
Sent from my E6633 using Tapatalk
شما از تویه system strong management میتونی بفهمی چی به چیه شاید یه سری بازی ها قبلا ریختی یادت نیستبرم هارد رو باز کنم ببینم چی توشه ؟ احتمالش هست دستگاه مشکل نرم افزاری داشته باشه ؟