هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه مشکلی :|

داشتم بازی میکردم چراغ اینترنتم رفت (باریکلا به اینترنت مملکت)

بعد که چراغ اینترنتم اومد رو کل بازیا قفل اومدش و نمیتونستم برم توشون دستگاه رو خاموش روشن کردم یه Restore License هم زدم درست شد اما اکانتم دیگه رو دستگاهم Primary نیست و وقتی میخوام Primary کنم میگه یه دستگاه دیگه Primaryئه و اول اونو Deactivate کن :| آخه تا همین چند دقیقه پیش پرایمری بود :|

اولین کاری هم که کردم الان رفتم پسورد رو عوض کردم ولی الان چیکار کنم دستگاهم رو پرایمری نمیکنه؟

بعد که چراغ اینترنتم اومد رو کل بازیا قفل اومدش و نمیتونستم برم توشون دستگاه رو خاموش روشن کردم یه Restore License هم زدم درست شد اما اکانتم دیگه رو دستگاهم Primary نیست و وقتی میخوام Primary کنم میگه یه دستگاه دیگه Primaryئه و اول اونو Deactivate کن :| آخه تا همین چند دقیقه پیش پرایمری بود :|

اولین کاری هم که کردم الان رفتم پسورد رو عوض کردم ولی الان چیکار کنم دستگاهم رو پرایمری نمیکنه؟
برای منم همین الان اینجوری شد ولی اصن به psn وصل نمیشه

برای منم همین الان اینجوری شد ولی اصن به psn وصل نمیشه

:|

جریان چیه؟ :|

تو خود Account management سایت سونی میرم که دستگاه رو Deactive کنم میگه شما تازه یه اکانت رو دی اکتیو کردین و فعلا نمیتونید دوباره انجام بدین (یه جا نوشته 6 ماه بینشون باید زمان باشه) با اینکه من همچین کاری رو نکردم :| آخه کسی هم نمیتونسته وارد اکانتم بشه اون پسوردی که من داشتم خودمم یادم میرفت چی بود انقدر طولانی و پر حرف و رقم و . . . بود :|

Last edited by a moderator:
تو خود Account management سایت سونی میرم که دستگاه رو Deactive کنم میگه شما تازه یه اکانت رو دی اکتیو کردین و فعلا نمیتونید دوباره انجام بدین (یه جا نوشته 6 ماه بینشون باید زمان باشه) با اینکه من همچین کاری رو نکردم :| آخه کسی هم نمیتونسته وارد اکانتم بشه اون پسوردی که من داشتم خودمم یادم میرفت چی بود انقدر طولانی و پر حرف و رقم و . . . بود :|
یعنی الان شما به psn وصل نشی بازیهایی که از psnخرید برات قفل میشه؟
اگه اینطور باید با سونی مکاتب کن ببین دی اکتیو میکنه

فقط ما نیستیم

Solved: Another PS4 activated as primary - we only have on... - PlayStation® Forums

یعنی الان شما به psn وصل نشی بازیهایی که از psnخرید برات قفل میشه؟
اگه اینطور باید با سونی مکاتب کن ببین دی اکتیو میکنه

نه بازیام رو الان میتونم انجام بدم ولی مشکلم اینه که الان پرایمری نیست و خب میخوام بدونم چی شده؟ کی پرایمریش کرده؟

من همچنان موندم بخوام چت کنم با ساپورت سونی کجا باید برم؟ چه چت صوتی چه تایپی ممنون میشم یکی بگه

با ساپورت مسخره صحبت کردم

گفت متخصصین ما تا 1-2 روز کاری جواب رو به ایمیلتون ارسال میکنن :|

Last edited by a moderator:
پسورد اکانتت رو جای دیگه نذاشتی؟ منظورم اینه همون پسورد ، پسورد ایمیل ، انجمن ، فروشگاه و ... هم باشه.
با این توضیحاتی که دادی یحتمل اکانتت رو کرک کردن!

پسورد اکانتت رو جای دیگه نذاشتی؟ منظورم اینه همون پسورد ، پسورد ایمیل ، انجمن ، فروشگاه و ... هم باشه.
با این توضیحاتی که دادی یحتمل اکانتت رو کرک کردن!

نه اتفاقا پسورد اکانتم رو چند وقت پیش عوض کردم و با همه چیزای دیگم فرق داره و یه پسورد خیلی وحشتناک سختیه

ولی بازم با این حال پسورد رو عوض کردم

ما ایرانیا میتونیم از BBB استفاده کنیم؟ تو فروم سونی خیلییییییا این اتفاق براشون افتاده همشون گفتن وقتی با BBB ازشون شکایت کردیم درست کردن کارمونو و حل شد همه چیز

اکانتت هک شده، شما که اکانتت بازی یا پلاس داره (ارزشمنده کلا) باید خودتون هر ۶ ماه اینکارو انجام بدی که خیالت راحت شه
علی الحساب تا ۶ ماه آینده اون شخص استفاده میکنه از اکانتت مگر ساپورت سونی کاری کنه برات
من خودم چون شخصا این کارو حرام میدونم و تا حالا اینکارو نکردم ولی چون دوستام انجام دادن در جریانم حالا نمیدونم ایمیلتون با رمزشم به طرف میدن یا نه برای همین به نظرم رمز ایمیلتم عوض کن یا حداقل ایمیل اکانتتو عوض کن

• Like
Reactions: NoctisSasuke
اکانتت هک شده، شما که اکانتت بازی یا پلاس داره (ارزشمنده کلا) باید خودتون هر ۶ ماه اینکارو انجام بدی که خیالت راحت شه
علی الحساب تا ۶ ماه آینده اون شخص استفاده میکنه از اکانتت مگر ساپورت سونی کاری کنه برات
من خودم چون شخصا این کارو حرام میدونم و تا حالا اینکارو نکردم ولی چون دوستام انجام دادن در جریانم حالا نمیدونم ایمیلتون با رمزشم به طرف میدن یا نه برای همین به نظرم رمز ایمیلتم عوض کن یا حداقل ایمیل اکانتتو عوض کن

یعنی واقعا جای تاسفه که ملت میرن دنبال همچین چیزی

من که به شدت میخوام پیگیری کنم و تا بتونم اون شخصی که این کارو کرده بدبخت کنم :| چون 100 درصد سونی اطلاع داره که اکانت من الان رو چه کنسولی پرایمری شده. ول کن ماجرا نمیشم :|

آهان به نکته خوبی اشاره کردی پسورد ایمیلم هم عوض کردم :D ممنون

• Like
Reactions: pedram13
درود
عرض ادب
دوستان در حال حاضر بهترين مدل ps4 چيه؟
ريجن فرقي ميكنه؟كدوم ريجن بهتره؟
ممنون

درحال حاضر بهترین مدل 1216 است که پیشنهاد خرید میشه
ریجن هیچ فرقی نداره و تفاوت قیمت ها فقط بخاطر مسافت طی شده است...ناگفته نماند که ریجن 3 فقط در منوی اصلیی جای ضبدر با دایره جابه جاست همین

• Like
Reactions: fazel1989
درحال حاضر بهترین مدل 1216 است که پیشنهاد خرید میشه
ریجن هیچ فرقی نداره و تفاوت قیمت ها فقط بخاطر مسافت طی شده است...ناگفته نماند که ریجن 3 فقط در منوی اصلیی جای ضبدر با دایره جابه جاست همین

ممنون
ميفرماييد تفاوت 1216A با 1216B چيه؟
حالا كه اين ريجن ها تفاوت ندارن خودتون باشيد ترجيه ميدين كدوم ريجن رو بگيرين؟

ممنون
ميفرماييد تفاوت 1216A با 1216B چيه؟
حالا كه اين ريجن ها تفاوت ندارن خودتون باشيد ترجيه ميدين كدوم ريجن رو بگيرين؟

خواهش میکنم
اون A به معنی 500Gb حجم هارد کنسول و B یعنی 1tb
من به شخصه بخاطر اینکه تو منو هم دکمه ها عوضی نباشه و اولین جمله موقع روشن شدن به زبون چینی جلوم ظاهر نشه ریجن دو گرفتم
و اگرنه هیچ فرقی نداره

یعنی واقعا جای تاسفه که ملت میرن دنبال همچین چیزی

من که به شدت میخوام پیگیری کنم و تا بتونم اون شخصی که این کارو کرده بدبخت کنم :| چون 100 درصد سونی اطلاع داره که اکانت من الان رو چه کنسولی پرایمری شده. ول کن ماجرا نمیشم :|

آهان به نکته خوبی اشاره کردی پسورد ایمیلم هم عوض کردم :D ممنون
یه عده هم اصلا نمیدونن چی به چیه، پدر برای بچه اش میخره نه خودش نه بچه سر در میارن فروشنده هم میگه چرا اونقدر پول هزینه کنی این روش ارزون در میاد، نمیگه هم که دزدیه اون بدبختم استفاده میکنه

پیگیر باشی ممکنه بتونی کنسول طرفو بن کنی

• Like
Reactions: NoctisSasuke
یه عده هم اصلا نمیدونن چی به چیه، پدر برای بچه اش میخره نه خودش نه بچه سر در میارن فروشنده هم میگه چرا اونقدر پول هزینه کنی این روش ارزون در میاد، نمیگه هم که دزدیه اون بدبختم استفاده میکنه

پیگیر باشی ممکنه بتونی کنسول طرفو بن کنی

تو فروم خود PS و حتی چندتا از دوستان خارجی تو بازیای آنلاین همه میگن ساپورت سونی ممکنه کارت رو راه نندازه راحت ولی پیگیر باشی و بهشون گیر بدی و بری رو اعصابشون حتما به چیزی که میخوای میرسی منم دقیقا میخوام همینکارو بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or