emperaturs
کاربر سایت
وقتی طرف اکانت رو میدزده و یوزرنیم و پسورد رو عوض میکنه چطور پسورد عوض کنیم ؟تنها کاری میتونی بکنی اینه که پسورد عوض کنی و 6 ماه صبر کنی دی اکتیو توی سایت فعال شه
وقتی طرف اکانت رو میدزده و یوزرنیم و پسورد رو عوض میکنه چطور پسورد عوض کنیم ؟تنها کاری میتونی بکنی اینه که پسورد عوض کنی و 6 ماه صبر کنی دی اکتیو توی سایت فعال شه
با ساپورت سونی در ارتباط باشین و ازتون اطلاعات اولیه رو میگیره و پس میگیرین اکانت رووقتی طرف اکانت رو میدزده و یوزرنیم و پسورد رو عوض میکنه چطور پسورد عوض کنیم ؟
وقتی طرف اکانت رو میدزده و یوزرنیم و پسورد رو عوض میکنه چطور پسورد عوض کنیم ؟
1.ریجن 3 و ریجن 2 ژاپن دکمه تاییدشون دایره است.ارزون تر بودنشون به دلیل تفاوت نیست مربوط به حمل نقله !!!سلام دوستان من قصد خرید PS4 رو دارم چنتا سوال واسم پیش اومده
1.ریجن سه فقط فرثش با بقیه ی ریجنا دکمه ی تاییدشه که دایرس؟پس چرا ارزونتره نسبت به ریجن 2؟
2. روی کنسول پونصد گیگ چنتا بازی میشه داشت به طور همزمان؟به نظرتون 500 گیگ کافیه یا نه؟
3.تاریخ ساختو از روی جعبه چجوری باید تشخیص بدم؟
4. به چیز خاص دیگه ای هم باید توجه کنم؟
ممنون از پاسخهاتون
56
RE: سوالات و مشکلات در رابطه با بازی ها شیرینگ یا دیجیتالیکمتراز 1 دقیقه قبل
سلام
یه سوال داشتم
من یه PS4 خریدم و فروشنده 13 تا بازی به قیمت 400 هزار تومن برام ریخت و گفت آنلاین بازی کن هیچ مشکلی نداره! توی دستگاه حدود 8 -9 تا اکانت وجود داره که من رمز هیچ کدوم رو ندارم. الان داستان چیه؟
1- اگه آنلاین شم بن میشم؟
2-اگه بن بشم دستگاه بن میشه یا بازی؟
3- با این شرایط اگه یه بازی فیزیکی بخرم میتونم آنلاین بازی کنم ؟؟؟
مشکل بیشتر مردم اینه قبل از اینکه اطلاعاتی کسب کنن میرن دستگاه میخرن و بازی هکی میکنن تو پاچشون
اول اینکه این قیمت که ازت گرفته خیلی بالاس! چه خبره 400 تومن!
احتمال اینکه بن شی هست چون تعداد اکانتهایی که هست زیاده
اگه بازیهات قفل شه دیگه نمیتونی کاری کنی، اگه صاحب اکانتها متوجه بشن کسی دزدیده و برن ریپورت کنن ممکنه بن هم بشی، بن دستگاه هست یعنی کلا نمیتونی به اینترنت وصل شی
بله میتونی بازی کنی اگه مشکلی پیش نیاد
قبل اینکه این فروشنده های سودجو اینکارارو انجام بدم، یه نگاه کوچیک توی نت میکردی همه این اطلاعات و قیمت بازیها دستت میومد![]()
مرسی از جوابتون ، الان چی کار کنم تا بن نشم؟
من هنوز به هیچ وای فایی دستگاه رو وصل نکردم اگه وصل کنم خود به خود بن میشم؟ حتی اگه توی بازی آنلاین بازی نکنم؟ (منظورم اینه که مثلا فیفا بازی کنم اما آنلاین بازی نکنم)
اگه دستگاه به اینترنت وصل باشه اما آنلاین بازی نکنم چی؟ بازم احتمالش زیاده؟؟ (یا مثلا فقط یه بازی رو آنلاین بازی کنم بقیه رو نه)!!این بن شدن هم 100 درصد نیست ولی خب احتمالش هست(حالا هرچی از اینجور اکانتهای بیشتر استفاده منی احتمالش بالاتر میره)
یعنی همین حالا هم میتونی آنلاین بازی کنی، حتی همین بازیها ولی چون اکانت واسه یه شخص حقیقیه، میتونی ریپورت کنه به سونی و مشکل برا شما پیش بیاد
از اونجایی که پسورد هیچکدوم و هم نداری نمیتونی از دستگاه خودت دی اکتیو کنی، یعنی تا 6 ماه روی دستگاهس اکتیو و سونی در صورت شکایت صاحب اکانتها میتونه بفهمه اکانت کجا اکتیو
تا جایی که میتونی آنلاین نشو و آفلاین بازی کن امیدواریم که مشکلی پیش نیاد![]()
دوست خوب ربطی نداره که کدوم بازی رو آنلاین بازی کنی بلافاصله بعد از اینکه شما به پلی استیشن ساین این کنی تمام اکانت ها چک میشه و ممکنه قفل بشن من توصیه میکنم شما بشینی بخش سینگل تمام بازی ها رو تموم کنی بعد آنلاین بشی چون ممکنه 400 تومنت هدر بره واسه یه فیفا آنلاین زدناگه دستگاه به اینترنت وصل باشه اما آنلاین بازی نکنم چی؟ بازم احتمالش زیاده؟؟ (یا مثلا فقط یه بازی رو آنلاین بازی کنم بقیه رو نه)!!