حدودا همین قیمت ها هستشدمت گرم داش ... میگم ریجن 2 1ترا ... 1350 قیمت خوبیه ؟
کارای اولیه رو انجام بده زیاد استرس نداشته باش!دوستان میگم همین الان کنسولو زدم رو اپدیت یه سویچ کردم رو pc ولی الان هرچی سویچ میکنم رو ps4 نو سیگنال میزنه قضیه چیه کنسول مشکل پیدا کرده ؟ لطفا زود جواب بدین (خیس کردم خودمو)
یه بار دستگاه را خاموش و روشن کن ببین درست میشهدوستان میگم همین الان کنسولو زدم رو اپدیت یه سویچ کردم رو pc ولی الان هرچی سویچ میکنم رو ps4 نو سیگنال میزنه قضیه چیه کنسول مشکل پیدا کرده ؟ لطفا زود جواب بدین (خیس کردم خودمو)
یه 10 ثانیه انگشتت رو بزار روی دکمه پاور بوق میزنه و خاموش میشه!اقا گرخیدم من ... هر کاری هم میکنم خاموشم نمیشه که ...
اره دیگه یه جور فورس کلوزه این کار! کاری که میگه انجام بده.خاموشش کردم مشکل سیگنال درست شد... ممنون... بعد که روشنش کردم یه پیغام اومد که سیستم درحال برری مشکل است بعد از دوباره پیغام اومد که ps4 به درستی خاموش نشده... گفت برین تو منو پاور خاموشش کنین... این خاموش کردن مشکلی براش به وجود نمیاره؟ درحال دانلود اپدیتم بود اون چی ؟ مشکلی برای کنسول پیش نمیاد ؟ تشکر بسیار برای کمک
سلام.
دوستان يه سوال دارم.
توي آموزشه اضافه كردن اكانت بازي هاي هكي نوشته وقتي از اكانت اومدي بيرون ، ديگه به هيچ وجه دوباره وارد نشو.
سوال من اينه كه من همون موقع اومدم بيرون و دوباره رفتم توش و ديگه نرفتم توش. (لوگ اوت كردم)
آيا كارم خطرناك بود. ؟ مشكلي پيش نمياد كه ؟
سلامسلام . می خواستم بدونم کسی بلده نت رو از طریق لن به ps4 برسونه
یعنی لپتاپ با وای فای به نت وصل شه بعد با لن نتو رسوند به ps4
شیرینگ هم میکنم . منتها فک کنم مشکل توی تنظیماتی هست که باید به ps4 وارد کنم پیش میاد .