اره هکیه .دوستان سلام. من امروز بازار بودم طرف میگفت تو دستگاهت 10تا بازی میریزیم 300 تومن. قضیه چیه؟ هکیه؟ اگه بخوام فقط آفلاین بازی کنم خطریه؟
خوب مشکل حل شد انگار مرحله اول مشکل داشته بازی ، چون از مرحله های بعد مشکل کامل حل شد شکر خدا ، به نظر میاد ایراد از خود گیم بودهخیلی کم پیش میاد مشکل از باز باشه، من تا حالا ندیدم مشکل از دیسک باز باشه
فکر می کنم که به ریجن بازی ها مربوط باشهسلام خواهشا هركي ميدونه جواب بده،
سيو بازي ها بستگي به ريجن بازي متفاوته؟ الان من دايينگ لايت ريجن ال داشتم تموم كرده بودم الان نسخه كاملشو گرفتم كه ريجن٢ هست ولي سيو ام رو نمياره
و راه حلي هم نداره؟فکر می کنم که به ریجن بازی ها مربوط باشه
چقدر مسخره است واقعانه عزیزو راه حلي هم نداره؟چقدر مسخره است واقعا
Sent from my iPad using Tapatalk
درستش کردمزیاد ..فقط هم به کنسول جواب نمیده
اگه بازی برای دانلود داری احتمالا مربوط به اونه ، ولی باز مطمئن نیستمدوستان
من وقتی وارد system storage پلی استیشنم میرم و بعدش وارد قسمت application میشم اونجا میشه حجم بازی هایی که روی دستگاه هست را دید و از اونجا پاکش کرد.توی اونجا یه otherهست که حدودا 10 گیگ هست و اصلا نمیشه واردش شد
می خواستم ببینم این چی هست؟بقیه دوستان هم دارن؟
سلام خواهشا هركي ميدونه جواب بده،
سيو بازي ها بستگي به ريجن بازي متفاوته؟ الان من دايينگ لايت ريجن ال داشتم تموم كرده بودم الان نسخه كاملشو گرفتم كه ريجن٢ هست ولي سيو ام رو نمياره

اینترنت قطع شده اپدیت هم پریده.واسه همین دوباره 10 گیگ باید دانلود کنیدوستان من gta گذاشتم واسه آپدیت 10 گیگ بود فقط 1 گیگ مونده بود امروز اومدم دیدم از اول نوشته 10 گیگ کسی میدونه چرا؟
9 گیگی که دانلود کردم کجا رفته؟
نه عزیزبچه ها یه سوال : دسته PS4 رو اگه به شارژر موبایل وصل کنیم ، در بلند مدت باتری دسته خراب میشه ؟