سلام
من توی تخفیف بازی بتلفیلدو خریدم الانم نمی تونم 30گیگ دانلود کنم اگه از یه جا دیسک بلوریشو گیر بیارم نصب کنم می تونم بعد از اون بدون دیسک بازی کنم؟؟![]()
بچه ها آپدیت بازی هارو میشه با کامپیوتر دان کرد بعد منتقلش کرد ؟
چرا داداشسلام دوستان توی E3 خبری از کنسول جدید نشد ؟
بالاخره بخریم یا منتظر ورژن جدید باشیم ؟
سلامسلام دوستان توی E3 خبری از کنسول جدید نشد ؟
بالاخره بخریم یا منتظر ورژن جدید باشیم ؟
نه فقط همون جای دکمه هاس علت اختلافم به خاطر ارزاس همینCUH-1216 که گرون تره مزیت خاصی نسبت به CUH-1206 داره؟
سلام..سلام
دوستان از اونجایی که ps4 و ps3 یدونه پورت hdmi داره میشه با استفاده از یه هاب hdmi یک ps4 یا ps3 رو به دو تا مانیتور یا تلویزیون به طور همزمان وصل کرد؟ ( البته استفاده ام به صورت همزمان نیست) در صورتی که یکی از نمایشگرهام حدود 14 متر با خود کنسول فاصله داشته باشه؟ برد دسته از یه فاصله زیاد و از پشت یه دیوار 10 سانتی مشکلی نداره؟ یا یه کابل hdmi بلند مشکلی از بابت ارسال با کیفیت تصاویر نداره؟ ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی بکنه
سلام...پیرو سوال قبلیم.بازی میگه برای باز شدن بعضی قسمتهای بازی cod blackops IIIدیتای بازی داره نصب میشه و تو هارد هم ۴۴ گیگ دیتا داره بازی ولی خبری از باز شدن قسمتهای بازی نیست.
دوستان تو هر کنسول همزمان میشه چند اکانت رو پرایمری کرد؟
کسی پاسخ این مورد رو میدونه؟
دوستان یکی میتونه راهنماییم کنه؟
این سایتی که ازش خرید کردم اکانتا رو نسبت به جاهای دیگه ده تومن ارزونتر میده.میخوام بدونم اگه مشکلی هست دیگه ازش نگیرم
ممنون از دوستان بابت کمک و جوابگوییسلام...
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و بازی کردم مشکلی برای آفلاین بازی کردن نیست..فقط قسمت کمپین زامبی بعد از اتمام یک باره بازی قابل دسترسه...
کلا فایل آپدیت بازیه ها برای رفع باگهای بازی و استفاده از قسمت آنلاینه ولی در کل برای آفلاین بازی کردن هیچ اجباری به آپدیت نیست...بهتره اسکرین بگیرید